KochamElcie<3 139 Napisano 4 godziny temu ja to w ogole mialem party hard wtedy, hahah w weekend na niezlej fazie pisalem katiuszce wiadomosci, ze nawet nie zdazylem wytrzezwiec to ja juz sie na rowerze wyjeebalem i zlamalem nadgarstek sobie hahahah i w szpitalu wyladowalem XDD ja prdl co to byl za weekend w ogole, fajnie bylo xDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👀 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: ja nie klamie, bo katiuszka dawala doopy a ja nie, i nie jestem niczemu winny frajerze Ona dawała a ty non stop dajesz ta racja xD katiuszka teraz tez pewno daje nowemu facetowi xDD Ahaha ale jajca z przegrywów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 4 godziny temu ze mnie nie jajca, bardziej z katiuszki ze jest koorwa i klamie i z ciebie tez gremlinie z lyszkowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 4 godziny temu tak sie zarzekala ze kocha swojego bf ze 13 lat faceta nie miala ohh a teraz juz ma nowego faceta i rzniee sie z nim jak pojeebana i nawet slubu nie wzieela, bo to koorwa ;DDDDDDDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👀 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: ze mnie nie jajca, bardziej z katiuszki ze jest koorwa i klamie i z ciebie tez gremlinie z lyszkowitz Z ciebie bardziej bo ty nie lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 4 godziny temu ja jestem praawiczkiem i nigdy z nikim seeksu nie uprawialem gremlinie z lyszkowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, KochamElcie<3 napisał: ja nie klamie, bo katiuszka dawala doopy a ja nie, i nie jestem niczemu winny frajerze ta racja xD katiuszka teraz tez pewno daje nowemu facetowi xDD Nie jestem w stanie tego zrozumieć bo zrobiłem wszystko żeby było jej dobrze może nawet do roboty naprawdę rodzinę chciałem założyć jak to można było spieszyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 4 godziny temu Chyba to kupuje gdzieś Hhttps://www.orico.cc/uploads/product/6619C3/6619C3-02.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: Nie jestem w stanie tego zrozumieć bo zrobiłem wszystko żeby było jej dobrze może nawet do roboty naprawdę rodzinę chciałem założyć jak to można było spieszyć ta xD u mnie byly gadki typu ooh tak mi smjutno gdy cie nie ma filip ja juz nigdy nikogo nie bede miala poza toba i moim BF to tylko ciebie moge miec bo juz nikogo innego nie bede miala ohh moglabym patrzec na ciebie godzinami a skonczylo sie na tym, ze potraktowala mnie jak koorwa i tak to jest, wierz babom, to sie przejedziesz pozniej na tym, a zaraz sobie kogos wyhaczy w realu i da mu na pierwszym spotkaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👀 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: Nie jestem w stanie tego zrozumieć bo zrobiłem wszystko żeby było jej dobrze może nawet do roboty naprawdę rodzinę chciałem założyć jak to można było spieszyć Niezła beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 4 godziny temu spoko lezak ja na razie nic nie kupuje poza kremem do depilacji dla elci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, napisał: Niezła beka z ciebie beka jest frajerze ;DDDDDDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👀 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: skonczylo sie na tym, ze potraktowala mnie jak starą kurrwe Ahaha dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, napisał: Ahaha dobre dobre jest to ze jestes oblesnym lyszkowitzkim gremlinem szczerbatym hahahah ;DDDDDDDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👀 0 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: spoko lezak ja na razie nic nie kupuje poza wazeliną do pupci Ahaha leżę ze śmiechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, napisał: Ahaha leżę ze śmiechu jestes zwyklym stolcem spuszczanym w klopie Edytowano 3 godziny temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👀 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: jestem goownem Ahaha ale polew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 3 godziny temu dobra nudzisz juz i nawet nie odpisuje tobie bo szkoda czasu, smiej sie z wlasnego spieerdolenia tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👀 0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: jestem zwyklym stolcem spuszczanym w klopie Wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 3 godziny temu spadam lezak cos porobic na serwerach, pozdro do nastepnego i nie przejmuj sie anastazjami xD to ona sie skoorwila a nie ty przynajmniej xD elo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👀 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: dobra nudzisz juz i nawet nie odpisuje tobie bo szkoda czasu, smieje sie z wlasnego spieerdolenia tylko Wszyscy to wiedzą i widzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👀 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: spadam lezak cos porobic na serwerach, pozdro do nastepnego i nie przejmuj sie anastazjami xD to ja sie skoorwiłem a nie ty przynajmniej xD elo xD Ahaha ale beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 3 godziny temu ale tu nudy o tej porze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 3 godziny temu wpada jakis random i kozaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👀 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: wpada jakis random i kozaczy O pasztetowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 3 godziny temu ahh dobrze ze mam takiego pieknego siurka a nie jakies pasztetowe, zona bedzie zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👀 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: ahh dobrze ze mam takiego pieknego siurka a nie jakies pasztetowe, współlokator bedzie zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 3 godziny temu nom moj przyjaciel geej jest bardzo zadowolony, gdy mnie widzi nago, a wy zazdroscicie, bo nigdy mnie nagiego nie zobaczycie haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 3 godziny temu napisz cos o sobie teraz smieszku z wielkimi oczami albo wypieer... ;DDDDDDDDDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👀 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: nom moj przyjaciel geej jest bardzo zadowolony, gdy mu daje pupci, a wy zazdroscicie, bo nigdy tego nie zobaczycie haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach