Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Ghost of You

Hejka mężatki z forum

Polecane posty

Podoba mi się jeden pan z pracy, nie jest bardzo prztystojny, ale za to jaki inteligentny i wygląda na to, że mu się podobam 😄

• Haha 1

3 minuty temu, Ghost of You napisał:

Podoba mi się jeden pan z pracy, nie jest bardzo prztystojny, ale za to jaki inteligentny i wygląda na to, że mu się podobam 😄

NIE MA TAKICH DESPERATÓW

Ale szczesciarz z tego Pana z pracy, obok mnie jakby byla Ghost of You to od razu by mi pytong stanal

Edytowano przez KochamElcie<3

Z takim doświadczonym panem na pewno by mi się podobało, ale boje się, że mógłby mnie zarazić HPV.

Najlepsza jest pozycja na rodeo. Siedzisz na gorze i mowisz partnerowi, ze masz HIV, a potem starasz sie nie spasc.

• Haha 1

Mojemu chłopakowi niektórzy mówili, że by mnie chcieli, a on później wyładowywał się na mnie, że to moja wina bo ich kusze.

• Sad 1

Powinien byl sie cieszyc, ze ma taka cudowna i seeksowna dziewczyne, zamiast wyladowywac frustracje, marta kroplewska juz taka seeksowna nie byla, dlatego przeszedl na gorszy model, zeby inni mu nie mowili, ze by ja chcieli XD

Albo nie mogłam iść do koleżanki bo myślał, że go okłamuje i idę do jakiegoś faceta xD

3 minuty temu, Ghost of You napisał:

Mojemu chłopakowi niektórzy mówili, że by mnie chcieli, a on później wyładowywał się na mnie, że to moja wina bo ich kusze.

PRZECIEŻ  "TWÓJ CHŁOPAK" SAM CIE NIE CHCIAŁTYLKO WOLAŁ MARTE KROPLEWSKĄ

1 minutę temu, Ghost of You napisał:

On mnie tak naprawdę nie kochał.

WIADOMO ŻE NIE JAK WYBRAŁ 16 LAT MŁODSZĄ OD CIEBE MARTE

Nie potrafil sobie poradzic z tym, ze ma taka zajeebista dziewczyne laseczke i zaczelo mu odbijac, niestety.

Ile zdrowia przez niego straciłam, ale przynajmniej już nie chce mi się ze prawdziwych związków.

Ja chcialbym miec sie obok kogo polozyc wieczorem i przytulic, ale zadna mnie nie chce, wiec jestem samotnym singlem, a niedlugo 50 stuknie to juz w ogole bedzie lipa, a ja 50latek ktory nigdy nie przytulil dziewczyny nawet...

1 minutę temu, Ghost of You napisał:

Ile zdrowia przez niego straciłam, ale przynajmniej już nie chce mi się ze prawdziwych związków.

PAMIĘTAMY, TEN RAK CIIPY TO BYŁ PRZEZ NIEGO

Może wcześniejszą zazdrość odbierałaś pozytywnie tłumacząc to tym, że bardzo mu zależy... 

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

Ja chcialbym miec sie obok kogo polozyc wieczorem i przytulic, ale zadna mnie nie chce, wiec jestem samotnym singlem, a niedlugo 50 stuknie to juz w ogole bedzie lipa, a ja 50latek ktory nigdy nie przytulil dziewczyny nawet...

A MAŁO MASZ SPONSORÓW? 

Za to pieknie pachne, dzisiaj bylem w lesnym strumyku kapalem sie nago, i mylem twarz pierwszy raz moim czarnym mydelkiem wulkanicznym z wysp kanaryjskich, ale fajny byl, a teraz tak pachnie ode mnie, a niedlugo ide po moja odzywke do wlosow za 8.50 funtow z rose n geranium jak wysmaruje sobie tym glowe w lesie przy tej lodowatej wodzie, gdy bede bral kapiel to odlece do nieba i wyjde z ciala 😄

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

Za to pieknie pachne, dzisiaj bylem w lesnym strumyku kapalem sie nago, i mylem twarz pierwszy raz moim czarnym mydelkiem wulkanicznym z wysp kanaryjskich, ale fajny byl, a teraz tak pachnie ode mnie, a niedlugo ide po moja odzywke do wlosow za 8.50 funtow z rose n geranium jak wysmaruje sobie tym glowe w lesie przy tej lodowatej wodzie, gdy bede bral kapiel to odlece do nieba i wyjde z ciala 😄

A LEWATYWE ZROBIŁEŚ?

Za to gdybym mial dziewczyne, ktora ma wlasna chate i mnie zaprosila do niej i zabrala na wycieczke nad morze np. to bym tak kochal, ze masakra jakas 😄

Ale to chyba zbyt wiele dla lachonow 😄 zeby uszczesliwic biednego samotnego filipka 😄

one by tylko chcialy brac a nic dawac 😄

Kiedyś tak mi walnął, że miałam siniaka i musiałam go mocno zapudrować i chodziłam w okularach by nie było widać, ale mama i tak zauważyła.

• Haha 1

23 minuty temu, Ghost of You napisał:

Jak często robicie seks z mężami i w jakich pozycjach?

Cudzymi, czy swoim?

• Haha 1

A LEWATYWE ZROBIŁEŚ?

x

nie mam potrzeby,  ale wymylem sie dokladnie dzisiaj mydelkami i jest wspaniale 😄

Kiedyś tak mi walnął, że miałam siniaka i musiałam go mocno zapudrować i chodziłam w okularach by nie było widać, ale mama i tak zauważyła.

x

Biedna gaja, to masakra jakas, jak facet bije laske, np. na filmach to az zal na to patrzec po prostu, przykre

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować