Pochwa w pochwie 17"2 2 Napisano 5 godzin temu Szkoda że nie małe fanka ssania glizdy kiedyś mi się marzyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 786 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Siurentajski napisał: Ale obie płcie mają popęd, babom też się chce seksu, a w obecnych czasach o seks łatwiej jak o związek, więc nie wiem gdzie to uzależnienie. Jemu nie przetlumaczysz, powtarza jak mantrę "kobiety nie lubią seksu", a nie moze pojąć że to z nim nie lubią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 786 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17"2 napisał: Ty po prostu lubisz bbc. A ty w kurdupla sie bawisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 214 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 godziny temu, Pochwa w pochwie 17"2 napisał: Tego mi brakuje w salonie stypiarę masz przecież. zawsze możesz poszukać agencji towarzyskiej i zamówić sobie panienkę na chatę jak tak brakuje. Edytowano 5 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1219 Napisano 5 godzin temu 45 minut temu, kris888 napisał: stypiarę masz przecież. zawsze możesz poszukać agencji towarzyskiej i zamówić sobie panienkę na chatę jak tak brakuje. Lezak sie wstydzi prosty.tutek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17"2 2 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: A ty w kurdupla sie bawisz? Sama ostatnio pisałaś że kootas musi być duży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 786 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Pochwa w pochwie 17"2 napisał: Sama ostatnio pisałaś że kootas musi być duży Szkoda tylko że jak tu coś piszę żartobliwie lub sarkastycznie to często jest brane na poważnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17"2 2 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Szkoda tylko że jak tu coś piszę żartobliwie lub sarkastycznie to często jest brane na poważnie. To skąd fascynuja pedałami i przeświadczenie że wszystkie kobiety lubią a jednak nie wszystkie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17"2 2 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Żaba Monìka napisał: Lezak sie wstydzi prosty.tutek. No jestem nieśmiały musiałbym się przełamać a łatwiej jest zwalić i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 786 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Pochwa w pochwie 17"2 napisał: To skąd fascynuja pedałami i przeświadczenie że wszystkie kobiety lubią a jednak nie wszystkie... To też był żart... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17"2 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To też był żart... A czemu żarty muszą być o pedau i bbc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 558 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17"2 napisał: A czemu żarty muszą być o pedau i bbc Bo nie o moczu i krzywo położonych kafelkach. Masz autyzm że tak głupio się pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17"2 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka Jukońska napisał: Bo nie o moczu i krzywo położonych kafelkach. Masz autyzm że tak głupio się pytasz? Bo ja jak komuś pisze zostań pèdałem to jestem śmiertelnie poważny ma to wywolac zmianę zachowania przemyślenia wymagań określonych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17"2 2 Napisano 3 godziny temu Przykładowo typ nie lubi że lachon lubi kosmetyki więc mu piszę zostań pèdałem albo polub bo takie sa lachony To tak jakby nie lubić mokrej cípki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 558 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17"2 napisał: Bo ja jak komuś pisze zostań pèdałem to jestem śmiertelnie poważny ma to wywolac zmianę zachowania przemyślenia wymagań określonych Masz ciężkie myślenie. Jak ty o żarty zadajesz pytania jak pięciolatek to może, dla własnego dobra, daruj sobie bajeczki o giełdzie i już teraz idź cieciować na parkingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17"2 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka Jukońska napisał: Masz ciężkie myślenie. Jak ty o żarty zadajesz pytania jak pięciolatek to może, dla własnego dobra, daruj sobie bajeczki o giełdzie i już teraz idź cieciować na parkingu. Koorwo giełdzie mam 1,5mln przychodu w pitach grałem i będę grać jak mi się setup zapali pod moje widzimisie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17"2 2 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Masz ciężkie myślenie. Jak ty o żarty zadajesz pytania jak pięciolatek to może, dla własnego dobra, daruj sobie bajeczki o giełdzie i już teraz idź cieciować na parkingu. Jeszcze 29lat giełdzie do emerytury a ty mówisz że to koniec bo coś tam ci się widzi Edytowano 2 godziny temu przez Pochwa w pochwie 17"2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 558 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Pochwa w pochwie 17"2 napisał: Koorwo giełdzie mam 1,5mln przychodu w pitach grałem i będę grać jak mi się setup zapali pod moje widzimisie Nie liczy się przychód, tylko dochód. Gdybyś miał trochę mózgu w głowie wiedziałbyś o tym i nie zadawałbyś też głupich pytań o żarty. Edytowano 2 godziny temu przez Śliwka Jukońska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17"2 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka Jukońska napisał: Nie liczy się przychód, tylko dochód. Gdybyś miał trochę mózgu w głowie wiedziałbyś o tym i nie zadawałbyś też głupich pytań o żarty. Liczy się że grałem dużą kasą i nie bajki i grać zamierzam przynajmniej jeśli będę singlem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 558 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17"2 napisał: Liczy się że grałem dużą kasą i nie bajki i grać zamierzam przynajmniej jeśli będę singlem Grałeś i przegrałeś i zjadasz klopsy. O ile to prawda z tym graniem, bo wyglądasz jedynie na te swoje klopsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17"2 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Grałeś i przegrałeś i zjadasz klopsy. O ile to prawda z tym graniem, bo wyglądasz jedynie na te swoje klopsy. Otarlem się o 1-2mln zł gdyby nie to forum dyskusyjne gdyby nie pośpiech za anastazje gdyby nie sřajaca matka na podłogę miałbym je. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17"2 2 Napisano 2 godziny temu Drugim razem jestem w stanie zrobić to dobrze ale koszty zycia teraz mi przeszkadzają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 558 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Pochwa w pochwie 17"2 napisał: Otarlem się o 1-2mln zł gdyby nie to forum dyskusyjne gdyby nie pośpiech za anastazje gdyby nie sřajaca matka na podłogę miałbym je. Przecież ty się ledwo wysławiasz po polsku i masz problem z myśleniem. Mówię ci, zainteresuj się szybko cieciowaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17"2 2 Napisano 2 godziny temu To jest stylówa umiejętności mam odmiany przez przypadki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1219 Napisano 2 godziny temu 23 minuty temu, Pochwa w pochwie 17"2 napisał: Bo ja jak komuś pisze zostań pèdałem to jestem śmiertelnie poważny ma to wywolac zmianę zachowania przemyślenia wymagań określonych To moze Ty zostan Chinczykiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 786 Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, Pochwa w pochwie 17"2 napisał: Przykładowo typ nie lubi że lachon lubi kosmetyki więc mu piszę zostań pèdałem albo polub bo takie sa lachony To tak jakby nie lubić mokrej cípki Nie da się zostać pedałem, orientacja jest niezmienna w trakcie życia, a że do autora tematu nie docierają kompletnie żadne argumenty to nie pozostaje nic innego niż sobie pożartować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17"2 2 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Żaba Monìka napisał: To moze Ty zostan Chinczykiem. Chciałbym raz widziałem brunette w tych bogatych chinach oni mają telewizory na klatce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17"2 2 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nie da się zostać pedałem, orientacja jest niezmienna w trakcie życia, a że do autora tematu nie docierają kompletnie żadne argumenty to nie pozostaje nic innego niż sobie pożartować. Spoko ja tylko robię drame o nic żebyś miała trochę emocji xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 786 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Pochwa w pochwie 17"2 napisał: Spoko ja tylko robię drame o nic żebyś miała trochę emocji xd Uważasz że mam za mało emocji na codzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17"2 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Uważasz że mam za mało emocji na codzień? A jak inaczej cię rozkocham? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach