aaaaaaaaa 183 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Ktоś całkiem obcy napisał: Udowodnij Yyy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1265 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Nie martw się nie dostanie zawału A skąd wiesz, w jego wieku i po zazywaniu tylu podejrzanych substancji serduszko moze nie wytrzymac takich ekscytacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Za to ty na pewno masz zdjęcia w policyjnych kartotekach Skąd takie wnioski z autopsji bo w rodzinie działy sie dziwne rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 789 Napisano 4 godziny temu https://staticsmaker.iplsc.com/smaker_prod_2014_04_07/b9e0436435dabb54c81886b28f7bb6bf-md.jpg Znalazłam takie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Yyy nie? Tak podejrzewałem że nie masz takich fotek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 22 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Ktоś całkiem obcy napisał: Skąd takie wnioski z autopsji bo w rodzinie działy sie dziwne rzeczy Udowodnij, że nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 22 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Znalazłam takie. Dobrze wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 14 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: A skąd wiesz, w jego wieku i po zazywaniu tylu podejrzanych substancji serduszko moze nie wytrzymac takich ekscytacji. Nie boje się bo nie obawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 183 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Ktоś całkiem obcy napisał: Tak podejrzewałem że nie masz takich fotek. Udowodnij ze ich nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 175 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: A skąd wiesz, w jego wieku i po zazywaniu tylu podejrzanych substancji serduszko moze nie wytrzymac takich ekscytacji. On ma silne serce już ty się nie martw. Lepiej zajmij się swoim zdrowiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 183 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: On ma silne serce już ty się nie martw. Lepiej zajmij się swoim zdrowiem. Ale on sie zajmuje naszym , czule zyczy nam ‚raka cïpy’ jego tez tak strofujesz jak uczniaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Ale on sie zajmuje naszym , czule zyczy nam ‚raka cïpy’ jego tez tak strofujesz jak uczniaka? Jakim nam i wiesz co znaczy wypowiadanie się za ogół, więc nie idź tą drogą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 789 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Dobrze wygląda. Gotujesz mleko z kokosem i cukrem waniliowym aż zgęstnieje i dodajesz po łyżce masła ( cała kostka). Dobrze wymieszany krem nakładasz na ciasto i gotowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 14 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Udowodnij ze ich nie mam Sama to udowodniłaś, bo nie masz czym udowodnić skoro nie masz tych fotek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 175 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Ale on sie zajmuje naszym , czule zyczy nam ‚raka cïpy’ jego tez tak strofujesz jak uczniaka? A wy zajmujecie się jego zdrowiem a on waszym czyli jest remis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta_ 0 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, przewr(l)otna napisał: Daj przepis. Jutro Ci napiszę. Dzisiaj już mi się nie chce szukać w zeszycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1265 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: On ma silne serce już ty się nie martw. Lepiej zajmij się swoim zdrowiem. Błyskotliwość Twoich komentarzy mnie poraza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 175 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Błyskotliwość Twoich komentarzy mnie poraza. A mnie twoich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 14 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Udowodnij, że nie Już udowodniłaś za mnie skoro nie masz moich fotek w kartotekach policyjnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 789 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Gretta_ napisał: Jutro Ci napiszę. Dzisiaj już mi się nie chce szukać w zeszycie. Okey. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1265 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: A mnie twoich. Widze, ze znowu sie wysililas intelektualnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 22 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Ktоś całkiem obcy napisał: Już udowodniłaś za mnie skoro nie masz moich fotek w kartotekach policyjnych. Udowodnij, że jestem policjantką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 14 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Błyskotliwość Twoich komentarzy mnie poraza. Przecież ty zamulasz tutaj jak nikt przez większość doby jakbyś na nic siły nie miała , to jak ty chcesz błyszczeć błyskotliwością 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Udowodnij, że jestem policjantką Nie trzeba być z policji żeby mieć lub nie mieć takich fotek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 789 Napisano 4 godziny temu https://zapodaj.net/images/920df5f87510d.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 183 Napisano 4 godziny temu Madame jeżozwierz jaka harda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 14 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Widze, ze znowu sie wysililas intelektualnie. Ociężale ci to idzie jakby sprawiało ci trudności napisanie kilka słów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 175 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Widze, ze znowu sie wysililas intelektualnie. Po co mam się wysilać? Ja pisze prawdę poprostu i nic mnie nie obchodzi tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 22 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Ktоś całkiem obcy napisał: Nie trzeba być z policji żeby mieć lub nie mieć takich fotek Udowodnij i pokaż taką skoro każdy może mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 22 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Kisiel truskawkowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach