Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Ghost of You

Hejka mężatki z forum

Polecane posty

Ja moge sobie pomarzyc o kobiecie tylko, dlatego spadam stad, bo mam duzo do roboty na serwerach i na laptopie, i duzo do nauki w ogole xD

Troche sie pozmienialo u mnie w zyciu, bo jestem w teamie sysadminow, i ciagle na mnie presje wywieraja, zebym sie uczyl, to dadza mi dostep do dedykowanego serwera kilak terabajtow i zebym sie nauczyc jak obslugiwac wirtualne masszyny to bede ludziom wynajmowal vps za $$ i pieniazki same mi na konto beda wpadaly siedzac sobie przy kompie, sluchajac muzyki i dobrze sie bawiacj, wiec zegnajcie 😄 papa 😄

KLAUDIUSZ ZASŁUGUJE, JĄ TO TRZEBA NAPIERRDALAĆ

x

nie ma opcji, ciebie predzej trzeba napieerdalac i ty zaslugujesz, chociaz ty tez jestes panienka, bo przebierasz sie w ubrania swojej siostry podobno, a do tego pamietam twoje foto jak na su sobie wsadzales siuurka miedzy uda hahah

Ten kotarba też nie jest zbyt mądry, że daje sobie obciągac bezzebnemu pravolowi, to desperacja.

Edytowano przez Ghost of You

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

Ja moge sobie pomarzyc o kobiecie tylko, dlatego spadam stad, bo mam duzo do roboty na serwerach i na laptopie, i duzo do nauki w ogole xD

Troche sie pozmienialo u mnie w zyciu, bo jestem w teamie sysadminow, i ciagle na mnie presje wywieraja, zebym sie uczyl, to dadza mi dostep do dedykowanego serwera kilak terabajtow i zebym sie nauczyc jak obslugiwac wirtualne masszyny to bede ludziom wynajmowal vps za $$ i pieniazki same mi na konto beda wpadaly siedzac sobie przy kompie, sluchajac muzyki i dobrze sie bawiacj, wiec zegnajcie 😄 papa 😄

Dobrze bo grupa motywuje, a jak trafileś na coś co Cię interesuje to w sumie nawet nie trzeba się jakoś mocno motywować, ale wspólnie się nakręcacie do działania... Pa : )

Przed chwilą, marawstala napisał:

Dobrze bo grupa motywuje, a jak trafileś na coś co Cię interesuje to w sumie nawet nie trzeba się jakoś mocno motywować, ale wspólnie się nakręcacie do działania... Pa : )

no wkurza mnie to forum srafe, bo zamiast sie uczyc, to ja znowu pisze z ludzmi o niczym, a na moim srorum jak byla katiuszka to tez mnie wkuurwialo ze ciagle do niej pisalem wysrywy, a ona i tak mnie olala, a jak mi sysadmini pisali, zebym ja zaprosil na irc to ta nawet nie wiedziala o czym do niej pisze, i dalej cos tam pieerdolila do mnie o wspolnym zyciu razem i przyszlosci... xD

Dlatego zegnajcie, niech katiuszka czy tam klaudiusz sie wyzala komu innemu, bo mam dosc wysluchiwania czyichs zalow w ogole, co mnie to, spadam nara xD

9 minut temu, Ghost of You napisał:

Dlatego nie masz męża bo masz skłonności do zdrad.

Zaraz tam skłonności do zdrad.

Szkoda mnie dla jednego, ot co.

4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

no wkurza mnie to forum srafe, bo zamiast sie uczyc, to ja znowu pisze z ludzmi o niczym, a na moim srorum jak byla katiuszka to tez mnie wkuurwialo ze ciagle do niej pisalem wysrywy, a ona i tak mnie olala, a jak mi sysadmini pisali, zebym ja zaprosil na irc to ta nawet nie wiedziala o czym do niej pisze, i dalej cos tam pieerdolila do mnie o wspolnym zyciu razem i przyszlosci... xD

Łopatologicznie trzeba wytłumaczyć czym to IRC jest i na co to jej... .)

Najwidoczniej Twój forumek jej odpowiadał a IRC był zbyteczny : ) pa 

Edytowano przez marawstala

XD

A po co blokować, wystarczy nie wchodzić jak nie masz ochoty pisać z innymi : )

Tak jej odpowiadal, ze mnie prosila, zebym skasowal jej konto, to wypilem 6 piw i jej skasowalem

Jeszcze mi kumpel dal 10 funtow na to zebym sobie do pubu poszedl piwko sam wypic, to poszedlem, i kupilem jedno i poszedlem do ogrodka i jakiegos starszego dziadka zapytalem czy ma papierosa, bo mi sie palic chce, wypilem 5 piw a to moje 6 to dal, a za chwile jakas fajna blondyna przyszla do nas i dolaczyla a ja wypilem piwo i ucieklem a potem wlazlem na forum z krapfona i skasowalem katiuszke i wszystkie nasze rozmowy, i praaavika tez wyjeebalem bo mnie wkuurwil xD

Edytowano przez KochamElcie<3

a nie chcialo mi sie z nia i tak pisac juz, mialem jej dosc, ale wczesniej sie fajnie pisalo, ale bylo minelo, to juz przeszlosc, nigdy to nie wroci, narka xD

Przecież za kare tutaj nie siedzisz, albo masz czas i ochotę albo nie i wtedy zajmujesz się czymś innym...

Jestem uzalezniony, wolalbym sie skupic na czym innym a nie na srorum, serwery, irc, wolalbym sie skupic na jednej rzeczy a nie pisac tu z ludzmi, tutaj tamto i tamto a za chwile 3 w nocy i mi sie spac chce, a ja znowu nic nie zrobilem

WOLAŁEŚ RUUUCHAĆ SIE Z CHŁOPAMI

x

Powtarzasz sie, a co bym nie napisal, to i tak Katiuszka nie wroci, ona zniknela na zawsze, wiec nawet nie chce mi sie odpisywac juz tobie, bo mi szkoda czasu na ciebie

haha co klaudiusz spamming srorum? xD

moze jakby nie to ze wolalas sruna ode mnie, to bym zaspamil, a tak to mi przykro i sorki, narka, pa

Edytowano przez KochamElcie<3

38 minut temu, Ghost of You napisał:

Kiedyś tak mi walnął, że miałam siniaka i musiałam go mocno zapudrować i chodziłam w okularach by nie było widać, ale mama i tak zauważyła.

I co nie powiedzialyscie Twojemu tacie ? Co by jemu zrobil wtedy ???

tak w ogole to ja Klaudiusza zapraszalem na moje forum, chcialem jej dac admina/moderatora, ale ona nie chciala, a kilka tygi pozniej Katiuszka do mnie dawaj link do tego Twojego forum i zaczelismy sobie pisac, a potem tyle sie rzeczy z zycia Katiuszki dowiedziaelm, ze juz mialem dosc XD ale to sekret, to co tam bylo i juz skasowalem, to zostanie w naszych sercach i glowach 🧡ostro bylo XD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować