Brzeski 1 Napisano niedziela o 19:57 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: twoja dziewczyna to to nie jest, a my prawie zostalismy para, wiec wiesz... xD Do prawie to wiele brakowało, nawet nie dała ci numeru telefonu a mi tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano niedziela o 19:59 No bo sie bala, ze bedzie musiala placic kolosalne pieniadze za rozmowy miedzynarodowe, a poza tym jakby jej sie nie zemdlalo, to pewnie bysmy juz byli razem u niej, ale zycie xD Wiecej szczescia nastepnym razem, z kolejna dziewczyna! ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano niedziela o 20:01 ja chyba sie juz przestane tu odzywac do pravika bo brzydzi mnie jego geba w avatarze aka srymcym do ignora daje dziada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzeski 1 Napisano niedziela o 20:08 8 minut temu, KochamElcie<3 napisał: No bo sie bala, ze bedzie musiala placic kolosalne pieniadze za rozmowy miedzynarodowe, a poza tym jakby jej sie nie zemdlalo, to pewnie bysmy juz byli razem u niej, ale zycie xD Wiecej szczescia nastepnym razem, z kolejna dziewczyna! ^^ Najwyżej tydzień, bo później jakbyś nie poszedł do pracy to by cię wypierrdoliła z domu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano niedziela o 20:12 no wlasnie nie, bo wszyscy czekali na nas i mialabyc impreza powitalna, a Katiuszka mi nawet t-shirt kupila w nagrode za przyjazd xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano niedziela o 20:14 zara do mnie kumpel wpada z Krakowa, wiec znikam, bo nie chce zeby widzial, ze tu jestem xD zajaramy sobie cos xD bede pozniej pa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano niedziela o 20:18 ja mu pomagam, bo trzyma u mnie swoje rzeczy, u mnie sie takich czynnosci jak geejowski seeks nie uprawia jak u ciebie mielismy sobie z Katiuszka pojechac w podroz po Europie, i chciala mnie tez zabrac do Norwegii, i bylismy juz umowieni na kawe, a jej sie zemdlalo, no zycie is brutal xD wiecej szczescia nastepnym razem z inna dziewczyna xD spadam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzeski 1 Napisano niedziela o 20:24 5 minut temu, KochamElcie<3 napisał: ja mu pomagam, bo trzyma u mnie swoje rzeczy, u mnie sie takich czynnosci jak geejowski seeks nie uprawia jak u ciebie mielismy sobie z Katiuszka pojechac w podroz po Europie, i chciala mnie tez zabrac do Norwegii, i bylismy juz umowieni na kawe, a jej sie zemdlalo, no zycie is brutal xD wiecej szczescia nastepnym razem z inna dziewczyna xD spadam xD Następnego razu nie będzie, bo już każda cię zna i wie że jesteś schizolem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano niedziela o 20:28 nie jestem, jestem super gosc, a schizol to ty jestes xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano niedziela o 20:30 poznam sobie fajna dziewczyne u mnie w miescie na miejscu a nie z neta xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano niedziela o 20:31 wszyscy mnie lubia w realu i na irc to wy macie jakis problem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano niedziela o 20:41 na irc od wielu lat koresponduje z sysadminami i ludzmi z calego swiata i wszyscy pisza ze z AncientWisdom jestesmy kewl B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzeski 1 Napisano niedziela o 20:54 12 minut temu, KochamElcie<3 napisał: na irc od wielu lat koresponduje z sysadminami i ludzmi z calego swiata i wszyscy pisza ze z AncientWisdom jestesmy kewl B) Wysyłacie sobie foty kuutasków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzeski 1 Napisano niedziela o 20:54 24 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: poznam sobie fajna dziewczyne u mnie w miescie na miejscu a nie z neta xD Nie masz na to szans tak jak Leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano niedziela o 20:55 nie wysylamy, sprzedajemy ludziom vps i trenujemy sysadminow, moze tez bys sprobowal, ciekawe czy umialbys komendy pisac i czytac manuale po angielsku XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano niedziela o 20:55 Nie masz na to szans tak jak Leżak x z lezakiem mamy wieksze szanse od ciebei xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzeski 1 Napisano niedziela o 20:57 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: Nie masz na to szans tak jak Leżak x z lezakiem mamy wieksze szanse od ciebei xD Ja w przeciwieństwie do was już miałem dziewczyny i nie jestem prawiczkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzeski 1 Napisano niedziela o 20:58 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: nie wysylamy, sprzedajemy ludziom vps i trenujemy sysadminow, moze tez bys sprobowal, ciekawe czy umialbys komendy pisac i czytac manuale po angielsku XDDD Nie umiałbym bo do niczego mi to nie jest potrzebne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano niedziela o 20:59 mi placa za to ludzie, bo mamy klientow i sie duzo dowiem i czegos naucze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano niedziela o 21:05 ostatnio po kumpla karetka przyjechala a ja wychodze na zewnatrz a tam jakies dwie hot angielki a jedna taka blond sucz ze nie moglem uwierzyc, fajne laski jezdza karetkami w UK XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzeski 1 Napisano niedziela o 21:18 18 minut temu, KochamElcie<3 napisał: mi placa za to ludzie, bo mamy klientow i sie duzo dowiem i czegos naucze xD Tobie to płacą tylko za usługi seksualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzeski 1 Napisano niedziela o 21:19 12 minut temu, KochamElcie<3 napisał: ostatnio po kumpla karetka przyjechala a ja wychodze na zewnatrz a tam jakies dwie hot angielki a jedna taka blond sucz ze nie moglem uwierzyc, fajne laski jezdza karetkami w UK XDDD Zawsze mnie dziwiło jak to możliwe że w Anglii która słynie z najbrzydszych kobiet w Europie ty spotkasz same piękności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano niedziela o 21:19 nikt mi nie placi, kiedy przestaniesz pisac te bajeczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano niedziela o 21:19 Bo mieszkam w fajnej miescince gdzie jest pelno lachonow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzeski 1 Napisano niedziela o 21:20 Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: nikt mi nie placi, kiedy przestaniesz pisac te bajeczki? To nie bajeczki, sam to potwierdzałeś wielokrotnie co wiele osób widziało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano niedziela o 21:21 no bajeczki pisalem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano niedziela o 21:29 zartowalem w ogole xD dobra nudzisz mnie pravik, usypiamjuz od pisania z toba, spadam nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano niedziela o 21:33 a w ogole to nie jade nigdzie do Polski bez mojej wiezy slucham sobie wlasnie muzyki z ziomeczkiem i jest tak pieknie, zyc nie umierac kocham zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sinbad 0 Napisano niedziela o 21:45 1 minutę temu, Czyste niebo napisał: Jaki skürwiel zazdrosny xD Knurze umyj fiuuta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 120 Napisano niedziela o 21:47 z kumplem zaczynamy sprzedawac na ebay i beda pieniazki wpadaly, mamy na sprzedaz wielka torebke louis vuitton ktos chce kupic na ebay? a Ty lezak kiedy zaczynasz sprzedaz na allegro? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach