Anna Wiktoria C 0 Napisano 13 Grudzień Czy zdarzyło się wam usiąść samotnie przy stoliku w dość wypełnionej restauracji i wtedy podszedł ktoś i zapytał się czy może się dosiąść, a wy akurat nie macie ochoty na towarzystwo? Co mówicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 141 Napisano 13 Grudzień (edytowany) Że czekam na kogoś Można też udawać że się jest głuchoniemym albo nie mówi po polsku Edytowano 13 Grudzień przez Hebee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Wiktoria C 0 Napisano 13 Grudzień Przed chwilą, Hebee napisał: Że czekam na kogoś I nie jest Ci głupio gdy ludzie szukają miejsca, a Ty zajmujesz cały stolik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Wiktoria C 0 Napisano 13 Grudzień Brakuje mi takich jednoosobowych stolików dla singli. A jak u was w miastach, są takie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 141 Napisano 13 Grudzień 3 minuty temu, Anna Wiktoria C napisał: I nie jest Ci głupio gdy ludzie szukają miejsca, a Ty zajmujesz cały stolik? Jest ale innych nie ma? Gdyby nie było to inna sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 141 Napisano 13 Grudzień 1 minutę temu, Anna Wiktoria C napisał: Brakuje mi takich jednoosobowych stolików dla singli. A jak u was w miastach, są takie? No właśnie ciekawe czy są, nigdy się z tym nie spotkałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Wiktoria C 0 Napisano 13 Grudzień Przed chwilą, Hebee napisał: No właśnie ciekawe czy są, nigdy się z tym nie spotkałam. Spotkałam się z tym tylko w McDonald's, że gdzieś w rogu są pojedyncze miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Wiktoria C 0 Napisano 13 Grudzień Myślę, że z biegiem czasu będą się pojawiać takie miejsca bo jest coraz więcej samotników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano 13 Grudzień Nie, poza tym nie bywam w restauracjach. A jak juz szłam gdzieś zjeść to nie sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 141 Napisano 13 Grudzień 1 minutę temu, Anna Wiktoria C napisał: Myślę, że z biegiem czasu będą się pojawiać takie miejsca bo jest coraz więcej samotników. Moze być że u Azjatów są takie knajpy, bo tam wielu singli i w dodatku wycofani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 34 Napisano 13 Grudzień Nie wiem bo nie chodzę w takie miejsca skoro w domu można zjeść normalnie i spokojnie bez publiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Wiktoria C 0 Napisano 13 Grudzień Przed chwilą, Hebee napisał: Moze być że u Azjatów są takie knajpy, bo tam wielu singli i w dodatku wycofani. Nie wiem, bo hikikomori to właściwie całkowite odcięcie się od ludzi przez pozostawanie w domu. Oni robią wszystko co tylko się da robią przez internet: zakupy, jedzenie, praca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 27 Napisano 13 Grudzień nie chodze do restauracji. ale czasem na ulicy ktoś mnie zaczepia i wtedy odpowiadam wymyślonym językiem i to działa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 233 Napisano 13 Grudzień 23 minuty temu, Anna Wiktoria C napisał: Czy zdarzyło się wam usiąść samotnie przy stoliku w dość wypełnionej restauracji i wtedy podszedł ktoś i zapytał się czy może się dosiąść, a wy akurat nie macie ochoty na towarzystwo? Co mówicie? takie rzeczy to sie zdarzaja w spelunach jak mcdonald albo innym fastfoodzie w restauracji nikt nie siada do twojego stolika zreszta zwykle obsluga wskazuje stolik gdzie mozesz usiasc gdzie ty jadasz ? w barze mlecznym ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 233 Napisano 13 Grudzień 2 minuty temu, Ismael de Mexico napisał: i wtedy odpowiadam wymyślonym językiem tez jak mialem 5 lat to udawalem ze mowie wymyslonym jezykiem, czasami nawet w nim spiewalem, ale szybko z tego wyroslem jak widac inni tez maaj takei pomysly i nie wyrastaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Wiktoria C 0 Napisano 13 Grudzień Przed chwilą, libedowsky napisał: takie rzeczy to sie zdarzaja w spelunach jak mcdonald albo innym fastfoodzie w restauracji nikt nie siada do twojego stolika zreszta zwykle obsluga wskazuje stolik gdzie mozesz usiasc gdzie ty jadasz ? w barze mlecznym ? W miasteczkach turystycznych często tak jest, że brakuje miejsc przy stolikach albo w galeriach handlowych. Są to miejsca dla przeciętnych ludzi, a nie speluny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 233 Napisano 13 Grudzień Przed chwilą, Anna Wiktoria C napisał: W miasteczkach turystycznych często tak jest, że brakuje miejsc przy stolikach albo w galeriach handlowych. Są to miejsca dla przeciętnych ludzi, a nie speluny. moim zdaniem galeria handlowa i restauracja to sie wyklucza nie wiem jak mozna isc do galerii do restauracji tam mozna szybko cos zjesc co najwyzej. ludzie siedza np. na srodku szlaku pieszego no super klimat nic nie slychac coi sie mowi itd. no wiec w takich fast foodach tak jest bo tam sie idzie szybko zjesc. w restauracji nikt nie siada przy twoim stole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 27 Napisano 13 Grudzień 1 minutę temu, libedowsky napisał: tez jak mialem 5 lat to udawalem ze mowie wymyslonym jezykiem, czasami nawet w nim spiewalem, ale szybko z tego wyroslem jak widac inni tez maaj takei pomysly i nie wyrastaja wole w ten sposób zlewać natrętów. Ty siedzisz w piwnicy całe życie i pewnie juz sie znudziłes tym śpiewaniem...może do roboty ić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 233 Napisano 13 Grudzień Przed chwilą, Ismael de Mexico napisał: wole w ten sposób zlewać natrętów. Ty siedzisz w piwnicy całe życie i pewnie juz sie znudziłes tym śpiewaniem...może do roboty ić? nie zlewasz natretow tylko jak widza 50 latka ktory gada jak 5 latek to sadza ze jestes uposledzony albo chory psychciznie dlatego zapewne nawet nie komentuja tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Wiktoria C 0 Napisano 13 Grudzień 1 minutę temu, libedowsky napisał: moim zdaniem galeria handlowa i restauracja to sie wyklucza nie wiem jak mozna isc do galerii do restauracji tam mozna szybko cos zjesc co najwyzej. ludzie siedza np. na srodku szlaku pieszego no super klimat nic nie slychac coi sie mowi itd. no wiec w takich fast foodach tak jest bo tam sie idzie szybko zjesc. w restauracji nikt nie siada przy twoim stole. Oczywiście, se w galeriach handlowych są eleganckie restauracje. Może nie takie jak w 5 gwiazdkowym hotelu, ale nie ma tam nic o o możnaby się doczepić. Chyba jakiś nieżyciowy jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 27 Napisano 13 Grudzień 1 minutę temu, libedowsky napisał: nie zlewasz natretow tylko jak widza 50 latka ktory gada jak 5 latek to sadza ze jestes uposledzony albo chory psychciznie dlatego zapewne nawet nie komentuja tego 5 latki seplenią i nie znają obcych języków....widać że coś tworzysz. wyjc w końcu z tej nory, otwórz sie na ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 34 Napisano 13 Grudzień (edytowany) 9 minut temu, libedowsky napisał: tez jak mialem 5 lat to udawalem ze mowie wymyslonym jezykiem, czasami nawet w nim spiewalem, ale szybko z tego wyroslem jak widac inni tez maaj takei pomysly i nie wyrastaja Bzdura bo do tej pory bełkoczesz. Edytowano 13 Grudzień przez Ktоś całkiem obcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 34 Napisano 13 Grudzień (edytowany) 4 minuty temu, libedowsky napisał: nie zlewasz natretow tylko jak widza 50 latka ktory gada jak 5 latek to sadza ze jestes uposledzony albo chory psychciznie dlatego zapewne nawet nie komentuja tego Poza tym kilkanaście minut temu na temacie obok ogłaszałeś , że idziesz po zakupy pod osłoną nocy żeby nikt cię nie widział i po co kłamiesz skoro nigdzie nie wychodziłeś. Edytowano 13 Grudzień przez Ktоś całkiem obcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 233 Napisano 13 Grudzień 2 minuty temu, Anna Wiktoria C napisał: Oczywiście, se w galeriach handlowych są eleganckie restauracje. Może nie takie jak w 5 gwiazdkowym hotelu, ale nie ma tam nic o o możnaby się doczepić. Chyba jakiś nieżyciowy jesteś. nie nie ma w sklepie handlowym nie da sie zrobic dobrej restauracji i nikt tam nie idzie do dobrej restauracji tylko na zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 233 Napisano 13 Grudzień (edytowany) 4 minuty temu, Ismael de Mexico napisał: 5 latki seplenią i nie znają obcych języków....widać że coś tworzysz. wyjc w końcu z tej nory, otwórz sie na ludzi nie seplenienie nie zalezy od tego ile masz lat to wada wymowy ktos mi raz chyba mowil ze powoduje ja za krotki jezyk czy tam brak nacinania czegos i tym jezykiem nie moze czegos dosiegnac dlatego sepleni wiec to nie kwestia wieku a zaniedbanie rodziców jak ty ktorzy mowia bij sie z kolegami jak mowia ze seplenisz zamiast isc do logopedy ja nie spelnilem nigdy Edytowano 13 Grudzień przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 233 Napisano 13 Grudzień 4 minuty temu, Ktоś całkiem obcy napisał: Bzdura bo do tej pory bełkoczesz. co tam widmoczku bo zabiegasz widze o atencje ? bylo wąchane ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Wiktoria C 0 Napisano 13 Grudzień Przed chwilą, libedowsky napisał: nie nie ma w sklepie handlowym nie da sie zrobic dobrej restauracji i nikt tam nie idzie do dobrej restauracji tylko na zakupy Chodzę do galerii gdzie obok fastfoodów jest normalna restauracja w której podają wykwintne dania. Chodzisz czasami po dużych galeriach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 233 Napisano 13 Grudzień 3 minuty temu, Ktоś całkiem obcy napisał: Poza tym kilkanaście minut temu na temacie obok ogłaszałeś , że idziesz po zakupy pod osłoną nocy żeby nikt cię nie widział i po co kłamiesz skoro nigdzie nie wychodziłeś. z tego co mi sie wydaje to na zakupy szedlem wczoraj albo przedwczoraj a dzisaj pisalem ze koncze bo zabieram sie za prace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 233 Napisano 13 Grudzień Przed chwilą, Anna Wiktoria C napisał: Chodzę do galerii gdzie obok fastfoodów jest normalna restauracja w której podają wykwintne dania. Chodzisz czasami po dużych galeriach? chodze i juz napisalem swoje zdanie dla ludzi to i sushi uchodzi za wykwintne danie wiec wiem ze to mocno subiketywne nikt nie ulokuje dobrej restauracji w galerii i nikt tam nie pojdzie do restauracji kto ma olej w glowie tak samo jak nikt nie ulokuje ani nie pojdzie do dobrej restauracji na dworcu kolejowym z podobnych powodow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 27 Napisano 13 Grudzień 3 minuty temu, libedowsky napisał: ja nie spelnilem nigdy ydyota...koles masz 50+ i krótką pamięć. zapytaj mamci do którego roku sepleniłeś i jak płakałeś bo ci sie ząbek ruszał.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach