Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Karola39

Krwawienie po poronieniu

Polecane posty

Witajcie dziewczyny, ostatnio doświadczyłam poronienia, była to moja pierwsza ciąża. Dowiedziałam się w 8 tygodniu ciąży na USG, że serce mojego dzieciątka przestało bić i zarodek przestał się rozwijać mniej więcej jakoś w 6 tygodniu ciąży. 4 dni po wizycie u ginekologa zaczęło się u mnie plamienie, a 2 dni później miałam całą noc bardzo bolesne skurcze, zwijałam się z bólu, krwawiłam mocno wraz ze skrzepami, wydaliłam też z siebie, jak się później dowiedziałam, jajo płodowe. To było najgorsze doświadczenie mojego życia i nie życzę tego żadnej kobiecie.Ostatnio będąc na wizycie, ginekolog powiedziała mi, że ładnie się oczyściłam ale jeszcze jakieś niewielkie resztki zostały we mnie i że mam czekać aż mój organizm sam sobie z tym poradzi. Kieruje więc pytanie do tych z was, które poroniły samoistnie- ile trwało u was krwawienie? Ja już krwawię 13 dni i co prawda nie odczuwam już bólu ale krew cały czas się ze mnie sączy, jest jej dość dużo i jest mocno czerwona, od czasu do czasu z małymi skrzepami. Kolejną wizytę kontrolną mam za 2 tygodnie ale nie wiem czy do tego czasu powinnam być zaniepokojona? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź, pozdrawiam serdecznie. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować