nowy swir 12 Napisano 7 godzin temu Tylko nie wladce pierscieni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 7 godzin temu Asterix i Obelix: Kontra Cezar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy swir 12 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: Asterix i Obelix: Kontra Cezar Ogladalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1233 Napisano 7 godzin temu Ostatnio obejrzalam przypadkiem w telewizji film "Free guy" i nawet spoko byl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 7 godzin temu American Psycho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 7 godzin temu Ja slucham muzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 7 godzin temu Ten był ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 7 godzin temu Inny film też o seryjnym mordercy to Kolekcjoner kości (jeden z moich ulubionych: )) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 57 Napisano 7 godzin temu Kolory zła: czerwień. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Gajja napisał: Kolory zła: czerwień. Nie widziałam, ale obejrzę. Dzięki za polecajke Edytowano 7 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 57 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Nie widziałam, ale obejrzę. Dzięki za polecajke Jak lubisz o kolekcjonerach to może będzie Ci się podobał, bo tam też jest taki motyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Gajja napisał: Jak lubisz o kolekcjonerach to może będzie Ci się podobał, bo tam też jest taki motyw Zerknęłam na opis plus gra w nim Gierszał, to musi być dobry film. : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Just93 24 Napisano 7 godzin temu Zaginiona dziewczyna (Gone girl) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy swir 12 Napisano 7 godzin temu 29 minut temu, marawstala napisał: Ten był ok. O czym to ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy swir 12 Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, Just93 napisał: Zaginiona dziewczyna (Gone girl) Jestes rocznik 93 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 6 godzin temu Midsommar. Popjerdolone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 6 godzin temu nie znam sie na filmach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 4 godziny temu Na początku myślałam, że słaby ale dałam mu szansę... i spoko. https://www.filmweb.pl/film/Dziewiąta+ofiara-2019-856358 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 4 godziny temu ja ogladalem dziewiate wrota z 5 razy podobal mi sie ten film Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 4 godziny temu Kolory zła: ) obejrzane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 4 godziny temu ja gdyby nie konsola to moglbym juz sobie aparat fotograficzny kupic olymppus mysle, ze zdaze uzbierac i sobie kupie w koncu na wiosne juz powinienem miec aparat i bede chodzil wszedzie gdzie sie da i robil foty kupie sobie olympun pen e-pl10 chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Jestem, byłam w sklepie... Olympusa też chyba miałeś poprzednim razem : ) na swoją markę zwróciłam uwagę na długo przed tym kiedy w ogóle zaczęłam myśleć o zakupie lustrzanki bo wcześniej miałam aparat cyfrowy sony, a jak już chciałam to patrzyłam w sumie tylko na modele pentaxa później przez dłuższy czas polowalam na okazje aż się udało... Edytowano 2 godziny temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 2 godziny temu no ja mialem osemke olympusa, a teraz 10, lubilem ten apart bo fajne zdjecia i nie wazyl duzo, maly byl i fajny wyswietlacz wysuwany, i selfie tez sie fajnie robilo xD a z takim cyfrowym to za miasto moglbym chodzic w sumie, pewno ten pentax duzo lepsze fotki robi niz ten olympus, a jaki model polecilabys? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 2 godziny temu 29 minut temu, KochamElcie<3 napisał: no ja mialem osemke olympusa, a teraz 10, lubilem ten apart bo fajne zdjecia i nie wazyl duzo, maly byl i fajny wyswietlacz wysuwany, i selfie tez sie fajnie robilo xD a z takim cyfrowym to za miasto moglbym chodzic w sumie, pewno ten pentax duzo lepsze fotki robi niz ten olympus, a jaki model polecilabys? Malutki i poręczny, zerknęłam na niego : ) Nie wiem czy lepsze, od samego aparatu ważniejszy jest obiektyw... a na 1 miejscu fotograf bo każdy będzie miał ciut inny styl i tym samym aparatem zrobi inne zdjęcia. Nie znam się na modelach aparatów... musiałabym poprzeglądać ale to zajmuje sporo czasu. : ) aparaty aż tak bardzo się nie starzeją w porównaniu z innym sprzętem... mój kupiłam nie pamiętam z 5 lat temu a może 4 (?) i cenowo też jakoś bardzo nie tanieją... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 2 godziny temu Mój to Pentax k70 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Są jakieś nowsze i droższe modele, ale ten póki co wystarcza, a ten na podczerwień przerobiony to jakiś starszy model i tez robi dobre zdjęcia... jestem z niego zadowolona. : ) mój pupilek Edytowano 2 godziny temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 2 godziny temu no po 400-600 funtow K70 kupilby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 2 godziny temu Fajny aparat, ale nie najlżejszy jak to lustrzanki no i w plecaku zajmuje sporo miejsca... od czasu jak mam aparat polubiłam plecak. : ) wcześniej to ze szkołą mi się kojarzył czyli z niczym fajnym : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 2 godziny temu Jeśli chcesz bardziej praktyczny sprzęt gdzie jego wagi nawet nie odczujesz i gdzie wszędzie się zmieści no to niekoniecznie lustrzanka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2023 Napisano 2 godziny temu Dobrej nocy : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach