Jestem Jaka Jestem 33 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Ffxc1_5yih napisał: Założę się, że to projekt faceta. Której kobiecie by się tak chciało? Kobiecie zauroczonej nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 132 Napisano 5 godzin temu Jak wyglądasz, tak jak na avku, to masz marne szansę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 773 Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, malowany napisał: Yebaka teoretyk Ej to mój tekst. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 33 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 13 minut temu, Żaba Monìka napisał: Jesli kocha to nic nie zdzialasz. Wiem o tym. Ale czy to taka wielka miłość? Nie dałabym sobie za to ręki uciąć, że tak faktycznie jest. Myślę, że on lubi takie romantyczne klimaty i podchody, i mógłby docenić, że jakaś kobieta o niego zabiega. Dlatego pytam facetów, jak to widzą. Czy zostawiliby obecną dla zakochanej, nieszczęśliwej, nieszczęsnej kobiety? (w dodatku z lepszym ciałem niż obecna) Edytowano 4 godziny temu przez Jestem Jaka Jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 132 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ej to mój tekst. Sory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 773 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, malowany napisał: Sory No już dobra, chùj tam z prawami autorskimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 33 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, malowany napisał: Jak wyglądasz, tak jak na avku, to masz marne szansę Jestem atrakcyjniejsza od niej i to powinno wystarczyć dla opisania całej sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Just93 24 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Jestem atrakcyjniejsza od niej i to powinno wystarczyć dla opisania całej sytuacji. ALe masz gorszy, paskudny charakter. Tyle w temacie. Daj sobie spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 33 Napisano 4 godziny temu To pytanie z innej beczki. Czy zostawilibyście swoją obecną dla zakochanej, nieszczęśliwej nieszczęsnej kobiety z lepszym ciałem niż obecna? Jak reagujecie, wiedząc, że kobieta z lepszym ciałem niż obecna jest nieszczęśliwa z Waszego powodu, i w dodatku Was pożąda? Działa to na Was czy wcale? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 33 Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, Żaba Monìka napisał: Jesli kocha to nic nie zdzialasz. Mądre słowa o dziwo napisałaś. Większość kobiet raczej ma odwrotnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 33 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Jestem atrakcyjniejsza od niej i to powinno wystarczyć dla opisania całej sytuacji. Atrakcyjność nie wszytko, mogą mieć ten sam pogląd życiowy, decyzji po prostu im jest dobrze. Jak jesteś na uboczu skąd ma wiedzieć, co wyjdzie. Wchodzisz z deszczu pod rynnę czy jakoś tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 33 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Just93 napisał: ALe masz gorszy, paskudny charakter. Tyle w temacie. Daj sobie spokój W miłości i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone. I tak to on ostatecznie zdecyduje. Zdaję sobie sprawę, że ona może mieć same zalety, i będę musiała odpuścić. Ale chcę to sprawdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 33 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Just93 napisał: ALe masz gorszy, paskudny charakter. Tyle w temacie. Daj sobie spokój A Ty daj sobie spokój z pisaniem do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 33 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał: W miłości i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone. I tak to on ostatecznie zdecyduje. Zdaję sobie sprawę, że ona może mieć same zalety, i będę musiała odpuścić. Ale chcę to sprawdzić. Ty jak byś była w takiej sytuacji co byś zrobiła. Znasz go chyba wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 33 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, kiii napisał: Ty jak byś była w takiej sytuacji co byś zrobiła. Znasz go chyba wiesz. To zależy, na ile ta osoba by mi się podobała fizycznie. Ale nie wiem, czy moja większa atrakcyjność przebije ich relację, też opartą na pewno na jakimś uczuciu. Raczej musi coś się u nich zmienić, żeby sumienie go ruszyło. Nie wiem, ile czasu musiałabym na to czekać, i czy w ogóle się doczekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.2 8 Napisano 4 godziny temu 40 minut temu, malowany napisał: Yebaka teoretyk Byłem zakochany nie ma szans żeby inny lachon się przebil może gdyby różnica faktycznie była ogromna jakieś nieludzkie wymiary nowego lachona i napalony w uj ale nie wiem czy kręgosłupa moralny by mi pozwolil złamać serce mojemu Musi się coś píepszyc jak masz loda jak w myjni samoch to po co sobie życie resetowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 33 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał: To zależy, na ile ta osoba by mi się podobała fizycznie. Ale nie wiem, czy moja większa atrakcyjność przebije ich relację, też opartą na pewno na jakimś uczuciu. Raczej musi coś się u nich zmienić, żeby sumienie go ruszyło. Nie wiem, ile czasu musiałabym na to czekać, i czy w ogóle się doczekam Znasz go jego zachowania? Nigdy nie myślałaś jak byś była na kogoś miejscu co byś zrobiła? Jak macie podobne to i było podobnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 33 Napisano 4 godziny temu Idę spać dobranoc też idż jak chcesz. Przyśni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 4 godziny temu mi jest smutno przez nieszczesliwe milosci i mi sie plakac chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 33 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, kiii napisał: Znasz go jego zachowania? Nigdy nie myślałaś jak byś była na kogoś miejscu co byś zrobiła? Jak macie podobne to i było podobnie. Nie znam go aż na tyle, żeby to przewidzieć. Pytam tylko, czy na facetów działa w ogóle świadomość, że są kochani przez inną, dla której są niedostępni? Trudno mi to ocenić jako kobiecie. Faceci lubią zdobywać, ale czy po trupach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: mi jest smutno przez nieszczesliwe milosci i mi sie plakac chce Mi też się płakać chce Ale ze śmiechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 4 godziny temu mnie zadna nigdy nie kochala i nie kocha wiec trudno mi ocenic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 4 godziny temu a co cie tak smieszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: a co cie tak smieszy? Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 4 godziny temu moje cierpienie cie smieszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: moje cierpienie cie smieszy? Też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 773 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: moje cierpienie cie smieszy? Olej go. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 4 godziny temu i co jeszcze? Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Olej go. no ja jestem zalamany, bo mnie hejtuja od dawna, kiedy ja cierpie psychicznie i jestem smutny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 33 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, Pochwa w pochwie 17.2 napisał: Byłem zakochany nie ma szans żeby inny lachon się przebil może gdyby różnica faktycznie była ogromna jakieś nieludzkie wymiary nowego lachona i napalony w uj ale nie wiem czy kręgosłupa moralny by mi pozwolil złamać serce mojemu Musi się coś píepszyc jak masz loda jak w myjni samoch to po co sobie życie resetowac A gdybyś miał świadomość, że łamiesz serce tej drugiej, i widział, że ma lepsze ciało niż obecna? To co wtedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Olej go. Ją też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach