Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
KochamElcie<3

Cel na 2025 - zaprosic do mnie fajna angielke do mojego wielkiego wyrka poprzytulac i wyspac sie. Zasluguje na to

Polecane posty

Tak to prawda. A ja ide do bajorka wziac kapiel sie odswiezyc. Nie wiem kiedy wydepiluje klate i brzuch dla Elci, ale wczoraj ogolilem brode. 

Hejka i milego dnia 😎😎😎

Przyjaciele mowia, ze moge leniuchowac i nic nie robic, ze mam do tego prawo, wiec moze zaczne pobijac rekordy w ilosciach przespanych godzin i spedzonych w lozku xD 

mniej srafe a wiecej spania, to moja filozofia na 2025

mecza mnie juz te urzadzenia elektroniczne, wolalbym lezec z fajna laseczka i dotykac fajne kochanie a nie sypiac z laptopami i telefonami obok, chcialbym w koncu dac radosc i szczescie fajnemu lachonowi, ale poki co to ja jestem nieszczesliwy i smutny, ale wiecej snu a mniej elektroniki i zaznam w koncu harmonii 

ciesze sie, ze mam takich fajnych przyjaciol w realu, lezak xD. opiekuja sie mna i dbaja o mnie :D. 

Spadam wejde innym razem, a klate nie wiem koedy ogole dla Elci, jak mi sie zachce isc po krem do depilacji, na razie mi sie nie chce z wyrka nigdzie wychodzic, bo tak mi tu dobrze i cieplo 😍

naprawde nie rozumiem, dlaczego Katiuszka nie przyjedzie do mnie na pare chwil, mam teraz wolna chate i jest cisza i spokoj, polezelibysmy sobie razem i wypoczeli, Katiuszka na pewno by sie dobrze czula potem, ale ciezko te baby zrozumiec

widocznie mnie nie kochala i nie kocha, bo tak to bysmy byli razem, to dobrze ze nigdzie nie pojechalem z nia, bo opuszczac ziomkow dla niekochajacej lejdi to ja podziekuje, a klucz do mojego serca teraz to wyladowac tu w lozku ze mna u mnie xD wiec narka xD

Elcia raczej do mnie nie przyleci xD

klaudiusz jest ubezwlasnowolniona, do tego ma sruna na ogonie wiec tez nie przyleci do mnie

wiec musze szukac lachona u mnie w miasteczku, a nie w internecie

To ty jesteś ubeswłasnowolniony gdy co jakiś czas trafiasz do psychiatryka. Żadna dziewczyna tego nie wytrzyma, ale może jakiś kolega xD

Siedzisz tutaj z leżakiem po nocach to może jego zaproś 😄

ja chce lachona tu i teraz, a nie jutro, za tydzien albo za miesiac. Dosyc sie za Katiuszka naczekalem, i nawet nigdy sie nie spotkalismy, lachony z neta to nie dla mnie.

Mam wolna chate wielkie wyro i trace tu czas, bo moglaby teraz fajna angielka wpasc i dalbym jej szczescie xD

• Haha 1

Może babcia zna jakaś pannę na wydanie dla Filipa xD

babci tu nie ma, sam teraz mieszkam i mam wielkie wyro i wolna chate i chcialbym fajnego lachona poprzytulac tu i teraz

gajja jest ubezwlasnowolniona przez rodzicow, wiec ona tu nie wpadnie

katiuszka jest zakochana w tatrach i tez nie wpadnie do mnie, bo mnie nie kocha

a co do Elci to nawet nie wiem kiedy mi sie zachce isc do sklepu po krem do depilacji

musze szukac gdzie indziej

Katiuszka mnie kochala, bo z ryja przypominalem jej zmarlego bf, a ona na moim forum chciala, zeby ludzie wpadali by ona mogla 'promowac' tatry i pamiec o jej zmarlym bf + czcic jej zmarlego bf, ale jak widac to nie przeszlo xD

Elcia szuka takiego, który będzie płacił alimenty, więc ty odpadasz 😄

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

Katiuszka mnie kochala, bo z ryja przypominalem jej zmarlego bf, a ona na moim forum chciala, zeby ludzie wpadali by ona mogla 'promowac' tatry i pamiec o jej zmarlym bf + czcic jej zmarlego bf, ale jak widac to nie przeszlo xD

Ona promuje Tatry na fejsbuku.

Ja szukam taka, ktora wpadnie tu do mnie na chate w UK pospac ze mna i misiem pluszowym tak ze dwie doby i poleniuuchowac razem pod ciepla kolderka i kocykiem 🙂

4 minuty temu, Gajja napisał:

Ona promuje Tatry na fejsbuku.

no a na moim forum chciala promowac swojego zmarlego bf, dlatego sie tak wkoorwila, jak jej skasowalem link w sygnaturce do nekrologu jej zmarlego bf i zebym skasowal jej konto juz🤣🤣🤣

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować