Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 5 godzin temu Pomysły 1 lachon = 1 hdd 1 system gier = 1 hdd 1 system gier = kilka hdd wszystkie gry Jeden yt kanał dobry = 1 hdd Teledyski = 1 hdd Filmy alfabetycznie = 30 hdd itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 5 godzin temu Można naprawdę nagromadzic i wszystko przydatne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 5 godzin temu a kanaly jak sciagasz cale yt na dysk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 5 godzin temu ogolnie moral z tego taki, ze katiuszka okazala sie byc koorwa ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 5 godzin temu tak jak kwikernes albo anastazja, tez koorwy ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👀 0 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: nie to ze mi wspollokator przeszkadza, ale ostatnio znowu mu odpieerdala i jest agresywny ;/ jutro ide do niego z kumplem obczaic sytuacje xddd Daj mu pasztetowej to przestanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 5 godzin temu tak to jest ja niestety katiuszke traktuje jakby ona byla jak ja dzieewica, a przeciez to juz duupy dawalo i sie rznelo to co sie spodziewac po takiej, niczego dobrego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 5 godzin temu Później jakiś stand do wpinania hdd o coś takiego https://m.media-amazon.com/images/I/71OcAFsY-qL._AC_UF350,350_QL80_.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👀 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: tak to jest ja niestety katiuszke traktuje jakby ona byla jak ja dzieewica, a przeciez to juz duupy dawalo i sie rznelo to co sie spodziewac po takiej, niczego dobrego Ty tak samo dawałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 5 godzin temu ciezko o normalna dziewczyne lezak, katiuszka sie zarzekala ze ona nie jest jak kwikernes, ktora potraktowala mnie jak koorwa, a sama mnie tak potraktowala, koorwiszcze, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 5 godzin temu wow niezly stand Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 5 godzin temu ciebie anastazja tez potraktowala jak typowa koorwa po prostu przejeebane ze w tych czasach tyle koobiet sie tak szmaaca, glownie dla hajsu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: wow niezly stand Ja szukam takiego do 2,5 minimalist i nie mogę znaleźć wszystko 3,5+2,5 albo 3,5 albo 3,52,5x2 a chce malutki 2,5 na usb najlepiej sony wiadomo ale nie będzie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 5 godzin temu myslalem, ze moze przez katiuszke nie bede cierpial i plakal, ze ona jest normalna, i w koncu jakis lachon mnie lubi, a i tak wyszlo koorwiszcze z worka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: Ja szukam takiego do 2,5 minimalist i nie mogę znaleźć wszystko 3,5+2,5 albo 3,5 albo 3,52,5x2 a chce malutki 2,5 na usb najlepiej sony wiadomo ale nie będzie xd nigdy w zyciu nie widzialem takich standow wczesniej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 5 godzin temu ogolnie ta katiuszka to mi na poczatku naszych pisemnych 'rozmow' to pisala, ze do mnie przyjedzie ze bedziemy razem czas spedzac, ze zabiore ja na basen i w ogole itp. itd. ze pojedziemy w podroz po wyspie i tak mi trula bajeeczkami mozg, ze jak przyszlo co do czego to mnie chciala tylko porwac do polski a ja juz na pierwszym spotkaniu nawet jej nie znam, ale mam juz z nia jechac do Polski lol albo ze mi przeleje kase na konto i zalatwie nam podroz do norwegii, a ja nie chce od niej zadnej kasy xD masakra jakas, pachnialo mi to klopotami ten lachon ogolnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 5 godzin temu To wygląda spoko https://www.orico.cc/usmobile/product/detail/id/3541 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 5 godzin temu Pytanie czy działa bez zasilacza dla 2,5 podłączyć kabelkiem sony usb c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 5 godzin temu jak mowilem kumplom z Polski, co ich znam od dawna i jeden kumpel ze swoja dziewczyna mieszkali w namiocie i zesmy tam dawno temu imprezowali i ogniska i w ogole fajnie bylo to oni ze nie pojechaliby do Polski na moim miejscu z jakims nieznajomym lachonem, bo dzisiaj dziwnych ludzi w internecie nie brakuje tak naprawde xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 5 godzin temu 6,5 cm wysokości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 5 godzin temu no spoko pewnie ze spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👀 0 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: ogolnie ta katiuszka to mi na poczatku naszych pisemnych 'rozmow' to pisala, ze do mnie przyjedzie ze bedziemy razem czas spedzac, ze zabiore ja na basen i w ogole itp. itd. ze pojedziemy w podroz po wyspie i tak mi trula bajeeczkami mozg, ze jak przyszlo co do czego to mnie chciala tylko porwac do polski a ja juz na pierwszym spotkaniu nawet jej nie znam, ale mam juz z nia jechac do Polski lol albo ze mi przeleje kase na konto i zalatwie nam podroz do norwegii, a ja nie chce od niej zadnej kasy xD masakra jakas, pachnialo mi to klopotami ten lachon ogolnie xD Ahaha ale beka z przegrywów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 5 godzin temu ja tam sie ciesze ze ta konsole bede mial, bo dawno nie gralem w zadne gierki z niezla grafa itp. na ultra fajnie bedzie testowac gierki jakie powstaly na te androidy, potem jak mi sie znudza to beda konsole ogolnie zabawa na wiele godzin, ale znajac zycie to znudzi mi sie granie i zacznie sie hackowanie tej maszyny moj kumpel z niemiec np. moglby kernel pisac do tej konsoli, bo on ogarnia komputery i systemy operacyjne oboje czekamy na konsole i bedziemy testowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 5 godzin temu no lepiej byc przegrywem niz klamliwa koorwa jak katiuszka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 5 godzin temu ja przynajmniej nie klamie i koorwa tez nie jestem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 5 godzin temu Bo ten np to ma usb do bani jak drukareka https://www.orico.cc/uploads/product/6218US3/05.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 5 godzin temu fajne te standy nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👀 0 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: ja przynajmniej nie klamie i koorwa tez nie jestem xD Tylko winni się tłumaczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, KochamElcie<3 napisał: ciebie anastazja tez potraktowala jak typowa koorwa po prostu przejeebane ze w tych czasach tyle koobiet sie tak szmaaca, glownie dla hajsu Nikt mnie tak nie skrzywdzil w życiu i co złe by jej było jakby leżała obok teraz a tak to musi dopy dawać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, napisał: Tylko winni się tłumaczą ja nie klamie, bo katiuszka dawala doopy a ja nie, i nie jestem niczemu winny frajerze Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: Nikt mnie tak nie skrzywdzil w życiu i co złe by jej było jakby leżała obok teraz a tak to musi dopy dawać ta racja xD katiuszka teraz tez pewno daje nowemu facetowi xDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach