Pochwa w pochwie 13,,2 5 Napisano 5 Grudzień mniam 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 249 Napisano 5 Grudzień może surową rybę bym się pokusił spróbować, ale mięcho to już nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 455 Napisano 5 Grudzień 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: A tatar to nie powinien być surowy? jesli tak to drobiu sie nie je surowego fuj to jakies prowo??? Wiem, że jest prawie nieodróżnialny od leżaka ale to podszyw 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 34 Napisano 5 Grudzień Tylko ukr munek mógł wpaść na pomysł tatara z drobiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17,,2 8 Napisano 5 Grudzień 32 minuty temu, Ktоś całkiem obcy napisał: Tylko ukr munek mógł wpaść na pomysł tatara z drobiu. On jest upośledzony nawet widać po avku jaki lachon mu się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 588 Napisano 5 Grudzień Leżak jest tak nieogarnięty i zatopiony w biedzie kulinarnej, że wcale bym się nie zdziwiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 455 Napisano 5 Grudzień No co wy, podszyw pierwsza klasa prawie nie widać różnicy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 34 Napisano 5 Grudzień 6 minut temu, Śliwka Jukońska napisał: Leżak jest tak nieogarnięty i zatopiony w biedzie kulinarnej, że wcale bym się nie zdziwiła. I ty to przeżywasz co jada zupełnie obcy ci gość hehe Drewniana dzidzia czas na psychotropy, to chociaż wieczorem będzie z tobą spokój toksyku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 34 Napisano 5 Grudzień 10 minut temu, Pochwa w pochwie 17,,2 napisał: On jest upośledzony nawet widać po avku jaki lachon mu się podoba Podejrzewam że z autopsji , bo ukry chyba wszytko zjedzą nawet własne ogony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 34 Napisano 5 Grudzień Oni podobno potrafią zjeść na wpół surowe ziemniaki smażone na patelni bez gotowania , to surowy kurak jest dla nich rarytasem i stąd ten tatar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 588 Napisano 5 Grudzień (edytowany) 4 minuty temu, Ktоś całkiem obcy napisał: I ty to przeżywasz co jada zupełnie obcy ci gość hehe Drewniana dzidzia czas na psychotropy, to chociaż wieczorem będzie z tobą spokój toksyku. Nie przeżywam. To ten obcy gość się tym regularnie przechwala w internecie jakby było czym. Ja się tylko śmieję,, sam wiesz, że twoje psy jedzą o wiele, wiele lepiej Edytowano 5 Grudzień przez Śliwka Jukońska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 34 Napisano 5 Grudzień Przed chwilą, Śliwka Jukońska napisał: Nie przeżywam. To ten obcy gość się tym regularnie przechwala w internecie jakby było czym. Ja się tylko śmieję,, sam wiesz, że twoje psy jedzą o wiele, wiele lepiej Tak wierzysz że moje psy się dobrze odżywiają, to prawda bo mięso z ubojni, że nawet ja tak nie jadam. Korpusy z kuraków ludzie biorą na zupę hehe a ja dla piesków Kocham zwierzęta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 588 Napisano 5 Grudzień Przed chwilą, Ktоś całkiem obcy napisał: Tak wierzysz że moje psy się dobrze odżywiają, to prawda bo mięso z ubojni, że nawet ja tak nie jadam. Korpusy z kuraków ludzie biorą na zupę hehe a ja dla piesków Kocham zwierzęta. No i bardzo dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17,,2 8 Napisano 5 Grudzień 37 minut temu, Śliwka Jukońska napisał: psy jedzą o wiele, wiele lepiej Psy to micha Poniżej znajduje się lista krajów, w których w przeszłości lub obecnie spożywa się psie mięso: Chiny Korea Południowa Wietnam Indonezja Filipiny Laos Bangladesz Nepal Kambodża Tajlandia Indie (w niektórych regionach, np. w niektórych częściach Nagalandu) Afryka Zachodnia (np. w Nigerii i Liberii) Guinea Sierra Leone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 17 Grudzień smiechlem z tego bo sie nabralem na poczatku myslalem ze to nie podszyw ale zabawne to bylo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 239 Napisano 20 Grudzień tatar z kurczaka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 20 Grudzień W US podobno jest ponad 55 milionow psow, to wiecej niz polakow w Polsce XD Chinczycy mieliby co wpieerdalac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuupaMan 0 Napisano 18 godzin temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach