przewr(l)otna 793 Napisano czwartek o 19:05 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Mam kilka par, lubie duze ciuchy, bo wydaję się w nich mała Luźne i ja kupuję. Wolę rozmiar większy, niż przylegające do ciała, które obnażają niedoskonałości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 793 Napisano czwartek o 19:07 1 minutę temu, Pokraka napisał: Awersji nie mam do żadnego koloru nie lubię beży i brązów bo wyglądam jakby ktoś mnie wyrzygał. A burgund teraz rządzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 30 Napisano czwartek o 19:08 5 minut temu, Pokraka napisał: Wolałaby jednak nie wyglądać jak żaden kopiec Jeśli zajrzy tu krejzi to rzucam hasło Kopiec Arleta i Kopiec Esmeralda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KittyD 156 Napisano czwartek o 19:09 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Sportowy krój marynarki uwielbiam. Mam jedną długą do kolan, ale dopasowana. Nie sportowe,bo zwykle wybieram marynarki tylko do roboty.Takich długich to nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 30 Napisano czwartek o 19:09 5 minut temu, przewr(l)otna napisał: Sportowy krój marynarki uwielbiam. Mam jedną długą do kolan, ale dopasowana. Toż to płaszcz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 867 Napisano czwartek o 19:11 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: A burgund teraz rządzi. Kupiłam sobie taki sweterek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 30 Napisano czwartek o 19:12 Skoro już jesteśmy na 9. stronie, to może mi powiecie skąd kurzy tytuł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 867 Napisano czwartek o 19:12 Miłego wieczoru dziewczyny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KittyD 156 Napisano czwartek o 19:14 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Luźne i ja kupuję. Wolę rozmiar większy, niż przylegające do ciała, które obnażają niedoskonałości. Lubię obcisłe.Dzwony czarne obcisłe na djupie i udach,obcisła bluzka,a do tego właśnie marynarka w stylówce na za szeroką I wysokie buty na grubym obcasie. Dziś tak byłam ubrana w robicie,mega wyszczuplające i wygodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 793 Napisano czwartek o 19:14 5 minut temu, KittyD napisał: Nie sportowe,bo zwykle wybieram marynarki tylko do roboty.Takich długich to nie mam Moja ma identyczny krój, tylko jest dłuższa. https://mosquito-sklep.pl/41913-thickbox_default2x/zura-marynarka-damska-oversize-czarna.webp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1281 Napisano czwartek o 19:17 4 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Skoro już jesteśmy na 9. stronie, to może mi powiecie skąd kurzy tytuł Poprzedni temat polecial, spieralismy sie o jajka od kur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1281 Napisano czwartek o 19:17 4 minuty temu, Pokraka napisał: Miłego wieczoru dziewczyny Wzajemnie Pokrako Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 793 Napisano czwartek o 19:19 3 minuty temu, KittyD napisał: Lubię obcisłe.Dzwony czarne obcisłe na djupie i udach,obcisła bluzka,a do tego właśnie marynarka w stylówce na za szeroką I wysokie buty na grubym obcasie. Dziś tak byłam ubrana w robicie,mega wyszczuplające i wygodne Mam w mieszkaniu jedną mega wyszczuplającą rzecz. Jeszcze nie wiem czy zadziała. To rowerek treningowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1281 Napisano czwartek o 19:19 4 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Moja ma identyczny krój, tylko jest dłuższa. Fajna taka duza choc do kolan to rzeczywiscie długa, chyba trudno Cię w niej zauważyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KittyD 156 Napisano czwartek o 19:20 4 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Moja ma identyczny krój, tylko 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: ale dla mnie za długa,a niska nie jestem,średniego wzrostu.Taki fason nie skróci sylwetki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1281 Napisano czwartek o 19:20 Ja się nie wyszczuplam, mam to w doopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KittyD 156 Napisano czwartek o 19:21 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Mam w mieszkaniu jedną mega wyszczuplającą rzecz. Jeszcze nie wiem czy zadziała. To rowerek treningowy Hahaha,a ja kanapę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 793 Napisano czwartek o 19:22 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Fajna taka duza choc do kolan to rzeczywiscie długa, chyba trudno Cię w niej zauważyć Nie. Sięga ledwo kolan, jest dobrze dopasowana. Zakładam do niej czerwone dodatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KittyD 156 Napisano czwartek o 19:23 Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Ja się nie wyszczuplam, mam to w doopie Też niby mam to w djupie,bo jestem szczupła.Ale powinno się poprawić sylwetkę stylówką,a nie zniekształcać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 793 Napisano czwartek o 19:23 2 minuty temu, KittyD napisał: 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: ale dla mnie za długa,a niska nie jestem,średniego wzrostu.Taki fason nie skróci sylwetki? Nie wiem. Jest super wygodna, z fajnego materiału. Ma dopiero 20 lat, szkoda wyrzucić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KittyD 156 Napisano czwartek o 19:24 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Nie. Sięga ledwo kolan, jest dobrze dopasowana. Zakładam do niej czerwone dodatki Buty,torebka i korale? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 793 Napisano czwartek o 19:24 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Ja się nie wyszczuplam, mam to w doopie Mi też sporo poszło w doopę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1281 Napisano czwartek o 19:24 Przed chwilą, KittyD napisał: Też niby mam to w djupie,bo jestem szczupła.Ale powinno się poprawić sylwetkę stylówką,a nie zniekształcać Czemu powinno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 793 Napisano czwartek o 19:27 Przed chwilą, KittyD napisał: Buty,torebka i korale? Sneakersy czerwone i thishert. Na szyję czasem zakładam srebrny wisior na czarnym rzemieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KittyD 156 Napisano czwartek o 19:28 Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Nie wiem. Jest super wygodna, z fajnego materiału. Ma dopiero 20 lat, szkoda wyrzucić Jutro po pracy jadę na szoping.Mam ochotę na ...enkę i torebkę,bo mi smutno to sobie przywalę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 30 Napisano czwartek o 19:30 13 minut temu, Żaba Monìka napisał: Poprzedni temat polecial, spieralismy sie o jajka od kur. I do czego doszliście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 793 Napisano czwartek o 19:31 1 minutę temu, KittyD napisał: Jutro po pracy jadę na szoping.Mam ochotę na ...enkę i torebkę,bo mi smutno to sobie przywalę W tym roku kupiłam 6 torebek. Żadna z nich nie kosztowała nawet stówki, żeby nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1281 Napisano czwartek o 19:31 Ja sobie w lumpie ostatnio kupilam fajne koszulki, w tym jedna z Oliver Bonas za 4 funty mam spoko lumpy kolo siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 342 Napisano czwartek o 19:32 Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: W tym roku kupiłam 6 torebek. Żadna z nich nie kosztowała nawet stówki, żeby nie było. nie jesteś minimalistko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 793 Napisano czwartek o 19:32 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: I do czego doszliście? Żadna nie doszła, bo panów w temacie brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach