Mi a 1764 Napisano 2 godziny temu Widziałam tylko fragmenty vloga, ona buty wyzywa od dzi*wek i szm*at. Ktos tutaj przewidział, że będzie narzekać na włosy. Coś czuję, że zrobi tej fryzjerce awanturę o tą długość. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 430 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sylka856 napisał: Nie sądzę, teraz dekoloryzacja, koloryzacja, nie wiem, czy ja staC... Kolo 1000 lekko w dobrym salonie Dobry dekoloryzator sam z siebie kosztuje 200zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 430 Napisano 2 godziny temu Powiem tak Top - powinien być XXL bo lewa cycka przecięta na pół Dres - Chryste ... Tak wygląda osoba rozmiar XXL w rozmiarze M. 3 fałdki na plecach widoczne z boku, kieszenie, które powinny być w pasie pod biustem a ona może w nie cycki wsadzić, góra dresu i pas od dresu tną ją na pół, brzuch jak u zapuszczonej 55+, majtki przecięły pośladki, moment zszycia kieszeni w spodniach przecina pośladki na bokach i magicznie ... jest podzielona na 3. "Wyglądam staro i grubo". Bo jesteś gruba i bez diety oraz ruchu samo się nie zmieni a staro bo nosisz krzykliwy makijaż a'la Kaźmierska i ubrania niedopasowane do swojej figury. Jeszcze stwierdziła, że Bóg nad nią czuwa bo było smakowe powietrze. To się Truman doczekał nawrócenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach