KochamElcie<3 163 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Juz niedlugo ja bede mmial https://i.ibb.co/PD6RkYK/d7q0kez0mq4e1.jpg Edytowano 9 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cippek 1 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Juz niedlugo ja bede mmial ZAJEEEBISTA, CIEKAWE ILE LODÓW ZA NIĄ ZROBIŁEŚ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 9 godzin temu 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cippek 1 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: 0 ALE ODBYYT ROZJEEEBANY xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 9 godzin temu jestem analna dziewica, a ty zazdroscisz, bo ciebie podobno ruuchal andrzej na dzialce xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 6 godzin temu czarny kolor https://i.ibb.co/B4nmbx7/5un7pudinq4e1.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 6 godzin temu Wygląda gorzej niż nso i pvo ale hardware ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 6 godzin temu nso i pvo? no ja na karte sd jak bedzie juz wspierane na snapdragon 865 to wgram jakiegos linuxa sobie, bo zamowilem tez stacje dokujaca z hdmi i 4 usb i mysle ze ta konsola skonczy jako moj nowy komputer i nie bede juz z laptopa kupowal trzeciego xD to bedde mial superszybki komputer ktory zre tylko 5-10W pradu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARS 13 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Wygląda gorzej niż nso i pvo ale hardware ok Właśnie że wygląda dużo lepiej Edytowano 6 godzin temu przez MARS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, KochamElcie<3 napisał: nso i pvo? no ja na karte sd jak bedzie juz wspierane na snapdragon 865 to wgram jakiegos linuxa sobie, bo zamowilem tez stacje dokujaca z hdmi i 4 usb i mysle ze ta konsola skonczy jako moj nowy komputer i nie bede juz z laptopa kupowal trzeciego xD to bedde mial superszybki komputer ktory zre tylko 5-10W pradu xD Nintendo Switch oled i PlayStation Vita oled 1 minutę temu, MARS napisał: Właśnie że wygląda dużo lepiej od tych dwóch konsol Tak wygląda lepiej od nintendo i PlayStation lecz się Chińskie coś tam ale parametry dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 6 godzin temu no ta moja konsola ma amoled ekran i 169 funtow tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: no ta moja konsola ma amoled ekran i 169 funtow tylko No wyglądem szału nie robi ale techniczna jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 6 godzin temu Zresztą nawet ciężko żeby wygrała z oryginalnym nintendo czy sony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 6 godzin temu Gdy tam miliony dolarów idą na sam dizajn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARS 13 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Nintendo Switch oled i PlayStation Vita oled Tak wygląda lepiej od nintendo i PlayStation lecz się Chińskie coś tam ale parametry dobre Przecież switch wygląda jak tani szajs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, MARS napisał: Przecież switch wygląda jak tani szajs Oledowy? Wątpię żeby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARS 13 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Gdy tam miliony dolarów idą na sam dizajn A wygląda gorzej od chinola xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 6 godzin temu no nintendo switch oled faktycznie na pewno duzo lepszy ja pewnie bede sobie hackowal ta konsole niebawem, na karcie sd bede sobie rozne systemy operacyjne testowal, dobrze ze stacje dokujaca zamowilem, wiec ta konsola na pewno skonczy jako moj nowy komputerek z super niskim poborem mocy 5-10W Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARS 13 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Oledowy? Wątpię żeby Przecież nawet w tej konsoli masz porządny wyświetlacz amoled, a nie gówniany oled zapewne od chinczyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 6 godzin temu a amoled i oled to nie to samo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARS 13 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, KochamElcie<3 napisał: no nintendo switch oled faktycznie na pewno duzo lepszy ja pewnie bede sobie hackowal ta konsole niebawem, na karcie sd bede sobie rozne systemy operacyjne testowal, dobrze ze stacje dokujaca zamowilem, wiec ta konsola na pewno skonczy jako moj nowy komputerek z super niskim poborem mocy 5-10W Właśnie że switch jest 3x słabszy od tej konsoli. Spokojnie na tym odpalisz gry z switcha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARS 13 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: a amoled i oled to nie to samo? Amoled to ulepszony oled Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 6 godzin temu no czytalem w necie ze mozna emulowac na tej konsoli gry ze switcha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 807 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: a amoled i oled to nie to samo? Nie to samo, jest jeszcze np QLED Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 6 godzin temu Kupie sobie jakis dobry kabel za 30 funtow tak ze 3 metry RCA do jack 3.5mm i sobie podlacze wiezie i moje 5 glosnikow do tej konsoli i bede gral w gierki i mial dzwiek z 5 glosnikow XDD a kabel sobie kupie jakis wysokiej jakosci bardzo OFC posrebrzany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 6 godzin temu No co kto lubi mi wystarczy pvo nso i z4 tablet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 807 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nie to samo, jest jeszcze np QLED A no i tez super amoled, ja mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 6 godzin temu Ja nie mam czasu na czymkolwiek grać dajcie spokój xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 6 godzin temu nie no spodziewam sie ze czesci sa na pewno wyzszej jakosci w pso czy nso niz w tym retroid xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 6 godzin temu Bo nawet gdybym chciał to wolę z elcia popisać ❤ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach