Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Czyste niebo

ANIA NIE ANNA WRÓCIŁA

Polecane posty

U mnie na forum mialem tylko jednego lachona i fajnie bylo... Fajnie jak jestem sobie adminem, i na moim forum codziennie do mnie lachon pisze, ehh... To bylo spelnienie marzen...

Ale kilka razy napisalem pod wplywem czegos i zegnaj 

Jak zapraszalem klaudiusza, to ona łaske robi, cyberojciec ze moje forum jest niebezpieczne a srun ze wysylam tam foty siurka, a kilka tygi pozniej wpadla do mnie Katiuszka tam i zesmy ze pisali chyba od konca stycznia do maja codziennie, a ja nawet stad ze srafe odszedlem i tu nie wchodzilem, i sie cieszylem bardzo, bo mialem u siebie lachona na forum, a do tej pory rozpaczam, ze jej nie ma juz, to straszne, slodkich snow

Tak, wysylala mi swoje zdjecia i okolic w ktorych mieszka w Polsce, ale nie wysylam nikomu.

Dobrej nocy Elcia

Najpiekniejsze foto to z Moskwy, jak stoi na jakiejs drozce i snieg jest i drzewa po lewo i po prawo, a ona sobie stoi tak, ja prdl co za cudo, masakra jakas 

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

Najpiekniejsze foto to z Moskwy, jak stoi na jakiejs drozce i snieg jest i drzewa po lewo i po prawo, a ona sobie stoi tak, ja prdl co za cudo, masakra jakas 

Ta blondynka z forum? 

Jakby sie na mnie polozyla to ja bym odlecial ostro xD

Dobranoc ale moze sobie jesscze przy kompie posiedze zanim zasne albo poczytam ksiazke, hejka xD

Ale jak u mnie na forum pisalismy to fajnie bylo i tutaj przestalem wchodzic xD bo ona mi wystarczala xD

Fajnie bylo stad zniknac i pisac z lachonem na moim forum super bylo, a teraz tam nikogo nie ma juz 😞

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

Ale jak u mnie na forum pisalismy to fajnie bylo i tutaj przestalem wchodzic xD bo ona mi wystarczala xD

Miałem taki okres z anastazją też kwartał intensywnt

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się