KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 01:12 Mozliwe, ze zemdlala z wrazenia, nie wiem, ale wszystko bylo pieknie ladnie dopoki jej sie nie.zemdlalo w dniu spotkania w ogole.LOL Ja wychodze z basenu juz sobie mysle ze sie zobaczymy dzisiaj, a tu wchodze na forum i patrze ze zemdlala.i jest w szpitalu i mi napisala a ja ja prdl Na nastepny dzien sie wyjeebalem na rowerze i zlamalem nadgarstek i tez wyladowalem w szpitalu, ale kuurwa innym, niestety xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 01:14 Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: No nowotwor kości to nie wiem czy żyje może być że już nie Tutaj w uk pisala.ze szpitale sa jak niebo a ziemia.do tych w Polsce, i zamrozili jej guza podobno, ze rak sie przestal rozrastac i szprycowali ja jakimis lekami i chyba ja nawet wyleczyli i wyniki dobre, a w polsce kiepskie wyniki podobno i ze moze miec operacje i amputacja reki, i tam jej za bardzo nie pomagali w polskich szpitalach, tak pisala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 01:14 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Podniecila się za bardzo Hahah XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 01:18 Wsiadlem na rower ledwo przytomnyzeby jechac na saune/jacuzzi, a od czwartku prawie w ogole nie spalem, bo sluchalem muzyki trance z mojej wiezy i mialem party xD I sie wyjeebalem xD Teraz lepiej nie wychodzic z domu po kilkudniowym party hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 01:19 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Szkoda że nie poroochales pewnie by doszła w 3s Watpie, my nie chcielismy sie ze soba roochac specjalnie, tylko sie spotkac. ew. Polezec ze soba albo sie poprzytulac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 01:21 No zlamalem sobie nadgarstek i nabawilem sie traumy i balem sie z domu wychodzic, teraz jest lepiej, bo juz nie boje sie wyjsc do miasta, ale wtedy to byla masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 01:23 A Katiuszka.miala.siniaki i pekniete zebro i nie chciala specjalnie, zebym ja zobaczyl w takim stanie pierwszy eaz w zyciu, no i niestety minelismy sie, spadam pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 01:25 Nie.klamalem Katiiszki, bo faktycznie balem sie wyjsc z domu, zlamalem sobie dwie kosci w nadgarstku i nabawilem sie traumy, a ona tez poobijana, niestety, do tego nigdy mi nie wybaczy, a tak to mi pisala, ze jestem cudowny i mnie kocha, i bylismy juz umowieni na kawe razem i mielismy jechac do Polski, a tu chooy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 01:26 Nie bala.sie mnie dopoki nie wyladowala w szpitalu, przez to ze zemdlala.to jej odjeebalo, a ja na nastepny dzien sobie zlamalem nadgarstek i przezylem szok i nawet w szpitalu mialem wizyte w zwiazku traumami po wypadkach wiec spadaj praavik i nie wkuurwiaj mnie szczerbaty goblinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 01:28 No trudno nigdy sie.nie.zobaczymy, za bardzo sie.podniecila i zemdlala.i wszystko zjeebala, to nie moja wina, lezak ma.racje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 01:29 Spadam, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 01:35 Nie mam pewnosci Moze te foty wszystkie.to bylo AI tylko Nigdy sie juz nie.dowiem Bylo minelo, szkoda ze to sie tak skonczylo tylko przykro, a ja znowu jestem sam, a juz myslalem, ze jakis cud sie wydarzyl Spadam lezak, do jutra, pa.xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 01:40 Jeszcze mialem delirke.bo od czwartku do niedzieli wieczoru sluchalem caly czas muzyki trance z wiezy i nie spalem do tego mialem zejscie okropne po dragach po weekendzie, a jeszcxe w pon sie wyjeebalem na rowerze i w tskim stanie katiuszka.jeszcze chxiala.zebym z nia jechal do polski, ja jej napisalem ze cie pojeebalo ze gdziekolwiek pojade no i chooy nagle w kilka dni po prostu wszystko jeeblo, ona.sie wyleczyla i dobre wyniki a ja sie rozjeebalem to byl straszny miesiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 01:43 Jeszcze mialem delirke.bo od czwartku do niedzieli wieczoru sluchalem caly czas muzyki trance z wiezy i nie spalem do tego mialem zejscie okropne po dragach po weekendzie, a jeszcxe w pon sie wyjeebalem na rowerze i w tskim stanie katiuszka.jeszcze chxiala.zebym z nia jechal do polski, ja jej napisalem ze cie pojeebalo ze gdziekolwiek pojade no i chooy nagle w kilka dni po prostu wszystko jeeblo, ona.sie wyleczyla i dobre wyniki a ja sie rozjeebalem to byl straszny miesiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 01:44 Ale.ona byla u mnie na forum i w.ogole mi tyle o sobie napisala ze szkoda gadac w ogole, tez mi odjeebalo przez to co mi pisala, no niestety tak to bywa, zycie Pozdro jutro bede pa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 01:45 (edytowany) Ze 2000 postow nabilismy a ona pisala mi wszystko o sobie i swojej rodzinie xD O zadnym lachonie nie wiem co o niej, ja prdl wszystko o niej wiem xD Edytowano wczoraj o 01:45 przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 01:46 Spadam juz.lepiej, pa.;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 01:46 Bateria mi pada w tel, hejka xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 01:47 Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Było napisać żeby dała zdjęcie ze szpitala Dawala.zdjecia swojej reki ze szpitala i jak byla do jakiejs aparatury podlaczona, ale miala.raczke.sliczna, a ja tak patrzylem tylko na to foto i sobie myslalem ale bym wycalowal ta piekna raczke masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 01:47 Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Nie wiem żeby lachon aż do uk polecial a była kiedyś prostytutka? Nie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 01:48 Ja.miale. do niej leciec juz bilet kupilem xD Kumpel mial mnie zawiezc na.lotnisko xD To ona wymyslila ze przyleci do uk odwiedzix rodzine i po mnie.przyjedzie i zabierze mnie do Polski i pojedziemy razem przez Europe samochodem xD No i chooy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 01:51 No jakbysmy mieli razem byc w lozku to tez dziwne, bo ona od dawna bez chlopa.a ja nigdy z dziewczyna w lozku nie spalem, dlatego koledzy anglicy sie smiali, ze to jakis cud, ze ja bede w lozku z dziewczyna, a Bog wysluchal moich modlitw xD Wszystko bylo pieknie dopoki, ona sie nie wyjeebala.w hotelu a ja nie wyjeebalem sie na rowerze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 01:52 Po tym wypadku mi nagle.zaczela.pisac.takie rzeczy ze mnie wkurzala.prawie codziennie no odjeebalo jej po tym jak zemdlala, powaznie Tak to byla.taka kochana i wspaniala.dziewczyna, a po tym wypadku sie zmienila, wiem co pisze, i dlatego tak bardzo placze, bo nie wiem co sie z nia stalo, a ona sie bardzo niemila.dla mnie zrovila po wypadku, a tak to taka nie byla, to straszne lezak, spadam bo mi sie.plakac chce do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vladislava Srăkulea 7 Napisano wczoraj o 04:30 Gruby znowu z wódą przedobrzył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 08:10 No przekichane lezak, aja.sie dziwnie czuje, jakbym wczoraj wypil alko a dzisiaj sie budze trzezwy i co ja wczoraj zrobilem. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 11:20 Chce mi sie gdzies isc daleko na spacer za miasto niebawem, musze sie nastawic psychicznie, moze wieczorem albo noca... ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 11:24 dobra ide sobie gdzies daleko na spacer, i plywanie w rzece i robic strone internetowa swoja i testowac software na serwerach, zegnajcie jak cos to jestem u mnie na forum, albo na irc lub w bajorku sie kapie, papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano wczoraj o 11:31 na koniec napisze ze sie ciesze ze nie pojechalemw zadne gory do polski i zostalem w Anglii xD narka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach