Klitek 44 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Dlaczego ludzie wciąż umierają dużo częściej na zawał lub raka a nie w wyniku samobójstwa? To dla mnie niepojęte - czemu ludziom tak bardzo chce się żyć na tym zasranym świecie? Edytowano 5 godzin temu przez Klitek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 5 godzin temu mnie np do zycia motywuje jak plywam sobie w lodowatej wodzie, bo chcialbym kiedys zeby moja ukochana sie do mnie przytulila i odplynela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klitek 44 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: mnie np do zycia motywuje jak plywam sobie w lodowatej wodzie, bo chcialbym kiedys zeby moja ukochana sie do mnie przytulila i odplynela Ja już na nic nie mam nadziei ani w nic nie wierzę, tzn nie wierzę w nic dobrego, że czeka mnie cokolwiek dobrego, wiem tylko że czekają mnie choroby, cierpienie, starość, lub że nie doczekam starości, bo wcześniej umrę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 5 godzin temu ja chcialbym jeszcze sie ohajtac z dziewczyna moich marzen a potem moge umierac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klitek 44 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, KochamElcie<3 napisał: ja chcialbym jeszcze sie ohajtac z dziewczyna moich marzen a potem moge umierac Marzyłem o tym do 45 roku życia, teraz już wiem, że już po wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 5 godzin temu nie no kurde adolf hitler to chyba po 50 byl i sie ozenil przed smiercia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 38 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 22 minuty temu, Klitek napisał: Dlaczego ludzie wciąż umierają dużo częściej na zawał lub raka a nie w wyniku samobójstwa? To dla mnie niepojęte - czemu ludziom tak bardzo chce się żyć na tym zasranym świecie? Dlatego, że i tak dalej są ciekawi, co przyniesie los, a po drugie boją się umierać zbyt szybko, zbyt młodo. A pracę zawsze można zmienić na inną jak jest źle. Mnie zawsze taka myśl pocieszała. Edytowano 5 godzin temu przez Jestem Jaka Jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 38 Napisano 5 godzin temu Dobra leżaki. Ja idę spać. Dobranoc Wam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 139 Napisano 5 godzin temu dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Klitek napisał: Dlaczego ludzie wciąż umierają dużo częściej na zawał lub raka a nie w wyniku samobójstwa? To dla mnie niepojęte - czemu ludziom tak bardzo chce się żyć na tym zasranym świecie? Nie wiem jeszcze bez telewizora niektórzy i bez seksu tylko zaśrane samochody i chałupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Klitek napisał: Dlaczego ludzie wciąż umierają dużo częściej na zawał lub raka a nie w wyniku samobójstwa? To dla mnie niepojęte - czemu ludziom tak bardzo chce się żyć na tym zasranym świecie? Ja też sensu nie widzę gdyby guzik był pewinie już nie raz bym trzepnal Bez lachona to jest meczarnua ciekawe jak to samice odczywajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17™2 12 Napisano 1 godzinę temu Jeszcze każdy ma na coś faze kompletnie zbędnego jak sprzątanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👀 0 Napisano 34 minuty temu 27 minut temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał: Ja też sensu nie widzę gdyby guzik był pewinie już nie raz bym trzepnal się w pusty dekiel Bez lachona to jest meczarnua ciekawe jak to samice odczywajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach