Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Raper spod żabki

Przeciętna kobieta ma w życiu o wiele łatwiej niż przeciętny facet

Polecane posty

7 minut temu, Siurentajski napisał:

Ale obie płcie mają popęd, babom też się chce seksu, a w obecnych czasach o seks łatwiej jak o związek, więc nie wiem gdzie to uzależnienie.

Jemu nie przetlumaczysz, powtarza jak mantrę "kobiety nie lubią seksu", a nie moze pojąć że to z nim nie lubią.

4 godziny temu, Pochwa w pochwie 17"2 napisał:

Tego mi brakuje w salonie

stypiarę masz przecież.

zawsze możesz poszukać agencji towarzyskiej i zamówić sobie panienkę na chatę jak tak brakuje.

Edytowano przez kris888

45 minut temu, kris888 napisał:

stypiarę masz przecież.

zawsze możesz poszukać agencji towarzyskiej i zamówić sobie panienkę na chatę jak tak brakuje.

Lezak sie wstydzi prosty.tutek.

5 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Szkoda tylko że jak tu coś piszę żartobliwie lub sarkastycznie to często jest brane na poważnie.

To skąd fascynuja pedałami i przeświadczenie że wszystkie kobiety lubią a jednak nie wszystkie... 

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17"2 napisał:

A czemu żarty muszą być o pedau i bbc

Bo nie o moczu i krzywo położonych kafelkach. Masz autyzm że tak głupio się pytasz?

Przed chwilą, Śliwka Jukońska napisał:

Bo nie o moczu i krzywo położonych kafelkach. Masz autyzm że tak głupio się pytasz?

Bo ja jak komuś pisze zostań pèdałem to jestem śmiertelnie poważny ma to wywolac zmianę zachowania przemyślenia wymagań określonych 

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17"2 napisał:

Bo ja jak komuś pisze zostań pèdałem to jestem śmiertelnie poważny ma to wywolac zmianę zachowania przemyślenia wymagań określonych 

Masz ciężkie myślenie. Jak ty o żarty zadajesz pytania jak pięciolatek to może, dla własnego dobra, daruj sobie bajeczki o giełdzie i już teraz idź cieciować na parkingu.

Masz ciężkie myślenie. Jak ty o żarty zadajesz pytania jak pięciolatek to może, dla własnego dobra, daruj sobie bajeczki o giełdzie i już teraz idź cieciować na parkingu.

Koorwo giełdzie mam 1,5mln przychodu w pitach grałem i będę grać jak mi się setup zapali pod moje widzimisie 

3 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał:

Jeszcze 29lat giełdzie do emerytury a ty mówisz że to koniec bo coś tam ci się widzi 

Edytowano przez Pochwa w pochwie 17"2

6 minut temu, Pochwa w pochwie 17"2 napisał:

Koorwo giełdzie mam 1,5mln przychodu w pitach grałem i będę grać jak mi się setup zapali pod moje widzimisie 

Nie liczy się przychód, tylko dochód. Gdybyś miał trochę mózgu w głowie wiedziałbyś o tym i nie zadawałbyś też głupich pytań o żarty.

Edytowano przez Śliwka Jukońska

Nie liczy się przychód, tylko dochód. Gdybyś miał trochę mózgu w głowie wiedziałbyś o tym i nie zadawałbyś też głupich pytań o żarty.

Liczy się że grałem dużą kasą i nie bajki i grać zamierzam przynajmniej jeśli będę singlem 

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17"2 napisał:

Liczy się że grałem dużą kasą i nie bajki i grać zamierzam przynajmniej jeśli będę singlem 

Grałeś i przegrałeś i zjadasz klopsy. O ile to prawda z tym graniem, bo wyglądasz jedynie na te swoje klopsy.

2 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał:

Grałeś i przegrałeś i zjadasz klopsy. O ile to prawda z tym graniem, bo wyglądasz jedynie na te swoje klopsy.

Otarlem się o 1-2mln zł gdyby nie to forum dyskusyjne gdyby nie pośpiech za anastazje gdyby nie sřajaca matka na podłogę miałbym je.

5 minut temu, Pochwa w pochwie 17"2 napisał:

Otarlem się o 1-2mln zł gdyby nie to forum dyskusyjne gdyby nie pośpiech za anastazje gdyby nie sřajaca matka na podłogę miałbym je.

Przecież ty się ledwo wysławiasz po polsku i masz problem z myśleniem. Mówię ci, zainteresuj się szybko cieciowaniem.

23 minuty temu, Pochwa w pochwie 17"2 napisał:

To moze Ty zostan Chinczykiem.

28 minut temu, Pochwa w pochwie 17"2 napisał:

Przykładowo typ nie lubi że lachon lubi kosmetyki więc mu piszę zostań pèdałem albo polub bo takie sa lachony 

To tak jakby nie lubić mokrej cípki 

Nie da się zostać pedałem, orientacja jest niezmienna w trakcie życia, a że do autora tematu nie docierają kompletnie żadne argumenty to nie pozostaje nic innego niż sobie pożartować.

6 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Nie da się zostać pedałem, orientacja jest niezmienna w trakcie życia, a że do autora tematu nie docierają kompletnie żadne argumenty to nie pozostaje nic innego niż sobie pożartować.

Spoko ja tylko robię drame o nic żebyś miała trochę emocji xd

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się