Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kwiatuszek92

Tabletki sumamigren pytanie

Polecane posty

Hej. Czy brał ktoś z was tabletki sumamigren?

Stwierdzono ostatnio u mnie migrenę z aurą i zaczęła mnie atakować ostatnio. Zaczynały mi się mroczki na oku ponieważ mam wzrokową od którego się wszystko zaczyna. Najpierw mroczki później się powiększają az tracę wzrok a później potworne bóle głowy .. nie doczytałam ulotki... Pisało żeby wziąsc dopiero po zakończeniu aury. Ja wzięłam na samym jej początki ponieważ nie wiedziałam i bałam się tego potwornego boku głowy już i tej utraty wzroku.. po wzięciu tabletki poczułam duszności, bolało w klatce ciężko było mi oddychać, czułam jak mnie szyja boli i w głowie jakieś dziwne przepływy nie wiem jak to nazwać. Później bolała mnie dziwnie ręka prawa tak jakby dretwiała. Wzięłam tą tabletkę w poniedziałek i codziennie miałam jakieś dziwne objawy. Jakieś drętwienia prawej lub lewej ręki. Dziwny ból skroni po obu stronach. Uczucie ciężkości.. i od tego poniedziałku codziennie jest mi cholernie zimno. A jak już się rozgrzeje to nagle mi za gorąco. Dzisiaj doszedł ból głowy taki dziwny wraz z tymi skroniami. Nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim nie wezmę tej tabletki już.. ale jestem ciekawa jak wy na nią zareagowaliście pierwszy raz po zażyciu?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować