Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
KochamElcie<3

Najnowsze selfie w lustrze po depilacji klaty dla Elci do oceny FOTO

Polecane posty

pasztetowa to ty masz razem z praavikiem i spadajcie razem z geeja i sruumbo bo nie chce mi sie z wami pisac, jestescie dla mnie personae non gratae 😄

Edytowano przez KochamElcie<3

Katiuszka byla niedaleko mnie niedawno, i wie nawet gdzie mniej wiecej mieszkam, wiec ona jest chyba jedyna osoba stad, ktora moglaby mnie zobaczyc nago i zweryfikowac co trzymam schowane w spodniach, wiec no juz skonczcie sie rzucac 😄 xD

Ja tam nic do ciebie nie mam w ogóle ja nie Gaja czy Sratiuszka do której byś pałał goretszymi uczuciami żebyś mnie musiał wyganiać wtf ja tam was wszystkich mogę lubić w dopie mam wasze konflikty 

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

Katiuszka byla niedaleko mnie niedawno, i wie nawet gdzie mniej wiecej mieszkam, wiec ona jest chyba jedyna osoba stad, ktora moglaby mnie zobaczyc nago i zweryfikowac co trzymam schowane w spodniach, wiec no juz skonczcie sie rzucac 😄 xD

😂😂😂

3 minuty temu, buongiorno napisał:

Ja tam nic do ciebie nie mam w ogóle ja nie Gaja czy Sratiuszka do której byś pałał goretszymi uczuciami żebyś mnie musiał wyganiać wtf ja tam was wszystkich mogę lubić w dopie mam wasze konflikty 

Rychu Peja mógłby warczeć, gdyby zwęszył pasztetową 😎😂

• Haha 1

ogolnie wole Katiuszke od Gaji

ja spadam do lozka, bo jestem zmeczony, poczytam sobie ksiazke, a potem zroluje sobie wal z koldry i przytule sie do niego i wyobraze sobie, ze to Katiuszka

a jutro wracam na chate do wspollokatora i sobie podlacze sluchawki do mojej wiezy i odpale sobie hardcore heaven bardzo glosno na moich sluchawkach i bede mial super faze ❤️😄

pa 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się