Oliloli 38 Napisano 5 godzin temu Tak to ja, ta od randek z internetu. Niedawno znowu zaczęłam z kimś pisać. Nie długo bo ze 3 dni. Umówiliśmy się na dzisiaj na spotkanie i nie doszło do niego bo on przestał się odzywać. Wczoraj wieczorem pisaliśmy ze sobą i trochę zaczęło mi to przeszkadzać, że on często pisał o przytulaniu itd. Tzn. nawet nie tyle, że ze mną tylko ogólnie że brakuje mu kogoś do poleżenia i poprzytulania się. Wcześniej też pytał jakie ja mam do tego nastawienie, czy jest to dla mnie ważne w związku. No i wczoraj mu napisałam, że mam wrażenie że zależy mu na jednym. Odpisał, że tak nie jest, że przykro że tak myślę. Na tym się zakończyło, bo ja mu już nic nie odpisałam i on cały dzień się nie odzywał. Tak sobie myślę, że gdyby chciał się spotkać i faktycznie by mu nie zależało tylko na jednym to by się odezwał. Jak myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 321 Napisano 5 godzin temu nie mam pojęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oliloli 38 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: nie mam pojęcia Szkoda, bo zauważyłam że mądrze piszesz więc posłuchała bym twojego zdania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 785 Napisano 5 godzin temu On teraz czeka na twoje przeprosiny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 38 Napisano 5 godzin temu Co myślicie o takim zachowaniu? x Ja myślę, że jesteście z gimbazy A tak szczerze, jak się nie odezwie albo nie zmieni tematu na inny oprócz leżenia w łóżku i przytulania się, to możesz go sobie darować. Możliwe że chciał Cię tylko zaciągnąć do łóżka i niezbyt go interesują Twoje poglądy na różne tematy, i nie ma zamiaru z Tobą o niczym więcej rozmawiać, żeby Cię lepiej poznać. Rozmawialiście na jakieś inne tematy? Mieliście w ogóle o czym ze sobą rozmawiać czy przynudzał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 29 minut temu, Oliloli napisał: Tak to ja, ta od randek z internetu. Niedawno znowu zaczęłam z kimś pisać. Nie długo bo ze 3 dni. Umówiliśmy się na dzisiaj na spotkanie i nie doszło do niego bo on przestał się odzywać. Wczoraj wieczorem pisaliśmy ze sobą i trochę zaczęło mi to przeszkadzać, że on często pisał o przytulaniu itd. Tzn. nawet nie tyle, że ze mną tylko ogólnie że brakuje mu kogoś do poleżenia i poprzytulania się. Wcześniej też pytał jakie ja mam do tego nastawienie, czy jest to dla mnie ważne w związku. No i wczoraj mu napisałam, że mam wrażenie że zależy mu na jednym. Odpisał, że tak nie jest, że przykro że tak myślę. Na tym się zakończyło, bo ja mu już nic nie odpisałam i on cały dzień się nie odzywał. Tak sobie myślę, że gdyby chciał się spotkać i faktycznie by mu nie zależało tylko na jednym to by się odezwał. Jak myślicie? To, że facet pisze o przytulaniu i czułości nie jest niczym złym. Pisał o tym za często i nie w odpowiednim momencie. Stąd właśnie to nieprozumienie gdy powiwdziałaś mu, że liczy tylko na jedno. Trafił po prostu nie w pore i odebrał twoje słowa wiadomo jak i się obraził. Edytowano 5 godzin temu przez Facet z Jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kil 0 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Co myślicie o takim zachowaniu? x Ja myślę, że jesteście z gimbazy A tak szczerze, jak się nie odezwie albo nie zmieni tematu na inny oprócz leżenia w łóżku i przytulania się, to możesz go sobie darować. Możliwe że chciał Cię tylko zaciągnąć do łóżka i niezbyt go interesują Twoje poglądy na różne tematy, i nie ma zamiaru z Tobą o niczym więcej rozmawiać, żeby Cię lepiej poznać. Rozmawialiście na jakieś inne tematy? Mieliście w ogóle o czym ze sobą rozmawiać czy przynudzał? Robi sobie jaja z odpisujących. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 321 Napisano 5 godzin temu 29 minut temu, Oliloli napisał: Szkoda, bo zauważyłam że mądrze piszesz więc posłuchała bym twojego zdania za mało by coś wywnioskować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 321 Napisano 5 godzin temu a bo ja wiem czy mądrze czasem jestem głupi bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 38 Napisano 4 godziny temu Autorko, jesli się znów odezwie to zrób mu o to awanturę. Jak w trakcie zacznie się jąkać i przepraszać, a potem zacznie z Tobą normalnie rozmawiać bez podtekstów, to może jednak mu na Tobie zależy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach