Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Klitek

Dlaczego tak mało ludzi popełnia samobójstwa żyjąc w tak beznadziejnych czasach ciągłego zapierd/olu w pracy i w braku perspektyw?

Polecane posty

Dlaczego ludzie wciąż umierają dużo częściej na zawał lub raka a nie w wyniku samobójstwa? To dla mnie niepojęte - czemu ludziom tak bardzo chce się żyć na tym zasranym świecie?

Edytowano przez Klitek

mnie np do zycia motywuje jak plywam sobie w lodowatej wodzie, bo chcialbym kiedys zeby moja ukochana sie do mnie przytulila i odplynela

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

mnie np do zycia motywuje jak plywam sobie w lodowatej wodzie, bo chcialbym kiedys zeby moja ukochana sie do mnie przytulila i odplynela

Ja już na nic nie mam nadziei ani w nic nie wierzę, tzn nie wierzę w nic dobrego, że czeka mnie cokolwiek dobrego, wiem tylko że czekają mnie choroby, cierpienie, starość, lub że nie doczekam starości, bo wcześniej umrę

8 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

ja chcialbym jeszcze sie ohajtac z dziewczyna moich marzen a potem moge umierac

Marzyłem o tym do 45 roku życia, teraz już wiem, że już po wszystkim

22 minuty temu, Klitek napisał:

Dlaczego ludzie wciąż umierają dużo częściej na zawał lub raka a nie w wyniku samobójstwa? To dla mnie niepojęte - czemu ludziom tak bardzo chce się żyć na tym zasranym świecie?

Dlatego, że i tak dalej są ciekawi, co przyniesie los, a po drugie boją się umierać zbyt szybko, zbyt młodo. 

A pracę zawsze można zmienić na inną jak jest źle. Mnie zawsze taka myśl pocieszała. 😅

Edytowano przez Jestem Jaka Jestem

4 godziny temu, Klitek napisał:

Nie wiem jeszcze bez telewizora niektórzy i bez seksu tylko zaśrane samochody i chałupy 

4 godziny temu, Klitek napisał:

Ja też sensu nie widzę gdyby guzik był pewinie już nie raz bym trzepnal 

Bez lachona to jest meczarnua ciekawe jak to samice odczywajom

27 minut temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał:

Ja też sensu nie widzę gdyby guzik był pewinie już nie raz bym trzepnal się w pusty dekiel

Bez lachona to jest meczarnua ciekawe jak to samice odczywajom

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣

6 godzin temu, Klitek napisał:

Do całego zła, jakie popełniłeś w życiu, dochodzi jeszcze namawianie do samobójstwa.

Nie słuchajcie go. 

To są Twoje odczucia co do życis, nie każdy ma takie. Z historycznego punktu widzenia pracujemy lekko i mało.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się