KochamElcie<3 113 Napisano 4 godziny temu przez ta wieze i glosniki to w ogole mi sie nie chce z domu wychodzic nic tylko sluchac i sluchac i sluchac xD mam tyle plyt ktorych nigdy nie sluchalem XD co ja mam innego robic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Znajde sobie kompana do sluchania razem muzyki i jakos to bedzie Edytowano 4 godziny temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 33 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, napisał: Tak jak ty działasz Ja dopiero się rozkręcam Zaczynam od pierwszego, a za nim kolejni Szkoda czasu marnować na jednego....Daj mi czas. Jutro ogarniam aplikacje i portale randkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 4 godziny temu ja tam sie trzymam od takichrzeczy to juz wole samotnosc do konca zycia niz portale randkowe albo social media, no zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 4 godziny temu doluje mnie to ze pisze o jakiejs dziewczynie ktora ma mnie od dawna w doopie i ma innego, a ja ciagle wierze w cud, ale cud nigdy nie nadchodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu jak niedawno mowilem kolegom, ze jakas dziewczyna do mnie z Polski przylatuje to sie smialismy, ze to jakis cud, ze Filip i ma dziewczyne i bedzie spal z dziewczyna, i modlitwy zostaly wysluchane hahah, beka to byla jednak kuurwa nie zdarzyl sie cud zaden ;/ modle sie codziennie do Boga m.in o piekna zone, i moze moje modlitwy zostana wysluchane a ja poslubie lachona moich marzen w koncu i bede najszczesliwszy facet na swiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Ja dopiero się rozkręcam Zaczynam od pierwszego, a za nim kolejni Szkoda czasu marnować na jednego....Daj mi czas. Jutro ogarniam aplikacje i portale randkowe Właśnie widzę po twoich tematach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu ja juz 30 lat na karku a mnie nigdy nawet zaden lachon nie kochal ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu w sumie to do spelnienia brakuje mi tylko kochajacej zony ktora ma cos w glowie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: w sumie to do spelnienia brakuje mi tylko kochajacej zony ktora ma cos w glowie nie równo xD Aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu no moze byc taka ktora ma cos nierowno pod kopula, czemu nie? a gdzie taka znajde? marze o takiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu do mnie katiuszka niedawno jeszcze ciagle ze jestem cudowny chlopak i mnie kocha a dzisiaj ma nowego faceta, a ja zamienilem sie z cudownego faceta w schizofrenika ktory ma alfonsa i daje doopy ;/ i jak tu normalnie funkcjonowac przez taki obrot wydarzen, nie da sie ;/ juz zawsze bede smutny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: no moze byc taka ktora ma cos nierowno pod kopula, czemu nie? a gdzie taka znajde? marze o takiej Najszybciej to w Choroszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu a ja mam swoje forum a wy nie heheh http://bsdforall.org/forum/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: a ja mam swoje forum a wy nie heheh Ale non stop płaczesz tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu obawiam sie ze z moimi 'problemami' to nawet taka z choroszczy by mnie nie chciala mnie nawet zaden facet nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu no placze bo tam nie mam komu plakac juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu nie mam juz po co zyc, watpie ze cokolwiek sie zmieni bedzie coraz gorzej tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: mnie nawet zaden facet nie chce A skąd wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu stad ze jestem sam i cale zycie spedzam noce samotnie i nie widze ze to sie zmieni kiedykolwiek juz stracilem nadzieje na to, ze kiedykolwiek jakakolwiek samica sie przespi obok mnie w wyrze jakimkolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, KochamElcie<3 napisał: stad ze jestem sam i cale zycie spedzam noce samotnie i nie widze ze to sie zmieni kiedykolwiek juz stracilem nadzieje na to, ze kiedykolwiek jakakolwiek samica sie przespi obok mnie w wyrze jakimkolwiek Poszukaj gdzieś na ulicy takiej co za winko daje i zaliczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu nie chce nikogo zaliczac, chcialbym miec zone w ogole i wziac slub z kobieta i spedzic razem 80 lat, a nie jakies zaliczanie... ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: nie chce nikogo zaliczac, chcialbym miec zone w ogole i wziac slub z kobieta i spedzic razem 80 lat, a nie jakies zaliczanie... ;/ Ale tak bez pracy to się nie da Ty znajdziesz tak samo jak leżak znajduje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu nawet jakbym mial prace to i tak mnie zadna nie bedzie chciala wtedy, bo ona bedzie chciala moje pieniadze a nie mnie jestem skazany na wieczna samotnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: nawet jakbym mial prace to i tak mnie zadna nie bedzie chciala wtedy, bo ona bedzie chciala moje pieniadze a nie mnie jestem skazany na wieczna samotnosc Ale jak dostanie hajs to popuści szpary a chyba tylko o to chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu a ja nie chce niczyjej szpary, chyba ze po slubie ze swoja zona jedynie, a ja nie mam na to szans zadnych, ze kiedykolwiek sie ktoras ohajta ze mna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu dobrze ze mam za to na laptopie duzo fot cudownych aniolkow w bikini na plazy i moge robic sobie dobrze do nich hihi ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu ja juz robiac sobie dobrze to z tyloma pieknymi lachonami sobie wyobrazalem rozne scenariusze i scenerie ze tera jak widze prawdziwa kobiete w realu albo necie to ciagle mi cos nie pasuje w niej, i ciezko znalezc taka co by mi 100% odpowiadala, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu wolalbym miec dziewczyne ktora nie musi pracowac wiec moglibysmy caly czas spedzac ze soba a nie dziewczyna w pracy albo ja w pracy, mozna niby we dwojke robic to samo ale cienko to widze po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: wolalbym miec dziewczyne ktora nie musi pracowac wiec moglibysmy caly czas spedzac ze soba a nie dziewczyna w pracy albo ja w pracy, mozna niby we dwojke robic to samo ale cienko to widze po prostu To załatw sobie rentę Znajdź taką samą i będziesz miał to co chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach