Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
jebjebjeb

NARTYCJUSZ MASZ JUŻ PRAWO JAZDY?

Polecane posty

Napisano (edytowany)
1 minutę temu, twój bóg i pan napisał:

NO CO TY GENIUSZU JAK NA TO WPADŁEŚ 

lekarz który ci podpisał badania że możesz robić prawo jazdy powinien stracić prawo do wykonywania zawodu 

Edytowano przez jebjebjeb

1 minutę temu, jebjebjeb napisał:

Instruktor ci powiedział wprost że się nie nadajesz czy sam do tego doszedłeś?

sam, jak zobaczyłem ile jest przepisów spierrdolonych dla normików. lepiej być pieszym/rowerzystą i w...iać kierowców niż być kierowcą i się w...iac na pieszych/rowerzystów i jeszcze w dodatku wydawać hajs na eksplotację samochodu oraz niszczyć sobie kręgosłup. 

Przed chwilą, jebjebjeb napisał:

Krasnal lekarz który ci podpisał badania że możesz robić prawo jazdy powinien stracić prawo do wykonywania zawodu 

tam tylko wzrok badaja przecież i czy nie jesteś alkoholikiem. 

Napisano (edytowany)
3 minuty temu, twój bóg i pan napisał:

sam, jak zobaczyłem ile jest przepisów spierrdolonych dla normików. lepiej być pieszym/rowerzystą i w...iać kierowców niż być kierowcą i się w...iac na pieszych/rowerzystów i jeszcze w dodatku wydawać hajs na eksplotację samochodu oraz niszczyć sobie kręgosłup. 

Przepisy są bardzo łatwe, ale wiadomo że tym masz niskie IQ to ciężko. To prawda jazda po mieście to koszmar, ale  nie ma nic lepszego niż  zapierrdalanie 200 km na godzinę po autostradzie i po to się robi prawo jazdy.

Ale nauczyłeś się chociaż przepisów?

tam tylko wzrok badaja przecież i czy nie jesteś alkoholikiem. 

To ciekawe jak to drugie przeszedłeś, pewnie musiałeś coś dopłacić 

Przed chwilą, Ktоś całkiem obcy napisał:

Ale nauczyłeś się chociaż przepisów?

Nie nauczył się bo to  za trudne dla niego xD

Przepisy są bardzo łatwe ale wiadomo że tym masz niskie IQ to ciężko

po prostu nie lubię się uczyć zasad które obowiązują niewolników, bo wolę nie mieć prawka niż mieć mózg zapchany bredniami.

To prawda jazda po mieście to koszmar, ale za nie ma nic lepszego niż  zapierrdalanie 200 km na godzinę po autostradzie i po to się robi prawo jazdy 

jesteś srogim deebilem, przecież na autostradzie trzeba jeszcze bardziej uważać na innych. 

7 minut temu, jebjebjeb napisał:

Nie nauczył się bo to  za trudne dla niego xD

Naczytał się niepotrzebnych bzdur jakieś ideologię o rasie panów i niewolnikach , a to co potrzebne w codzienności nie uja nie wie nic. 😁 

Naczytał się niepotrzebnych bzdur jakieś ideologię o rasie panów i niewolnikach , a to co potrzebne w codzienności nie uja nie wie nic. 😁 

ale autentycznie pytam się - po co mi znajomość przepisów drogowych jak to dla niewolników którzy z jakiegoś powodu muszą mieć samochód. 

Gdyby nie był zakompleksionym krasnalem z powodu wzrostu to pewnie te bzdury by go nie interesowały. 

Przed chwilą, twój bóg i pan napisał:

ale autentycznie pytam się - po co mi znajomość przepisów drogowych jak to dla niewolników którzy z jakiegoś powodu muszą mieć samochód. 

Ty sam chciałeś mieć samochód 

Gdyby nie był zakompleksionym krasnalem z powodu wzrostu to pewnie te bzdury by go nie interesowały. 

czekaj, czekaj, a kto to biegał ze zdjęciem shopenhauera w awatrze nawet nie czytając ani jednej jego książki? 

Napisano (edytowany)
2 minuty temu, jebjebjeb napisał:

Ty sam chciałeś mieć samochód 

bo zanim pojeździłem miałem krzywy obraz tego jak wygląda jeżdżenie samochodem ze względu na posiadanie perspektywy pasażera wyłącznie. serio, nie dziwię się że większość ludzi w polsce ma depresję jak musi mieć samochód i nim jeździć. 

Edytowano przez twój bóg i pan

4 minuty temu, twój bóg i pan napisał:

bo zanim pojeździłem miałem krzywy obraz tego jak wygląda jeżdżenie samochodem ze względu na posiadanie perspektywy pasażera wyłącznie. serio, nie dziwię się że większość ludzi w polsce ma depresję jak musi mieć samochód i nim jeździć. 

Po prostu nie masz predyspozycji żeby samodzielnie jeździć i to cię przerasta. A organizm się broni w ten sposób, że dorabiasz ideologię w stylu to nie dla mnie tylko dla niewolników.😁 

11 minut temu, twój bóg i pan napisał:

Bo nieznajomość przepisów nie zwalnia z odpowiedzialności karnej 😁 Jako pieszy też obowiązują cię pewne przepisy do których się masz stosować. 😁

Napisano (edytowany)
13 minut temu, twój bóg i pan napisał:

czekaj, czekaj, a kto to biegał ze zdjęciem shopenhauera w awatrze nawet nie czytając ani jednej jego książki? 

Czytałem 

a którą? 

Nie pamiętam.To było kilka lat temu.

Nie pamiętam.To było kilka lat temu.

nie pamiętasz którą książkę czytałeś? jakbyś przeczytał w swoim życiu chociaż jedna książkę to byś wiedział że ani jednej się nie zapomina kiedy zostanie wywołane nazwisko autora. 

nie pamiętasz którą książkę czytałeś? jakbyś przeczytał w swoim życiu chociaż jedna książkę to byś wiedział że ani jednej się nie zapomina kiedy zostanie wywołane nazwisko autora. 

Ty książek nie czytasz tylko wolisz je palić. 

Ty książek nie czytasz tylko wolisz je palić. 

carskie broszurki propagandowe to nie książki. 

Napisano (edytowany)
2 minuty temu, twój bóg i pan napisał:

carskie broszurki propagandowe to nie książki. 

Dzieła światowej literatury a to co zrobiłeś to barbarzyństwo. Mam nadzieję że poniesiesz za to kare, bo nie ma żadnego usprawiedliwienia na takie zachowanie.

Dzieła światowej literatury a to co zrobiłeś to barbarzyństwo. Mam nadzieję że poniesiesz za to kare.

zgadza się, jestem brutalną płową bestią palącą twoje zapijaczone carskie wyssrywy. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować