Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Pochwa w pochwie 17.2,0

Poheblowalem godzinę i mam taką rozkimne że sporo osób co znalem w podbnym wieku już nie żyje wtf

Polecane posty

a ja bylem wlasnie live muzyki posluchac pierwszy raz od dawna, bo po zlamaniu nadgarstka balem sie wyjsc z domu do ludzi i bylo super, nawet sobie potanczylem i zagralem na perkusji na zywo z ludzmi i mnie wszyscy chwalili xD

zara chyba odpalam muze i bede trenowal xD

ostatnio takiego mialem dola i placze ze mnie Leosie Katiuszki olaly, i jeszcze balem sie z domu wychodzic i plakalem, ze dzisiejszy wypad mi super zrobil, ludzie dla mnie super przyjazni, ja sobie potanczylem, fajne laski, w koncu zaczynam zyc jakos ja prdl bo ostatnie kilka miesiecy to byla masakra, lezak

3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

a ja bylem wlasnie live muzyki posluchac pierwszy raz od dawna, bo po zlamaniu nadgarstka balem sie wyjsc z domu do ludzi i bylo super, nawet sobie potanczylem i zagralem na perkusji na zywo z ludzmi i mnie wszyscy chwalili xD

zara chyba odpalam muze i bede trenowal xD

Znałem takiego lachona zgrywala mi mp3 miała kompa za 5k z monit sony i tam jakaś drama byla typ ją rzucil jeszcze jej się plik pracy magisterskiej zfeglil przestala jeść i zmarla w psychiatryku paradoksalnie gdy jej dali jeść chyba xd 

straszne :x

kurde jaka mi tajka tanczyla przed oczami na wysokim obcasie obcisle rajstopy i tylek przed oczami masakra xD

3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

straszne :x

Straszne to by było dać nawet sufit czarny było by jak w norze  a tak to patrząc do góry pomieszczenie się wydaje bezpieczeństwa i duże xd

nom, ja to mam same smutki jesli chodzi o lachony online, dlatego teraz bede wiecej wychodzil na zewnatrz, jak jest live muzyka i sobie tancowal i moze sobie potancze z fajnym lachonem

a ja koorwa juz mam totalnie wywalone w pracowanie bycie produktywnym i w ogole mam wyjeebane po calosci w to wszystko bede sobie sluchal muzzyki i trenowal perkusje az do ostatnich chwil swojego zycia i wyjeebane mam w to czy trace czas czy nie, powaznie juz mam wywalone na wszystko po calosci xD

chyba sobie cos posiedze nad swoja strona internetowa itp. i sobie bede wrzucal filmiki jak trenuje itp xD na swoja strone i na serwer i wyjeebane mam xD

mysle ze te wszystkie filmiki co ostatnio nagralem to niedlugo wrzuce sobie na swoj server a potem na forum i strone internetowa i niech sobie tam beda i bede wrzucal regularnie nagrania jak mi gra moja wieza albo jak spiewam czy trernuje na perkusji i bedzie fajnie 😄

10 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

a ja koorwa juz mam totalnie wywalone w pracowanie bycie produktywnym i w ogole mam wyjeebane po calosci w to wszystko bede sobie

Fajny mental milionerski niestety ja musze wyrobić na czynsz 

haha, dzieki 😄

ja chyba nie spie dzisiaj cala noc i rano na 8 ide sobie do pubu pic kawke i konfigurowac serwer i stronke internetowa do wrzucania swoich nagran jak spiewam albo trenuje perkusje xD

za 7 godzin otwieraja xD

potem jak wroce na chate to bede spal 😄

haha no pewnie 😄

a moja konsola ciagle w chinach ja prdl troche jeszcze chyba ta przesylka bedzie szla masakra na lotnisku jest komunikat jak nie dojdzie przed swietami to sobie pomysle ze to jakis zart

haha pewno xD

kiedys czytalem na necie jakichs starych dziadkow po 70 i pisali ze jak sie jest mlodym to zeby heblowac ile wlezie i sobie nie zalowac, bo potem na starosc podobno jest z tym problem juz i chcialoby sie ale nie mozna XDDD

4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

haha pewno xD

kiedys czytalem na necie jakichs starych dziadkow po 70 i pisali ze jak sie jest mlodym to zeby heblowac ile wlezie i sobie nie zalowac, bo potem na starosc podobno jest z tym problem juz i chcialoby sie ale nie mozna XDDD

No powiem Ci że tak przy 40minucie trochę się bałem że zawału dostane dziwne mi coś serce pracowalo czy kolka jakas starość nie radość 

Jak ludzie heblowania 2minuty to wiadomo że proste 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować