Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kingeczka

Czy spłuczka już działa na święta w paczkomacie

Polecane posty

4 godziny temu, Hellena.De.Vil napisał:

ten klip "szusz pokazuje jak robi kratka" jest piękny 🥰

o jaką wogole kratke chodzi? czemu cesarzowa kręciła się wokoł własnej machajac górnymi kończynami?

Też nie wiem czemu kratka:)

Przed chwilą, Czarnula40 napisał:

Na yt jest 🤣🤣🤣

Ja sobie zagrałam więc nic nie ginie 😂

Co do kolędy to parafia zwykle ma rozpisane na stronie internetowej. Moja ma.

Czekam na vlog jakiś bo bigos robię, następnie sernik i tak cicho. 

• Haha 1

Przed chwilą, Skandia napisał:

Też nie wiem czemu kratka:)

Chodzi o taką wentylacyjną na dachu zapewne. Albo coś pod deklem 😁

1 godzinę temu, Skandia napisał:

No, ale się pewnie interesuje się kiedy kolęda to wie. Tak jak kiedyś było jeden drugiemu powie. Przecież ksiądz tak sobie nie idzie w teren i w pierwszy dom wchodzi sobie z kolędą:) Z góry jest ustalone.

Generalnie moi rodzice mieszkają na końcu świata 😅 sąsiedzi są bardzo daleko żeby nawet zobaczyć że chodzi. 

Oczywiście, że PO Świętach kolęda 🤦‍♀️ co za bajki niektóre opowiadają 

• Like 1

Ciekawe ile stopni temperatury ma gfiasta?!?! 

2 minuty temu, MONIKA napisał:

Ciekawe ile stopni temperatury ma gfiasta?!?! 

Sedemasce, maks osemnasce. 🤣

36 minut temu, Sylka856 napisał:

No u mnie kiedyś kolęda była 2 dni przed wigilia. To było 10 lat temu. Może teraz jest inaczej. Nie wiem bo już nie wpuszczam.

"Rozlozylo mnie ale wszystko u mnie okej nic sie u mnie nie wydarzylo no ktos mnie tam wkurzyl" haha cis czuje ze rocznica plus szczesluwy lew z kinia na nartach i szczesliwy lew na wigilii

Edytowano przez MONIKA

2 minuty temu, MONIKA napisał:

"Rozlozylo mnie ale wszystko u mnie okej nic sie u mnie nie wydarzylo no ktos mnie tam wkurzyl" haha cis czuje ze rocznica plus szczesluwy lew z kinia na nartach i szczesliwy lew na wigilii

Czyli co? Świąt ne beNdze... Wigilia odwołana. Sernik wye.baC do śmieci? 🤣

Ale nabuzowana 😄 Stoi rozmemłana przy blacie i nadaje, że ma dość oglądania jak ludzie przygotowują się do świąt. I twierdzi, że nie pije alkoholu od października - jasssssne 😄

Witajcie w naszej bajce

Słoń zagra na fujarce

😏

1 godzinę temu, Sylka856 napisał:

U moich rodziców jak jest duża dzielnica, to robią tak, że dzielą ją na pół i raz chodzą do tych z 1 części, a następnego roku do tych z 2 części i w ten sposób kolęda jest co dwa lata, a nie co roku.

Edytowano przez kinga2208

Nowy wysryw to po Świętach zobaczę, bo mam kilka zaległych. Powiedzcie ona faktycznie gdzieś wyłaziła na całe dnie w tym czerwonym płaszczu? Ktoś gdzieś napomknął o jakiś warsztatach czy spotkaniach jakie miały wtedy miejsce w Łodzy.

18 minut temu, !GA napisał:

Witajcie w naszej bajce

Słoń zagra na fujarce

😏

Chciałaby furajrkę.

57 minut temu, Kingeczka napisał:

3 smakowe powietrza na stole?

Tak ona kupuje po 3 i po 3 wypala dziennie, kupiła 3 sztuki w Żabce, po czym chciała tego samego dnia w Lidlu również 3, żeby nie brakło.

• Sad 1

2 minuty temu, Olejrycynowy napisał:

Tak ona kupuje po 3 i po 3 wypala dziennie, kupiła 3 sztuki w Żabce, po czym chciała tego samego dnia w Lidlu również 3, żeby nie brakło.

W żulerskim stylu, i się dziwi że ją dusi .

Jej psychiatra powiedzial ze jak chce spac to niech spi mi doradzal znalezienie jakiegos zajecia/wolontariatu aby byc wsrod ludzi. Spacery z rodzina ogolnie aby z domu wyjsc. Dziwnych ona ma tych lekarzy jak nie wino na kark to barlozenie

11 minut temu, MONIKA napisał:

Jej psychiatra powiedzial ze jak chce spac to niech spi mi doradzal znalezienie jakiegos zajecia/wolontariatu aby byc wsrod ludzi. Spacery z rodzina ogolnie aby z domu wyjsc. Dziwnych ona ma tych lekarzy jak nie wino na kark to barlozenie

Wiesz co to zależy jedni tak, żeby wyjść to ludzi, bo jak jest przestrzeń wolne, to często np wraca lęk np na urlopie. Z drugiej strony też nie należy się cisnąć i zmuszać, np wpędzać się w poczucie winy, że nie poszłam, za mało zrobiłam tak sobie odpuścić. Odpocząć od pracy, presji, no ale ona nie pracuje na etat, więc zaleganie w domu nie jest najlepszym pomysłem. Widocznie lekarz o niej mało wie. No i jak spała jak oglądała całe serie serialów, także jaki gorszy nastrój. 

Edytowano przez Olejrycynowy

1 minutę temu, Olejrycynowy napisał:

Wiesz co to zależy jedni tak, żeby wyjść to ludzi, bo jak jest przestrzeń wolne, to często np wraca lęk np na urlopie. Z drugiej strony też nie należy się cisnąć i zmuszać, np wpędzać się w poczucie winy, że nie poszłam, za mało zrobiłam tak sobie odpuścić. Odpocząć od pracy, presji, no ale ona nie pracuje na etat, więc zaleganie w domu nie jest najlepszym pomysłem. Widocznie lekarz o niej mało wie.

To prawda. Uzyam troche skrotu  myslowego niczym siwa. Owszem odpoczac od pracy ale wlasnie jak pracujesz z domu to doradza zmienic otoczenie wyjsc chociaz wokol bloku... No ale czego oczekiwac od werci pi papu do lydla ma sile isc przy okazji wyniesc kartony juz nie

• Like 1

1 minutę temu, MONIKA napisał:

To prawda. Uzyam troche skrotu  myslowego niczym siwa. Owszem odpoczac od pracy ale wlasnie jak pracujesz z domu to doradza zmienic otoczenie wyjsc chociaz wokol bloku... No ale czego oczekiwac od werci pi papu do lydla ma sile isc przy okazji wyniesc kartony juz nie

Jej sie chciało spać, bo ona ma cukrzycę typu 2, ma duże pragnienie, jest senna i zmęczona, ale tak czego oczekiwać, ona nie połączy kropek. 

48 minut temu, !GA napisał:

Witajcie w naszej bajce

Słoń zagra na fujarce

😏

Chciałaby 😅

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!