Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
KochamElcie<3

Dzisiaj mi przyjaciel powiedzial, ze z wlosami wygladam bardzo mlodo, na 22 lata haha :D to znaczy ze mam szanse na fajnego mlodego lachona, i nie musze jej mowic, ze mam 30 lat, skoro wygladam na 22, to sobie nawet 18tke moge zapoznac jee :D

Polecane posty

zobaczymy moze dzisiaj w nocy nie bede spal to jutro z rana pojde na miasto i do poludnia bym sie wydepilowal umyl i strzelil selfie a potem poszedl spac 😄

problem moze byc taki ze tam gdzie mieszka to czesto kolega geej do nas przyjezdza, i czesto mu sie chce mi loda robic w ogole masakra a ja mam problem zeby go odpedzic od siebie XDDDD

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

wow nie wiedzialem, myslalem ze to trzeba golic albo cos...

mysle, ze ten za 15 funtow w rozowej tubce bylby dobry, bo lubie cos co ladnie pachnie 😄

Nic nie trzeba, nakładasz tylko i tam chyba po 10-15 min zmywasz i to tyle.

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

zobaczymy moze dzisiaj w nocy nie bede spal to jutro z rana pojde na miasto i do poludnia bym sie wydepilowal umyl i strzelil selfie a potem poszedl spac 😄

To czekamy pedziu 

Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Nic nie trzeba, nakładasz tylko i tam chyba po 10-15 min zmywasz i to tyle.

no dobra to sobie naloze w lesie w lesnym strumyku potrzymam z 15 minut a potem jebne sie do lodowatej wody w rzece lesnej nago i zobaczymy 😄

szkoda, ze obok nie bedzie Katiuszki, zeby potem pocalowala mnie w moja wydepilowana i pachnaca, swieza klate i brzuch ehhh

ej elcia, moze na priv Ci wysle to foto, jak juz bede mial, bo nie chce zeby szczerbaty widzial?

6 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

no dobra to sobie naloze w lesie w lesnym strumyku potrzymam z 15 minut a potem jebne sie do lodowatej wody w rzece lesnej nago i zobaczymy 😄

Ten drugi co dałeś link to czytałam przed chwilą i jest że 5-10 min maksymalnie.

zreszta obojetne w sumie, bo jak wstawie na publik z karteczka z dedykacja dla Elci to klaudiusz moze miec bol doopy, chcialbym zeby miala bool doopy 😄

ale nie wiem, bo musze sie tez czuc sexy zeby sobie zrobic selfie, a nie zawsze sie czuje seexy xD

niestety nienawidze juz katiuszki, ale wyobrazac sobie jak lezy na mnie moje 48kg i mnie caluje, tak jak kiedys mi pisala, ze patrzylaby sie na mnie godzinami i by mnie ciagle calowala to lubie xD

no ogolnie jutro chyba musze jakis wiekszy shopping zrobic, bo jeszcze mi sie mydelko z aloesem juz prawie konczy, i pasta do zebow tez juz mi sie prawie konczy no i olejek do glowy wiec no jutro ide na shopping z rana sobie B) B) B)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się