Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Jestem Jaka Jestem

Dałoby radę odbić faceta kobiecie, która jest ode mnie mniej atrakcyjna? Jak myślicie?

Polecane posty

przez ta wieze i glosniki to w ogole mi sie nie chce z domu wychodzic nic tylko sluchac i sluchac i sluchac xD

mam tyle plyt ktorych nigdy nie sluchalem XD

co ja mam innego robic?

Znajde sobie kompana do sluchania razem muzyki i jakos to bedzie 😄❤️

Edytowano przez KochamElcie<3

Przed chwilą,      napisał:

Tak jak ty działasz 🤣🤣🤣

Ja dopiero się rozkręcam 🤣 Zaczynam od pierwszego, a za nim kolejni 🤣 Szkoda czasu marnować na jednego....Daj mi czas. Jutro ogarniam aplikacje i portale randkowe 😁

ja tam sie trzymam od takichrzeczy to juz wole samotnosc do konca zycia niz portale randkowe albo social media, no zycie

doluje mnie to ze pisze o jakiejs dziewczynie ktora ma mnie od dawna w doopie i ma innego, a ja ciagle wierze w cud, ale cud nigdy nie nadchodzi... 😞

jak niedawno mowilem kolegom, ze jakas dziewczyna do mnie z Polski przylatuje to sie smialismy, ze to jakis cud, ze Filip i ma dziewczyne i bedzie spal z dziewczyna, i modlitwy zostaly wysluchane hahah, beka to byla

jednak kuurwa nie zdarzyl sie cud zaden ;/

modle sie codziennie do Boga m.in o piekna zone, i moze moje modlitwy zostana wysluchane a ja poslubie lachona moich marzen w koncu i bede najszczesliwszy facet na swiecie

7 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Ja dopiero się rozkręcam 🤣 Zaczynam od pierwszego, a za nim kolejni 🤣 Szkoda czasu marnować na jednego....Daj mi czas. Jutro ogarniam aplikacje i portale randkowe 😁

Właśnie widzę po twoich tematach

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

w sumie to do spelnienia brakuje mi tylko kochajacej zony ktora ma cos w glowie nie równo xD

Aha

do mnie katiuszka niedawno jeszcze ciagle ze jestem cudowny chlopak i mnie kocha a dzisiaj ma nowego faceta, a ja zamienilem sie z cudownego faceta w schizofrenika ktory ma alfonsa i daje doopy ;/

i jak tu normalnie funkcjonowac przez taki obrot wydarzen, nie da sie ;/

juz zawsze bede smutny

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

no moze byc taka ktora ma cos nierowno pod kopula, czemu nie? a gdzie taka znajde?

marze o takiej

Najszybciej to w Choroszczy 

obawiam sie ze z moimi 'problemami' to nawet taka z choroszczy by mnie nie chciala

mnie nawet zaden facet nie chce

3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

mnie nawet zaden facet nie chce

A skąd wiesz?

stad ze jestem sam i cale zycie spedzam noce samotnie i nie widze ze to sie zmieni kiedykolwiek juz

stracilem nadzieje na to, ze kiedykolwiek jakakolwiek samica sie przespi obok mnie w wyrze jakimkolwiek

5 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

stad ze jestem sam i cale zycie spedzam noce samotnie i nie widze ze to sie zmieni kiedykolwiek juz

stracilem nadzieje na to, ze kiedykolwiek jakakolwiek samica sie przespi obok mnie w wyrze jakimkolwiek

Poszukaj gdzieś na ulicy takiej co za winko daje i zaliczysz

nie chce nikogo zaliczac, chcialbym miec zone w ogole i wziac slub z kobieta i spedzic razem 80 lat, a nie jakies zaliczanie... ;/

nie chce nikogo zaliczac, chcialbym miec zone w ogole i wziac slub z kobieta i spedzic razem 80 lat, a nie jakies zaliczanie... ;/

Ale tak bez pracy to się nie da 

Ty znajdziesz tak samo jak leżak znajduje

nawet jakbym mial prace to i tak mnie zadna nie bedzie chciala wtedy, bo ona bedzie chciala moje pieniadze a nie mnie

jestem skazany na wieczna samotnosc 😞

3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

nawet jakbym mial prace to i tak mnie zadna nie bedzie chciala wtedy, bo ona bedzie chciala moje pieniadze a nie mnie

jestem skazany na wieczna samotnosc 😞

Ale jak dostanie hajs to popuści szpary

a chyba tylko o to chodzi

a ja nie chce niczyjej szpary, chyba ze po slubie ze swoja zona jedynie, a ja nie mam na to szans zadnych, ze kiedykolwiek sie ktoras ohajta ze mna

dobrze ze mam za to na laptopie duzo fot cudownych aniolkow w bikini na plazy i moge robic sobie dobrze do nich hihi ^^

ja juz robiac sobie dobrze to z tyloma pieknymi lachonami sobie wyobrazalem rozne scenariusze i scenerie ze tera jak widze prawdziwa kobiete w realu albo necie to ciagle mi cos nie pasuje w niej, i ciezko znalezc taka co by mi 100% odpowiadala, niestety

wolalbym miec dziewczyne ktora nie musi pracowac wiec moglibysmy caly czas spedzac ze soba a nie dziewczyna w pracy albo ja w pracy, mozna niby we dwojke robic to samo ale cienko to widze po prostu

wolalbym miec dziewczyne ktora nie musi pracowac wiec moglibysmy caly czas spedzac ze soba a nie dziewczyna w pracy albo ja w pracy, mozna niby we dwojke robic to samo ale cienko to widze po prostu

To załatw sobie rentę Znajdź taką samą i będziesz miał to co chcesz

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się