wakanka2 13 Napisano 13 Grudzień (edytowany) Łatwe: Legia Warszawa, Chojniczanka Chojnice, GKS Katowice Edytowano 13 Grudzień przez wakanka2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano 13 Grudzień Trudne: Górnik Wałbrzych, Zagłębie Sosnowiec, KKS 1925 Kalisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 13 Grudzień Moja jest Lechia Gd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 13 Grudzień ja na drzwiach mam flage Liverpool wiec jestem Liverpool xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano 13 Grudzień (edytowany) 6 minut temu, Gajja napisał: Moja jest Lechia Gd Za daleko masz do Gdańska i tak byś tam na mecz nie pojechała. Ale do Chojnic możesz iść nawet na pieszo xD Edytowano 13 Grudzień przez wakanka2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 13 Grudzień (edytowany) A z piłkarzy światowych najbardziej lubiłam Messi. Edytowano 13 Grudzień przez Gajja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 108 Napisano 13 Grudzień Pravol ignor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano 13 Grudzień Przed chwilą, Gajja napisał: A z piłkarzy światowych najbardziej lubiłam Messi. Ale on ciebie nie lubił. Ja wolę Krystyne Ronaldo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano 13 Grudzień 1 minutę temu, Gajja napisał: Pravol ignor Nie martw się Smakosz też jest kibicem Chojniczanki bo to takie same przegrywy jak on xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 13 Grudzień ja tam jakos za pilka n igdy nie przepadalem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano 13 Grudzień 4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: ja tam jakos za pilka n igdy nie przepadalem xD Wiadomo, bo jesteś gejem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 13 Grudzień jestem geejem dlatego nigdy w zyciu sie nie calowalem ani nie przytulalem z facetami, natomiast z kobietami tak, i to szcegolnie w gimbazie raz na imprezie u mnie niezly mialem wieczor z dwiema kolezenkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 13 Grudzień lubilem za mlodego grac w pilke ale ogladac w tv juz nie za bardzo nawet teraz bym chetnie pogral w pilke z kims, pobiegal sobie i pokopal, to dobry sport ale patrzec na pilkarzy w tv nie lubie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 176 Napisano 13 Grudzień ultra trudne: GKS Laktoza Łyszkowice https://pl.wikipedia.org/wiki/Laktoza_Łyszkowice ciekawostka: zawodnicy Legii mają przydomek "wojskowi', lecha poznań "kolejorz", a laktozy łyszkowice "szczerbacze" 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebjebjebjeb 4 Napisano 13 Grudzień 15 godzin temu, Rym Cym + napisał: ultra trudne: GKS Laktoza Łyszkowice ciekawostka: zawodnicy Legii mają przydomek "wojskowi', lecha poznań "kolejorz", a laktozy łyszkowice "szczerbacze" JA NIE JESTEM SZCZERBATY DUTCH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 150 Napisano 14 Grudzień . https://static.zabkowice.pl/zabkowice/articles/image/4721f0b8-77d0-4b9d-b4d2-7151c619f63c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciuralla weź mego siuralla 5 Napisano 14 Grudzień 3 minuty temu, Hebee napisał: . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 150 Napisano 14 Grudzień Dobrze że to nie stolec z gaciami wygrał, bo by wołali za piłkarzami gaci:"Wy osrańce!" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach