Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 16 godzin temu Dziwne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 1 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Dziwne Może też umierasz w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, jebjebjeb napisał: Może też umierasz w końcu Raczej tak mi się nie chce remontu robić że śpię jak zabity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 16 godzin temu A żałuję że nie zlecilem roboty 8mcy temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 1 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: A żałuję że nie zlecilem roboty 8mcy temu Ciekawe za co i komu W życiu byś się nie wypłacił za remont takiej meliny Edytowano 16 godzin temu przez jebjebjeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, jebjebjeb napisał: Ciekawe za co i komu W życiu byś się nie wypłacił za remont takiej meliny Miałem 147tys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 1 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Raczej tak mi się nie chce remontu robić że śpię jak zabity Ten remont ty ty będziesz robił dopóki cię siostra albo komornik nie wyjeebia z tego mieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 1 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Miałem 147tys Sama dezynfekcja tego syfu by kosztowała połowę tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, jebjebjeb napisał: Ten remont ty ty będziesz robił dopóki cię siostra albo komornik nie wyjeebia z tego mieszkania Tak ciągle progres rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 16 godzin temu ja sie obudzilem o 8 i poszedlem dalej spac xD Poszedlbym sobie teraz wziac kapiel na outdoor xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 16 godzin temu problem z tym plywaniem jest taki, ze nie boje sie zimnej wody albo plywania, tylko ze po takim zabiegu bede taki glodny, ze nie wytrzymie i pojde do araba i wydam z 20 funtow na pizze i wielkiego kebaba z kuraka zeby sie najesc xD a chce oszczedzac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 16 godzin temu (edytowany) ale przeszedlbym sie gdzies daleko na spacer za miasto, czasem fajne lachony sie kreca a ja gdzies daleko raz mialem sytuacje ze ide sobie na jednej wiosce i gadam przez telefon z kumplami z polski XDD a tam nagle slysze jakies szczekanie psa WOWOWOWOWOWO hahah a ja gadam przez tel a za chwile sie odwracam a na mnie z czyjejs posesji wybiega pies i widze jakis wielki rodwailer biegnie czy chooy wie co to bylo a za nim stoi wybiega jakas 16 latka angielka i placze i O MAJ GAD O MAJ GAD, twarz cala w lzach ze zaraz mnie pies ugryzie i bedzie hahah a na sluchawce kumple gadaja XDD a pies mnie tylko szturchnal nosem i sie wrocil do swojej 16 lejdi, ale to byla dramatyczna chwila ahahhah Edytowano 15 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 1 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: ale przeszedlbym sie gdzies daleko na spacer za miasto, czasem fajne lachony sie kreca a ja gdzies daleko raz mialem sytuacje ze ide sobie na jednej wiosce i gadam przez telefon z kumplami z polski XDD a tam nagle slysze jakies szczekanie psa WOWOWOWOWOWO hahah a ja gadam przez tel a za chwile sie odwracam a na mnie z czyjejs posesji wybiega pies i widze jakis wielki rodwailer biegnie czy chooy wie co to bylo a za nim stoi wybiega jakas 16 latka angielka i placze i O MAJ GAD O MAJ GAD, twarz cala w lzach ze zaraz mnie pies ugryzie i bedzie hahah a na sluchawce kumple gadaja XDD a pies mnie tylko szturchnal nosem i sie wrocil do swojej 16 lejdi, ale to byla dramatyczna chwila ahahhah Pewnie śmierdziałeś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 1 Napisano 15 godzin temu 6 minut temu, KochamElcie<3 napisał: problem z tym plywaniem jest taki, ze nie boje sie zimnej wody albo plywania, tylko ze po takim zabiegu bede taki glodny, ze nie wytrzymie i pojde do araba i wydam z 20 funtow na pizze i wielkiego kebaba z kuraka zeby sie najesc xD a chce oszczedzac xD Nie oszczędzaj na jedzeniu. Najwyżej kilka lodów zrobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 15 godzin temu dobra ide sobie gdzies daleko na spacer, i plywanie w rzece i robic strone internetowa swoja i testowac software na serwerach, zegnajcie jak cos to jestem u mnie na forum, albo na irc lub w bajorku sie kapie, papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Dziwne Trump śpi 4h. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Urmaj napisał: Trump śpi 4h. Ja 8 miesięcy 3,5-5h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano 15 godzin temu 8 godzin to za dużo snu w wieku 35. Chociaż zależy od jakości. Albo jak odsypianie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 15 godzin temu mnie sie zdarza po 16 godzin spac albo czasem dwie doby spie i leze w lozku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 1 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Ja 8 miesięcy 3,5-5h Jakim cudem ty jeszcze żyjesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 1 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: mnie sie zdarza po 16 godzin spac albo czasem dwie doby spie i leze w lozku xD Pewnie po seksie ze sponsorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, jebjebjeb napisał: Pewnie po seksie ze sponsorem jestes odpadem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 1 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: jestes odpadem Nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, jebjebjeb napisał: Nie jestem klamca tez jestes do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 1 Napisano 14 godzin temu 10 minut temu, KochamElcie<3 napisał: klamca tez jestes do tego Ja nigdy nie kłamie, a Katiuszka by potwierdziła jakby tu była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 14 godzin temu klamiesz caly czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 1 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: klamiesz caly czas Chyba ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 14 godzin temu (edytowany) ja nie klamie Edytowano 14 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 807 Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, jebjebjeb napisał: Ja nigdy nie kłamie, a Katiuszka by potwierdziła jakby tu była Ty to powiesz prawde dopiero jak sie pomylisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 14 godzin temu (edytowany) pravik to mitoman, powinien sie leczyc Edytowano 14 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach