KochamElcie<3 151 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Jeszcze musze sobie poprawic, ale jest niezle jak sobie poprawie, to wrzuce foto z dedykacja dla Elci i Lezaka i jeszcze sobie rzeke zalicze i poplywam kraulem https://i.ibb.co/nCBT4PN/hihi123.jpg Edytowano 6 godzin temu przez KochamElcie<3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 795 Napisano 6 godzin temu Cieszę się że mogłam pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano 6 godzin temu ogolnie ktos mnie pytal ze mi wlosy odrastaja tak, uzywam od miesiaca czasu olejku z rozmarynu/slodki migdal/slonecznik + limonene, a dzisiaj jeszcze sobie kupilem ten zel do ukladania fryzury i wlosow jak widac efekty widac, do tego naturalnym mydelkiem z aloesem myje glowe aloes + rozmaryn dobry na porost wlosow https://i.ibb.co/sQw6Mbj/20241202-130046.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Cieszę się że mogłam pomóc. ja tez sie ciesze i dziekuje, moze jestem 30 letnim praawiczkiem przez to ze nie depilowalem klaty i plecow, chooy wie xD bede sobie dbal, zeby mi wlosy nie rosly, plywal i myl sie w bajorkach regularnie, to moze w koncu sie fajna blond angielka nawinie czy cos :D i podzjeiym razem spac do lozka a ja w koncu sobie poprzytulam swoje kochanie <3 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 795 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: ja tez sie ciesze i dziekuje, moze jestem 30 letnim praawiczkiem przez to ze nie depilowalem klaty i plecow, chooy wie xD bede sobie dbal, zeby mi wlosy nie rosly, plywal i myl sie w bajorkach regularnie, to moze w koncu sie fajna blond angielka nawinie czy cos i podzjeiym razem spac do lozka a ja w koncu sobie poprzytulam swoje kochanie Z tego co mowiles to ty każda propozycje od kobiet odrzucales wiec nawet nie mialy jak widziec twojej klaty i plecow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 13 Napisano 6 godzin temu 8 funtow przeplaciles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano 6 godzin temu nie przeplacilem to dobry zel z witaminami i aloesem 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Z tego co mowiles to ty każda propozycje od kobiet odrzucales wiec nawet nie mialy jak widziec twojej klaty i plecow. jak to odrzucalem, ja w realu nie mialem zadnej propozycji nigdy, a w internecie propozycje sie nie licza chyba xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano 6 godzin temu chcialbym zeby mnie fajny lachon wzial za ramie i chodz ze mna, a taka sytuacje mialem tylko ze dwa razy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 795 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: nie przeplacilem to dobry zel z witaminami i aloesem jak to odrzucalem, ja w realu nie mialem zadnej propozycji nigdy, a w internecie propozycje sie nie licza chyba xD Pisałeś ze jedna cie gdzieś zapraszala na jakas impreze a ty nie poszedles i jeszcze o jakiejs ktora chciała z toba uprawiac seks ale od niej uciekles. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano 6 godzin temu ogolnie to ja zaplacilem za 50ml tego olejku do wlosow kurna 6.50 funtow a dzisiaj patrze a tam buteleczka 150ml ale bez tego cyngla do zakrapiania 8 funtow, to dzisiaj kupilem wielka buteleczke 150ml i mam juz zapas XD ide sobie wysmaruje glowe tym zelem i olejkiem BRB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Pisałeś ze jedna cie gdzieś zapraszala na jakas impreze a ty nie poszedles i jeszcze o jakiejs ktora chciała z toba uprawiac seks ale od niej uciekles. no tak ale ta od seeksu to byla starsza kobita i mnie przestraszyla, bo to w moje urodziny a ja bylem wtedy odurzony jakims proszkiem dla uzaleznionych od heroiny + crack jaralem z kumplem z okazji moich urodzin i bylem nietrzezwy a potem juz nie miala ochoty, kolega jej mowil, ze jestem praawiczkiem i zeby mnie rozprawiczyla XDD a ta druga co mnie zapraszala na karaoke to mi inny kumpel wlasciciel pubu mowil, zebym nie szedl, zreszta mi sie nie chcialo za bardzo samemu nigdzie isc, i musialbym za piwo placic, bo za darmo mi tylko ziomeczki piwo stawiaja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 795 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: no tak ale ta od seeksu to byla starsza kobita i mnie przestraszyla, bo to w moje urodziny a ja bylem wtedy odurzony jakims proszkiem dla uzaleznionych od heroiny + crack jaralem z kumplem z okazji moich urodzin i bylem nietrzezwy a potem juz nie miala ochoty, kolega jej mowil, ze jestem praawiczkiem i zeby mnie rozprawiczyla XDD a ta druga co mnie zapraszala na karaoke to mi inny kumpel wlasciciel pubu mowil, zebym nie szedl, zreszta mi sie nie chcialo za bardzo samemu nigdzie isc, i musialbym za piwo placic, bo za darmo mi tylko ziomeczki piwo stawiaja xD Ja wszytko rozumiem, tylko pamietaj ze kobiety same z siebie bardzo rzadko wychodza z jakimiś propozycjami, zazwyczaj czekają aż facet to zrobi, wiec nie wiem czy warto czekac na to, musialbys sam sie przelamac i zaczac zagadywac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 1 Napisano 5 godzin temu Ale się odlalem huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano 5 godzin temu wlosy sobie zapuszczam bo Katiuszce bylo smutno, gdy sobie glowe na lyso ogolilem, a plywac na outdoor zaczalem, bo sie poklocilismy a ja bardzo plakalem, wiec to dzieki niej jestem piekniejszy, mimo, ze jej juz nie ma to zmienilem sie dzieki Katiuszce na lepsze i dlatego zawsze bede ja dobrze wspominal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ja wszytko rozumiem, tylko pamietaj ze kobiety same z siebie bardzo rzadko wychodza z jakimiś propozycjami, zazwyczaj czekają aż facet to zrobi, wiec nie wiem czy warto czekac na to, musialbys sam sie przelamac i zaczac zagadywac. no ja wiem, ale dzisiaj np. do mnie fajna blondyna usmiechnieta powiedziala Hiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano 5 godzin temu jutro mama mi jeszcze boki wlosow pocieniuje troche i skroci, wiec fryzure tez bede mial nowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano 5 godzin temu ja nie lubie zagadywac do dziewczyn, mam jakis uraz do tego troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 795 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: no ja wiem, ale dzisiaj np. do mnie fajna blondyna usmiechnieta powiedziala Hiiii No wlasnie i to był dobry moment zeby cos odpowiedziec i pociagnac rozmowe. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano 5 godzin temu No ja sobie zapuszczam wlosy, a jak wlos sie zrobi gestniejszy i mocniejszy to nie widac zebym lysial na czubie xD wiec teraz wlasnie jest odpowiednia pora zebym smarowal sobie preparatami wlosy i zapuszczal i zobaczymy efekty za kilka miesiecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: No wlasnie i to był dobry moment zeby cos odpowiedziec i pociagnac rozmowe. powiedzialem Hello minelismy sie tylko tam gdzie chodze sie kapac to czesto chodza fajne blondyny raz jak w bajorku bylem to sie jedna do mnie darla You're braave! a ja thank you!! a ta jak sie zaczela cieszyc i smiac ze mnie widzi wlasnie i mnie ogladala XD tez mogla podejsc i sie zaprzyjaznic mamy rownouprawnienie podobno xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 1 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: no ja wiem, ale dzisiaj np. do mnie fajna blondyna usmiechnieta powiedziala Hiiii Mnie o dowód w spółdzielni nie wiem po co no jaka jest szansa że przyszedł ktoś inny i chce raty centralne ogrzewanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 14 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: no ja wiem, ale dzisiaj np. do mnie fajna blondyna usmiechnieta powiedziala Hiiii Bo to choru, chory, because nie Bo to chory, i Te glosy sie powtarzaja i przez Te mysli dostaje Na leb i czesto mam problemy, by wysiedziec w jednym miejscu. Bo to chory, chory, no because its chory. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano 5 godzin temu no tak kiedys mialem jak przylecialem do UK a pol roku wczesniej bylem w psychiatryku i mnie zmuszali do brania psychotropow i jakiejs depakiny w ogole to mi sie rozne jazdy dzialy w glowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, krasnal bbc napisał: Musiałby znać angielski xD znam angielski bardzo dobrze, bo od bardzo dawna przyjaznie sie z anglikami, i w ogole gadam super po angielsku xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 795 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: powiedzialem Hello minelismy sie tylko tam gdzie chodze sie kapac to czesto chodza fajne blondyny raz jak w bajorku bylem to sie jedna do mnie darla You're braave! a ja thank you!! a ta jak sie zaczela cieszyc i smiac ze mnie widzi wlasnie i mnie ogladala XD tez mogla podejsc i sie zaprzyjaznic mamy rownouprawnienie podobno xD Kobiety tak maja ze rzadko pierwsze wychodza z i inicjatywa, im szybciej kazdy to zrozumie tym lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, krasnal bbc napisał: Bo zobaczyła upośledzonego i myślała że jesteś ubezwłasnowolniony Według mnie nie mogła uwierzyć w mój wiek bo się wygolilem a wtedy wyglądam dużo młodziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, krasnal bbc napisał: To były urojenia schizofreniczne które opisywał 10 lat temu na forum nerwica.com nieprawda, bo na karaoke bylem 2 lata temu i fajna blond mamusia z zielonymi oczami sie do mnie przykleila, bo ja spiewalem zajeebiscie i mnie wziela za ramie i dzisiaj spiewamy razem i mnie zalapala za reke i spiewalismy I got you babe do siebie i przykleila sie do mnie a na wprost byl jej facet i sie patrzyl jak mu obsciskuje lachona xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Kobiety tak maja ze rzadko pierwsze wychodza z i inicjatywa, im szybciej kazdy to zrozumie tym lepiej. ja tez radko bardzo wychodze z inicjatywa, bo ja zamiast zagadywac to wolalbym od razu sie kochac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 151 Napisano 5 godzin temu dobra ide sie uczyc serwerow, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 795 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Według mnie nie mogła uwierzyć w mój wiek bo się wygolilem a wtedy wyglądam dużo młodziej To jest taka procedura z tym dowodem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach