Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Jestem Jaka Jestem

Dałoby radę odbić faceta kobiecie, która jest ode mnie mniej atrakcyjna? Jak myślicie?

Polecane posty

13 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Jesli kocha to nic nie zdzialasz.

Wiem o tym. Ale czy to taka wielka miłość? Nie dałabym sobie za to ręki uciąć, że tak faktycznie jest. Myślę, że on lubi takie romantyczne klimaty i podchody, i mógłby docenić, że jakaś kobieta o niego zabiega. Dlatego pytam facetów, jak to widzą. Czy zostawiliby obecną dla zakochanej, nieszczęśliwej, nieszczęsnej kobiety? 😉

(w dodatku z lepszym ciałem niż obecna) 😅

Edytowano przez Jestem Jaka Jestem

2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Ej to mój tekst.

Sory

10 minut temu, malowany napisał:

Jak wyglądasz, tak jak na avku, to masz marne szansę

Jestem atrakcyjniejsza od niej i to powinno wystarczyć dla opisania całej sytuacji. 

4 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Jestem atrakcyjniejsza od niej i to powinno wystarczyć dla opisania całej sytuacji. 

ALe masz gorszy, paskudny charakter. Tyle w temacie. Daj sobie spokój

To pytanie z innej beczki. Czy zostawilibyście swoją obecną dla zakochanej, nieszczęśliwej nieszczęsnej kobiety z lepszym ciałem niż obecna? 😌 

Jak reagujecie, wiedząc, że kobieta z lepszym ciałem niż obecna jest nieszczęśliwa z Waszego powodu, i w dodatku Was pożąda? Działa to na Was czy wcale? 

21 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Jesli kocha to nic nie zdzialasz.

Mądre słowa o dziwo napisałaś.

Większość kobiet raczej ma odwrotnie.

7 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Atrakcyjność nie wszytko, mogą mieć ten sam pogląd życiowy, decyzji po prostu im jest dobrze.

Jak jesteś na uboczu skąd ma wiedzieć, co wyjdzie.

Wchodzisz z deszczu pod rynnę czy jakoś tak.

1 minutę temu, Just93 napisał:

ALe masz gorszy, paskudny charakter. Tyle w temacie. Daj sobie spokój

W miłości i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone. I tak to on ostatecznie zdecyduje. Zdaję sobie sprawę, że ona może mieć same zalety, i będę musiała odpuścić. Ale chcę to sprawdzić. 

2 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

W miłości i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone. I tak to on ostatecznie zdecyduje. Zdaję sobie sprawę, że ona może mieć same zalety, i będę musiała odpuścić. Ale chcę to sprawdzić. 

Ty jak byś była w takiej sytuacji co byś zrobiła. Znasz go chyba wiesz.

Przed chwilą, kiii napisał:

Ty jak byś była w takiej sytuacji co byś zrobiła. Znasz go chyba wiesz.

To zależy, na ile ta osoba by mi się podobała fizycznie. Ale nie wiem, czy moja większa atrakcyjność przebije ich relację, też opartą na pewno na jakimś uczuciu. Raczej musi coś się u nich zmienić, żeby sumienie go ruszyło. Nie wiem, ile czasu musiałabym na to czekać, i czy w ogóle się doczekam 🤔

40 minut temu, malowany napisał:

Yebaka teoretyk

Byłem zakochany nie ma szans żeby inny lachon się przebil może gdyby różnica faktycznie była ogromna jakieś nieludzkie wymiary nowego lachona i napalony w uj ale nie wiem czy kręgosłupa moralny by mi pozwolil złamać serce mojemu 

Musi się coś píepszyc jak masz loda jak w myjni samoch to po co sobie życie resetowac 

Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał:

To zależy, na ile ta osoba by mi się podobała fizycznie. Ale nie wiem, czy moja większa atrakcyjność przebije ich relację, też opartą na pewno na jakimś uczuciu. Raczej musi coś się u nich zmienić, żeby sumienie go ruszyło. Nie wiem, ile czasu musiałabym na to czekać, i czy w ogóle się doczekam 🤔

Znasz go jego zachowania? 

Nigdy nie myślałaś jak byś była na kogoś miejscu co byś zrobiła?  Jak macie podobne to i było podobnie.

Idę spać dobranoc też idż jak chcesz.

Przyśni? 

1 minutę temu, kiii napisał:

Znasz go jego zachowania? 

Nigdy nie myślałaś jak byś była na kogoś miejscu co byś zrobiła?  Jak macie podobne to i było podobnie.

Nie znam go aż na tyle, żeby to przewidzieć. Pytam tylko, czy na facetów działa w ogóle świadomość, że są kochani przez inną, dla której są niedostępni? Trudno mi to ocenić jako kobiecie. Faceci lubią zdobywać, ale czy po trupach?

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

mi jest smutno przez nieszczesliwe milosci i mi sie plakac chce 😞

Mi też się płakać chce 

Ale ze śmiechu

i co jeszcze?

Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Olej go.

no ja jestem zalamany, bo mnie hejtuja od dawna, kiedy ja cierpie psychicznie i jestem smutny

14 minut temu, Pochwa w pochwie 17.2 napisał:

Byłem zakochany nie ma szans żeby inny lachon się przebil może gdyby różnica faktycznie była ogromna jakieś nieludzkie wymiary nowego lachona i napalony w uj ale nie wiem czy kręgosłupa moralny by mi pozwolil złamać serce mojemu 

Musi się coś píepszyc jak masz loda jak w myjni samoch to po co sobie życie resetowac 

A gdybyś miał świadomość, że łamiesz serce tej drugiej, i widział, że ma lepsze ciało niż obecna? To co wtedy?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się