KochamElcie<3 113 Napisano 4 godziny temu nie chce zadnej renty i w ogole w doopie mam pieniadze w ogole ja pieerdole sraam w hajs i w zarabianie ja ciagle o jakiejs katiuszce, a pamietam jak dwoch kolegow do mnie nazwali ja slag, a we mnie cos peklo, dla przyjaciol to slag a ja wyje za jakas slag juz 5 miesiac, ja prdl co za zenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 4 godziny temu ja baby nawet nie chce bo wiem, ze nie mam szans, po prostu jest mi smutno, ze jakies lachony mnie z neta wyrywaly i rozkochiwaly w sobie a nagle U-turn i zegnaj na zawsze a za chwile ma nowego a ja sam ciagle i cierpie zupelnie niepotrzebnie, moje cierpienia na marne ida Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: nie chce zadnej renty i w ogole w doopie mam pieniadze w ogole ja pieerdole sraam w hajs i w zarabianie ja ciagle o jakiejs katiuszce, a pamietam jak dwoch kolegow do mnie nazwali ja slag, a we mnie cos peklo, dla przyjaciol to slag a ja wyje za jakas slag juz 5 miesiac, ja prdl co za zenada A jaki ona tu miała nick? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu cierpie bo wrzucalem tutaj swoje foty i niektorym lachonom sie spodobalem, a one potem do mnie pisza na priv i w ogole i mnie rozkochuuja w sobie a nagle cos idzie nie tak, i koniec jakbym nie wrzucal swoich fot tutaj to bym tak nie cierpial, bo by mnie zaden lachon ze srafe nie wyrywal nigdy i nie komplementowal jak srikernes albo srakiuszka, bo obie mnie ciagle komplementowaly i slodkie slowka a nagle cos nie tak i czuje sie wykorzystany tylko i po co ja czas tracilem na te osoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu (edytowany) ja nawet nie wiem, w stycznius obie zrobilem selfie w lustrze w mieszkaniu w Polsce i tu wrzucilem i nagle do mnie Katiuszka zastartowala i zaczela do mnie pisac, i napisalem ze mam forum a ta do mnie napieerdala codziennie i w ogole mi pisze o sobie a potem ze jestem cudowny i w ogole chlopak cud malina, a tutaj nagle jakies nieszczescie i cos jest nie tak, i nagle staje sie prostyytutka ze schizofrenia ktory ma alfonsa, przeciez to straszne, a ona mnie nienawidzi i juz kogos poznala masakra a ja wyje codziennie i nic to nie daje, na marne te lzy, tak jak moje zycie Edytowano 3 godziny temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu mam dosc tych lachonow w ogole wypisuja do mnie a ja potem placze przez nie albo jestem nieszczesliwy, po to pisaly, zebym plakal przez nie, kiedy tak to bylem szczesliwy i nie dolowalem sie zadnymilachonami koorwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu a to w ogole polki pisza albo w polsce mieszkaja a ja w uk mieszkalem i mieszkam, a nie w polsce to na chooy wypisuja, mi smutno w Polsce jest i niewazne czy jest kasa czy nie, bo mnie w Polsce nigdy niczego nie brakowalo a jednak nieszczescie, ze wole byc bezdomny w UK niz mieszkac w Polsce w wielkiej chacie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu albo jak mam przyjaciol z ktorymi sie znamy wiele lat i mnie uszczesliwiaja prezentami, wiadomo, to tutaj pisza ze to moi sponsorzy ktorzy mnie ruuchaja, alfonsy i ze to ciapaki, masakra jakas to jest, a potem ja zaczynam myslec, ze ze mna cos nie tak, przez to co tutaj ludzie wypisuja i mi leb ryja wszyscy i ze mnie ponizaja tutaj, mnie w realu nikt nie poniza, tylko tutaj jestem kanalia schizofrenik itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: albo jak mam przyjaciol z ktorymi sie znamy wiele lat i mnie uszczesliwiaja prezentami, wiadomo, to tutaj pisza ze to moi sponsorzy ktorzy mnie ruuchaja, alfonsy i ze to ciapaki, masakra jakas to jest, a potem ja zaczynam myslec, ze ze mna cos nie tak, przez to co tutaj ludzie wypisuja i mi leb ryja wszyscy i ze mnie ponizaja tutaj, mnie w realu nikt nie poniza, tylko tutaj jestem kanalia schizofrenik itp I tak będzie dopóki tu będziesz pisał czyli do końca kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu no w koncu sobie z tego srafe jeebanego pojda wszyscy i zostane sam to ja tez sobie pojde xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu na jakies runescape zmarnowalem 4500 godzin zycia zeby wbijac staty 99 to co mi tutaj teraz przegrywac zycie? skoro tyle godzin zycia przegralem grajac w jakas glupia gierke to co mi po srafe jakims, ze tutaj marnuje kolejne lata zycia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu wole pisanie na srafe niz jakies lachony w ogole i nic ci do tego, hejterze bede sobie pisal to do usranej smieerci, jesli bede mial taka ochote, i nic ci do tego, a ty wyjdz juz i przestan tu wchodzic, skoro taki cwaniak wygryw jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu ewentualnie moge wyleciec z domu i zostane znowu bezdomny wtedy na pewno tu nie bede pisal, bo laptopa i smartfony wyrzuce do kosza i sobie pojde w podroz i nie bede mial skad tutaj wejsc, cwaniaczku przemadrzaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: wole pisanie na srafe niz jakies lachony w ogole i nic ci do tego, hejterze bede sobie pisal to do usranej smieerci, jesli bede mial taka ochote, i nic ci do tego, a ty wyjdz juz i przestan tu wchodzic, skoro taki cwaniak wygryw jestes I po co te nerwy? ja do ciebie normalnie a ty wielkie tu nerwy pokazujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu ja pieerdole jak mi wieza i glosniki napieerdala kupilem ostatnio 20 plyt cd w charity shopie i wlasnie slucham i niektore kawalki mnie normalnie w taki stan wprawiaja ze ja pieerdole co za dzwieki! :DDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu kupilem sobie jakas plyte kings of leon i z drugiej plyty jest 3 piosenka jakis lekki ambient i przerobka ja prdl ale kawalek jak mi gra o szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu po prostu tak mi pieknie gra wieza i glosniki a wy tego nie slyszycie, i to jest przykre, jak mi muzyka gra teraz szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 3 godziny temu wrzuce zaraz filmik jak mi glosniki graja jeden moment bo normalnie jest rozpieerdol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 113 Napisano 2 godziny temu przy tym momencie odplywam zajeebioza nigdy nie slyszalem zeby cos tak dobrze gralo wczesniej https://monsieur.bsdforall.org/pub/20241126_024455.mp4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 2 Napisano 52 minuty temu 5 godzin temu, Jestem Jaka Jestem napisał: zakochanej, nieszczęśliwej nieszczęsnej kobiety z lepszym ciałem co wisi na klamce od siłowni i wybije szybę bo jeszcze nie wpuszczają, a na głowie ma czerwony osełedec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach