KochamElcie<3 223 Napisano czwartek o 17:53 (edytowany) 2024-12-12 13:56 Released from customs: customs cleared. 2024-12-12 11:56 Arrival to the destination airport to znaczy ze jutro juz moze kurier zapukac do drzwi, jee Edytowano czwartek o 17:53 przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 836 Napisano czwartek o 18:14 (edytowany) Poszedł chyba drzwi malowac. Edytowano czwartek o 18:17 przez E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 28 Napisano czwartek o 18:17 Fajnie. Aż z Chin leciala kontenerowcem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano czwartek o 18:34 (edytowany) tak to konsola retroid pocket 5 z ekranem amoled i prockiem snapdragon 865 128GB na nim android a na karcie sd bede mogl sobie wgrac linux do grania w gierki retro i mial dwa systemy do tego zamowilem stacje dokujaca z wejsciem na hdmi + 4 usb xD jeszcze niedawno byla w hong kong xD 2024-12-05 14:42 HONG KONG - HONG KONG, Depart from facility to service provider. Edytowano czwartek o 18:35 przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DobryPawel 10 Napisano czwartek o 18:36 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: tak to konsola retroid pocket 5 z ekranem amoled i prockiem snapdragon 865 128GB na nim android a na karcie sd bede mogl sobie wgrac linux do grania w gierki retro i mial dwa systemy do tego zamowilem stacje dokujaca z wejsciem na hdmi jeszcze niedawno byla w hong kong xD 2024-12-05 14:42 HONG KONG - HONG KONG, Depart from facility to service provider. Gry z peceta też na nim odpalisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 62 Napisano czwartek o 18:37 Bogatą gwiazdkę widzę A u mnie to chyba tylko rózga i rózgą po tyłku będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano czwartek o 18:39 to nie gwiazdka tylko prezent urodzinowy ale ze zamowilem pre order to czekam juz miesiac ponad xD 2 minuty temu, DobryPawel napisał: Gry z peceta też na nim odpalisz no nie wiem, na steam deck gry z peceta bardziej, chociaz na tej konsoli skyrim dzialal bo widzialem na filmiku chyba na medium ustawieniach 60 fps xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano czwartek o 18:39 tez bym chcial swojej ukochanej walnac rozga po tylku bardzo na gwiazdke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 28 Napisano czwartek o 18:40 2 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Bogatą gwiazdkę widzę A u mnie to chyba tylko rózga i rózgą po tyłku będzie Może chociaż zapuścilas wlosy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano czwartek o 18:47 zabiore ta konsole w srode do jazz klubu bede sluchal live muzyki i gral w gierki na mojej nowej konsoli jee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano czwartek o 18:49 kuurwa mac jak jutro mi przyjdzie to bede podjarany dobrze ze mam u siebie w domu wi fi i szybki internet XDD chyba strace kontakt z rzeczywistoscia i bede tylko lezal w lozku i gral w gierki xDD na razie jeszze poczekam z emulowaniem obczailbym sobie diablo immortal na ultra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 62 Napisano czwartek o 18:55 Jutro 13 - go i w dodatku piątek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 62 Napisano czwartek o 18:56 Gdzie tam do urodzin... Ale bicia rózgą to raczej nie odmówię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano czwartek o 18:57 Dobry dzien zeby przywalic swojej lasce rozga w tylek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano czwartek o 19:33 i jak bylo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano czwartek o 21:51 a grzejesz u siebie na kwadracie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano czwartek o 22:23 no wiem u mnie tez w Polsce ocieplali bloki ej dobra bo j a perkusje trenuje i slucham muzyki to moge troche wolniej odpisywac jak cos, pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach