Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Niewazne

Przerażona ciąża

Polecane posty

Witam od jakiegoś czasu z mężem staramy się o dziecko bardzo pragnęłam tego dziecka ale od kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży jestem smutna zaczęłam się przejmować czy mąż i inni domownicy będą kochać Mnie tak samo czy tylko dziecko będzie najważniejsze jestem przerażona czy dam sobie radę zawsze miałam życie takie bez obowiązków czuję się jakby świat wywrócił się do góry nogami nie wiem nie czuję się już tak samo oglądam stare zdjęcia uświadamiam sobie że to już nigdy nie będzie to samo to mnie przytłacza nie wiem co robić jak przytulam męża to chce mi się płakać mam nadzieję że to minie że zacznę cieszyć się z tej ciąży tak się cieszyłam jak zobaczyłam 2 kreski a za jakiś czas takie coś .. nie potrafię zrozumieć jak chciałam być w ciąży a tu nagle takie coś .. jestem załamana 

Miałam w ciąży podobnie kiedy patrzyłam jak moje ciało się zmienia,czułam się strasznie gruba. Po porodzie było tylko gorzej. Z dzieckiem cale życie to jeden wielki obowiązek. Biorę leki już drugi raz podwyższona dawka, kolejnym razem będzie zmiana leku jak nie pomoże. Ty spróbuj iść na terapie żebyś nie doszła do takiego stanu jak ja,bo leki,to nie jest najlepsze rozwiązanie,ale w moim przypadku to ostateczność. 

2 godziny temu, Niewazne napisał:

Witam od jakiegoś czasu z mężem staramy się o dziecko bardzo pragnęłam tego dziecka ale od kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży jestem smutna zaczęłam się przejmować czy mąż i inni domownicy będą kochać Mnie tak samo czy tylko dziecko będzie najważniejsze jestem przerażona czy dam sobie radę zawsze miałam życie takie bez obowiązków czuję się jakby świat wywrócił się do góry nogami nie wiem nie czuję się już tak samo oglądam stare zdjęcia uświadamiam sobie że to już nigdy nie będzie to samo to mnie przytłacza nie wiem co robić jak przytulam męża to chce mi się płakać mam nadzieję że to minie że zacznę cieszyć się z tej ciąży tak się cieszyłam jak zobaczyłam 2 kreski a za jakiś czas takie coś .. nie potrafię zrozumieć jak chciałam być w ciąży a tu nagle takie coś .. jestem załamana 

Idź do psychologa.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować