KochamElcie<3 151 Napisano 3 godziny temu (edytowany) pasztetowa to ty masz razem z praavikiem i spadajcie razem z geeja i sruumbo bo nie chce mi sie z wami pisac, jestescie dla mnie personae non gratae Edytowano 3 godziny temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano 3 godziny temu Katiuszka byla niedaleko mnie niedawno, i wie nawet gdzie mniej wiecej mieszkam, wiec ona jest chyba jedyna osoba stad, ktora moglaby mnie zobaczyc nago i zweryfikowac co trzymam schowane w spodniach, wiec no juz skonczcie sie rzucac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 0 Napisano 3 godziny temu Ja tam nic do ciebie nie mam w ogóle ja nie Gaja czy Sratiuszka do której byś pałał goretszymi uczuciami żebyś mnie musiał wyganiać wtf ja tam was wszystkich mogę lubić w dopie mam wasze konflikty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 14 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Katiuszka byla niedaleko mnie niedawno, i wie nawet gdzie mniej wiecej mieszkam, wiec ona jest chyba jedyna osoba stad, ktora moglaby mnie zobaczyc nago i zweryfikowac co trzymam schowane w spodniach, wiec no juz skonczcie sie rzucac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 14 Napisano 3 godziny temu Ha ha ha, czubek się swojej pasztetowej wstydzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 14 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, buongiorno napisał: Ja tam nic do ciebie nie mam w ogóle ja nie Gaja czy Sratiuszka do której byś pałał goretszymi uczuciami żebyś mnie musiał wyganiać wtf ja tam was wszystkich mogę lubić w dopie mam wasze konflikty Rychu Peja mógłby warczeć, gdyby zwęszył pasztetową 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano 3 godziny temu ogolnie wole Katiuszke od Gaji ja spadam do lozka, bo jestem zmeczony, poczytam sobie ksiazke, a potem zroluje sobie wal z koldry i przytule sie do niego i wyobraze sobie, ze to Katiuszka a jutro wracam na chate do wspollokatora i sobie podlacze sluchawki do mojej wiezy i odpale sobie hardcore heaven bardzo glosno na moich sluchawkach i bede mial super faze pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach