Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: A no i tez super amoled, ja mam. Ogarnę blat może będę o północy już xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 6 godzin temu a ja wlasnie mam czas grac, i bede sobie gral i hackowal konsole powgrywam sobie jakies potestuje systemy operacyjne i moze przerobie ja na serwerownie i bedzie 24/7 wlaczona bo 5-10W pradu to goowno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 807 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Bo nawet gdybym chciał to wolę z elcia popisać ❤ A co ci sie znowu stało? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 5 godzin temu a ja napieerdalam trance z mojej wiezy i 5 glosnikow spac nie mozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 5 godzin temu jeden glosnik cos przestal grac koorwa no trudno i tak zajeebiscie gra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 807 Napisano 5 godzin temu O północy to ja juz moge paść bo jestem zmęczona dziś mocno. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 5 godzin temu dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 807 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, KochamElcie<3 napisał: dobranoc Pchły na noc. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malchik Gay 0 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: O północy to ja juz moge paść bo jestem zmęczona dziś mocno. A CO WSZYSCY DILERZY Z BRZESKIEJ POSZLI SIEDZIEĆ CZY 800+ JESZCZE NIE PRZYSZŁO? Edytowano 5 godzin temu przez Malchik Gay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Pchły na noc. xd ja tez ide cos poczytac o systemach operacyjnych i porobic cos na serwerach, pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 807 Napisano 5 godzin temu No nie szczerbiś, ze mna już sobie nie pogadasz o swoich fantazjach, wybacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malchik Gay 0 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: No nie szczerbiś, ze mna już sobie nie pogadasz o swoich fantazjach, wybacz. Przecież wiesz że to śmieszkowanie tylko takie. Żarty muszą być Edytowano 5 godzin temu przez Malchik Gay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 807 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Malchik Gay napisał: Przecież wiesz że to śmieszkowanie tylko takie. Żarty muszą być Też mogę troszeczkę z ciebie pośmieszkować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cippek 1 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Też mogę troszeczkę z ciebie pośmieszkować? Jeźeli to nie będzie obrażało, to tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 5 godzin temu 39 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: O północy to ja juz moge paść bo jestem zmęczona dziś mocno. Trudno będziesz brana na spiucha w monologi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 5 godzin temu 57 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: A co ci sie znowu stało? xd U to samo cały czas ; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach