Bawidamek z Szczywilka 335 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: W tym roku kupiłam 6 torebek. Żadna z nich nie kosztowała nawet stówki, żeby nie było. nie jesteś minimalistko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 790 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: I do czego doszliście? Żadna nie doszła, bo panów w temacie brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 335 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, przewr(l)otna napisał: Sneakersy czerwone i thishert. Na szyję czasem zakładam srebrny wisior na czarnym rzemieniu. ubierasz się jak ja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1272 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: I do czego doszliście? Chyba nie oczekujesz, ze zostal wypracowany jakis kompromis? temat polecial zanim rozpoczęla sie walka na noże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KittyD 156 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Czemu powinno? Jak jesteś kurduplem z metra pindziesiąt to ujowo jak jeszcze odejmujesz sobie centymetry,bo wybierasz rzeczy,które skracają Cię Albo jak przenosisz ciężar sylwetki stylem na wielkie biodra,djupe lub szerokie ramiona albo big cyc zamiast fajnie wyrównać proporcje tam gdzie masz mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 790 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: nie jesteś minimalistko 4 kupiłam w lumpeksie. Grzech było je tam zostawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 790 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: ubierasz się jak ja xD Że niby jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KittyD 156 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: W tym roku kupiłam 6 torebek. Żadna z nich nie kosztowała nawet stówki, żeby nie było. A ja lubię konkretne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 790 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KittyD napisał: A ja lubię konkretne Czyli jakie? Z metką nie chodzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1272 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: ubierasz się jak ja xD Bedziecie sie ludziom mylic gdy juz zamieszkasz na Śląsku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 335 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Że niby jak? też mam czerwone i czarne sneakersy t-shirt i dostałem srebrny wisior na czarnym rzemieniu xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KittyD 156 Napisano 2 godziny temu O matko,nienawidzę lumpu.U mnie promki albo w robicie dają punkty na MyBenefity,zbieram jakiś czas i zamiast tysiaka wydaję sześć stówek. Magia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 335 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Bedziecie sie ludziom mylic gdy juz zamieszkasz na Śląsku. ten wyższy to ja xD przewr(l)otna golisz się ? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1272 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, KittyD napisał: Jak jesteś kurduplem z metra pindziesiąt to ujowo jak jeszcze odejmujesz sobie centymetry,bo wybierasz rzeczy,które skracają Cię Albo jak przenosisz ciężar sylwetki stylem na wielkie biodra,djupe lub szerokie ramiona albo big cyc zamiast fajnie wyrównać proporcje tam gdzie masz mniej Niby tak, ale i tak ubieram sie w to, co mi sie podoba, bo nie mam ambicji podobania się innym u.roki bycia po 40. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 335 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KittyD napisał: O matko,nienawidzę lumpu.U mnie promki albo w robicie dają punkty na MyBenefity,zbieram jakiś czas i zamiast tysiaka wydaję sześć stówek. Magia tam so najlepsze przebrania na Sylwestra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 790 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: też mam czerwone i czarne sneakersy t-shirt i dostałem srebrny wisior na czarnym rzemieniu xD Muszę znikać. Na marginesie. Też bym chciała torebkę L.Vuiton ze złotymi dodatkami i diamentami w cenie luksusowego auta, ale jak to będzie pasowało do kurtek kupionych w zwykłym butiku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 24 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Żaba Monìka napisał: Chyba nie oczekujesz, ze zostal wypracowany jakis kompromis? temat polecial zanim rozpoczęla sie walka na noże. Zastanawiam się tylko o co tak walczyliście. O wolny wybieg dla kur? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1272 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Muszę znikać. Na marginesie. Też bym chciała torebkę L.Vuiton ze złotymi dodatkami i diamentami w cenie luksusowego auta, ale jak to będzie pasowało do kurtek kupionych w zwykłym butiku. LV to akurat sa obciachowe moim zdaniem, za duzo podrobek w obiegu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1272 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Zastanawiam się tylko o co tak walczyliście. O wolny wybieg dla kur? Ha ha, o to jakie jajka jesc i czy kogut jest potrzebny kurze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 335 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Muszę znikać. Na marginesie. Też bym chciała torebkę L.Vuiton ze złotymi dodatkami i diamentami w cenie luksusowego auta, ale jak to będzie pasowało do kurtek kupionych w zwykłym butiku. torebki nie chcę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KittyD 156 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Czyli jakie? Z metką nie chodzę. Z takich tańszych to spoko są GinoRossi,Wojas,Kazar.To nie wielkie metki,a łokey moim zdaniem.Furla też dobre wykonanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1272 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: ten wyższy to ja xD przewr(l)otna golisz się ? xD Bedziecie wygladac jak Arni i Danny Devito w "Blizniakach" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1272 Napisano 2 godziny temu Ja sobie kupilam w lumpie nawet stroj na Xmas party Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1272 Napisano 2 godziny temu Lubię styl lumpa więc lumpeksy to dla mnie odpowiednie miejsce na zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KittyD 156 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Żaba Monìka napisał: Niby tak, ale i tak ubieram sie w to, co mi sie podoba, bo nie mam ambicji podobania się innym u.roki bycia po 40. Lubię dobrze wyglądać,to niezależne od wiekuchyba po 40 będzie u mnie bez zmian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 24 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: o to jakie jajka Aha. Czyli czy lepsze M czy L albo kurze czy przepiórcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 335 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Ja sobie kupilam w lumpie nawet stroj na Xmas party taki ? https://ibb.co/yXdfZB8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KittyD 156 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Żaba Monìka napisał: LV to akurat sa obciachowe moim zdaniem, za duzo podrobek w obiegu. Matko obiach,ale jak kiedyś będzie stać mnie na Hermesy to też nie wiem czy kupię.Jakieś to brzydkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 24 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, KittyD napisał: Z takich tańszych to spoko są GinoRossi,Wojas,Kazar.To nie wielkie metki,a łokey moim zdaniem.Furla też dobre wykonanie W Wojasie mam 10% zniżki na kdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1272 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Aha. Czyli czy lepsze M czy L albo kurze czy przepiórcze Czy z wolnego wybiegu, czy od sasiada, czy biale, czy brązowe. Ile ludzi tyle opinii. Nic ciekawego w sumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach