jebjebjeb 1 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ty to powiesz prawde dopiero jak sie pomylisz. Elu to chyba mnie nie znasz jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 15 godzin temu wszyscy cie tu dobrze znaja pravik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 1 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: pravik to mitoman, powinien sie leczyc A ty masz urojenia schizofrenika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 15 godzin temu (edytowany) jestes ...em i tumanem, przemo xD Edytowano 15 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 1 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: jestes ...em i tumanem, przemo xD https://www.nerwica.com/topic/29476-jestem-bezuzyteczny/#comment-1580221 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 15 godzin temu zartowalem wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 1 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: zartowalem wtedy Ale wszystko się zgadza https://www.nerwica.com/topic/29479-natretne-mysli-czy-umnie-wystepuja-czy-to-one/#comment-1583511 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 15 godzin temu Ale wszystko się zgadza x a do pracy kiedy idziesz w koncu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjeb 1 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Ale wszystko się zgadza x a do pracy kiedy idziesz w koncu? Pracuje od dawna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AntySzur 2 Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, jebjebjeb napisał: Pracuje od dawna Chyba w ciągnieciu druta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 14 godzin temu no to do roboty przemo a nie na srafe siedzisz i bajeczki piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano 6 godzin temu 10 godzin temu, KochamElcie<3 napisał: ja sie obudzilem o 8 i poszedlem dalej spac xD Poszedlbym sobie teraz wziac kapiel na outdoor xD Jak pływasz w tej lodowatej wodzie to masz chociaż rękawiczki i czapkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 6 godzin temu nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, KochamElcie<3 napisał: nie mam Ile minut pływasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 6 godzin temu do 30 minut max wytrzymam raczej bez wyjscia z wody, potem moglbym sie ugrzac np cieplymi ubraniami i znowu wskoczyc ale jak jestem zmrozony to zazwyczaj juz wychodze i wracam na chaty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano 5 godzin temu 27 minut temu, KochamElcie<3 napisał: do 30 minut max wytrzymam raczej bez wyjscia z wody, potem moglbym sie ugrzac np cieplymi ubraniami i znowu wskoczyc ale jak jestem zmrozony to zazwyczaj juz wychodze i wracam na chaty xD Może u was ciepłej, ja sobie tego nie wyobrażam. A nie boisz się że ktoś Ci rzeczy zabierze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 5 godzin temu nie bo plywam obok no w Polsce byla zimna woda, tutaj tez jest zimna ale wolalem rzeki w Polsce, bo tam jak gdzies za miasto poszedlem to pustki zazwyczaj i bylo fajnie a ja plywalem kraulem a tutaj w rzece jak jestem to czesto sie gdzies ktos kreci, ale bede musial niedlugo gdzies isc na spacer za miasto poszukac jakiejs fajnej miejscowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach