Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 17™2

Nigdzie nie ma dwóch rat do wyboru

Polecane posty

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

nie to ze mi wspollokator przeszkadza, ale ostatnio znowu mu odpieerdala i jest agresywny ;/

jutro ide do niego z kumplem obczaic sytuacje xddd

Daj mu pasztetowej to przestanie

tak to jest ja niestety katiuszke traktuje jakby ona byla jak ja dzieewica, a przeciez to juz duupy dawalo i sie rznelo to co sie spodziewac po takiej, niczego dobrego

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

tak to jest ja niestety katiuszke traktuje jakby ona byla jak ja dzieewica, a przeciez to juz duupy dawalo i sie rznelo to co sie spodziewac po takiej, niczego dobrego

Ty tak samo dawałeś 

ciezko o normalna dziewczyne lezak, katiuszka sie zarzekala ze ona nie jest jak kwikernes, ktora potraktowala mnie jak koorwa, a sama mnie tak potraktowala, koorwiszcze, niestety

ciebie anastazja tez potraktowala jak typowa koorwa  po prostu

przejeebane ze w tych czasach tyle koobiet sie tak szmaaca, glownie dla hajsu

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

wow niezly stand 😄

Ja szukam takiego do 2,5 minimalist i nie mogę znaleźć wszystko 3,5+2,5 albo 3,5 albo 3,52,5x2 a chce malutki 2,5 na usb najlepiej sony wiadomo ale nie będzie xd 

myslalem, ze moze przez katiuszke nie bede cierpial i plakal, ze ona jest normalna, i w koncu jakis lachon mnie lubi, a i tak wyszlo koorwiszcze z worka

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17™2 napisał:

Ja szukam takiego do 2,5 minimalist i nie mogę znaleźć wszystko 3,5+2,5 albo 3,5 albo 3,52,5x2 a chce malutki 2,5 na usb najlepiej sony wiadomo ale nie będzie xd 

nigdy w zyciu nie widzialem takich standow wczesniej xD

ogolnie ta katiuszka to mi na poczatku naszych pisemnych 'rozmow' to pisala, ze do mnie przyjedzie ze bedziemy razem czas spedzac, ze zabiore ja na basen i w ogole itp. itd. ze pojedziemy w podroz po wyspie i tak mi trula bajeeczkami mozg, ze jak przyszlo co do czego to mnie chciala tylko porwac do polski a ja juz na pierwszym spotkaniu nawet jej nie znam, ale mam juz z nia jechac do Polski lol

albo ze mi przeleje kase na konto i zalatwie nam podroz do norwegii, a ja nie chce od niej zadnej kasy xD masakra jakas, pachnialo mi to klopotami ten lachon ogolnie xD

jak mowilem kumplom z Polski, co ich znam od dawna i jeden kumpel ze swoja dziewczyna mieszkali w namiocie i zesmy tam dawno temu imprezowali i ogniska i w ogole fajnie bylo to oni ze nie pojechaliby do Polski na moim miejscu z jakims nieznajomym lachonem, bo dzisiaj dziwnych ludzi w internecie nie brakuje tak naprawde xD

4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

ogolnie ta katiuszka to mi na poczatku naszych pisemnych 'rozmow' to pisala, ze do mnie przyjedzie ze bedziemy razem czas spedzac, ze zabiore ja na basen i w ogole itp. itd. ze pojedziemy w podroz po wyspie i tak mi trula bajeeczkami mozg, ze jak przyszlo co do czego to mnie chciala tylko porwac do polski a ja juz na pierwszym spotkaniu nawet jej nie znam, ale mam juz z nia jechac do Polski lol

albo ze mi przeleje kase na konto i zalatwie nam podroz do norwegii, a ja nie chce od niej zadnej kasy xD masakra jakas, pachnialo mi to klopotami ten lachon ogolnie xD

Ahaha ale beka z przegrywów 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ja tam sie ciesze ze ta konsole bede mial, bo dawno nie gralem w zadne gierki z niezla grafa itp. na ultra fajnie bedzie testowac gierki jakie powstaly na te androidy, potem jak mi sie znudza to beda konsole 😄

ogolnie zabawa na wiele godzin, ale znajac zycie to znudzi mi sie granie i zacznie sie hackowanie tej maszyny 😄

moj kumpel z niemiec np. moglby kernel pisac do tej konsoli, bo on ogarnia komputery i systemy operacyjne 😄

oboje czekamy na konsole i bedziemy testowac 😄

3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

ja przynajmniej nie klamie i koorwa tez nie jestem xD

Tylko winni się tłumaczą 

12 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

ciebie anastazja tez potraktowala jak typowa koorwa  po prostu

przejeebane ze w tych czasach tyle koobiet sie tak szmaaca, glownie dla hajsu

Nikt mnie tak nie skrzywdzil w życiu i co złe by jej było jakby leżała obok teraz a tak to musi dopy dawać 

Przed chwilą, 👀 napisał:

Tylko winni się tłumaczą 

ja nie klamie, bo katiuszka dawala doopy a ja nie, i nie jestem niczemu winny frajerze

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17™2 napisał:

Nikt mnie tak nie skrzywdzil w życiu i co złe by jej było jakby leżała obok teraz a tak to musi dopy dawać 

ta racja xD

katiuszka teraz tez pewno daje nowemu facetowi xDD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się