Dużo pochwy w pochwie 17.2 22 Napisano 6 godzin temu Malować jeszcze 2x? Trochę szkoda mi pieniądzy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciuralla weź mego siuralla 4 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Malować jeszcze 2x? Trochę szkoda mi pieniądzy Ty idioooto nie wyszliwowałeś nierówności starej farby których malowanie nie pokryje. Możesz nawet 20 razy malować i będzie to samo. Edytowano 6 godzin temu przez Ciuralla weź mego siuralla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 342 Napisano 6 godzin temu nie ma co oszczędzać na farbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 22 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Ciuralla weź mego siuralla napisał: Ty idioooto nie wyszliwowałeś nierówności starej farby których malowanie nie pokryje. Możesz nawet 20 razy malować i będzie to samo. Nie chciało mi się i szkoda zdrowia wszystko bym wdychal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 342 Napisano 5 godzin temu spróbuj lateksową magnata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 22 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: nie ma co oszczędzać na farbie Poszło już 9l a na salon miałem 13l 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 342 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Poszło już 9l a na salon miałem 13l bywa jak coś przebija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciuralla weź mego siuralla 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Poszło już 9l a na salon miałem 13l Ja ... xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 22 Napisano 5 godzin temu Na ten moment doplacilem do malowania już 100 zl a zamówień na 200zl dojdzie jutro 3l białej i 0,8l czarnej we wtorek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciuralla weź mego siuralla 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: bywa jak coś przebija U niego jest tak brudno że po 10 malowaniach by przebijało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 22 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Ciuralla weź mego siuralla napisał: Ja ... xD Samej białej łącznie salon wciągnął 20l 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 22 Napisano 5 godzin temu Salon miałem takie Grunt 8l biały 5l białej 7,5l czarnej 0,5l czarnej satynowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciuralla weź mego siuralla 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Na ten moment doplacilem do malowania już 100 zl a zamówień na 200zl dojdzie jutro 3l białej i 0,8l czarnej we wtorek I te 0.8l czarnej na całą meline ma wystarczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciuralla weź mego siuralla 4 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Samej białej łącznie salon wciągnął 20l Bo nie umiesz malować Edytowano 5 godzin temu przez Ciuralla weź mego siuralla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 22 Napisano 5 godzin temu A teraz poszło 6l grunt biały 3l białej 0,8l czarnej mat Mam jeszcze 5l czarnej I idzie do mnie 3l białej 0,8l czarnej mat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 22 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Ciuralla weź mego siuralla napisał: I te 0.8l czarnej na całą meline ma wystarczyć? Na kawałek desek jakieś 3,5m x 2,3m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 22 Napisano 5 godzin temu 0,8l poszło mi po 0,4 na grzenik i drzwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 342 Napisano 5 godzin temu masz na farbie szacowaną wydajność to kup więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 22 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Ciuralla weź mego siuralla napisał: Bo nie umiesz malować Inaczej się nie da czarnego jak lać na bogato bo dopiero wtedy masz efekt milionerski lu bez żadnych smog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 581 Napisano 5 godzin temu Widocznie nie jesteś stworzony do remontowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 22 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: masz na farbie szacowaną wydajność to kup więcej To jest pic na wodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciuralla weź mego siuralla 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Inaczej się nie da czarnego jak lać na bogato bo dopiero wtedy masz efekt milionerski lu bez żadnych smog Wystarczy na dwa razy pomalować jak się umie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 22 Napisano 5 godzin temu Np salon 40m2 wydajność czarnej 2,5l niby 35m2 a mi poszło 3 puszki w salonie i brakło jeszcze na listwe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 22 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Ciuralla weź mego siuralla napisał: Wystarczy na dwa razy pomalować jak się umie Nie wtedy to inny efekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciuralla weź mego siuralla 4 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Np salon 40m2 wydajność czarnej 2,5l niby 35m2 a mi poszło 3 puszki w salonie i brakło jeszcze na listwe... Jakim cudem twój salon ma 40m2 skoro cała melina ma koło 50? XD Edytowano 5 godzin temu przez Ciuralla weź mego siuralla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 22 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał: Widocznie nie jesteś stworzony do remontowania. Raczej producent oszukuje to gowwno wgl nie kryje zresztą poczytaj komentarze ludzi na allegro niektórzy 4-5x malują białymi i dalej nie są zadowoleni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 22 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Ciuralla weź mego siuralla napisał: Jakim cudem twój salon ma 40m2 skoro cała melina ma koło 50? XD 4 ściany mniej więcej poszło na czarno bo na jednej drzwi na drugiej balkon ale zakamarki też biorą farbę więc na jedno wychodzi 4.5m x 2,3m x 4 se policz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciuralla weź mego siuralla 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Raczej producent oszukuje to gowwno wgl nie kryje zresztą poczytaj komentarze ludzi na allegro niektórzy 4-5x malują białymi i dalej nie są zadowoleni Tak to jest jak się oszczędza na fachowcach. Malarz by wziął z 1000 zł za malowanie pokoju to bardziej im się oplaca kupić dużo farby i samemu malować 10 razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 581 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Raczej producent oszukuje to gowwno wgl nie kryje zresztą poczytaj komentarze ludzi na allegro niektórzy 4-5x malują białymi i dalej nie są zadowoleni A co to za farba i czemu kupujesz goowno towar z kiepskimi recenzjami? Kup nawet beckersa i ci pokryją za 2 razem. Chyba że masz jakieś zacieki albo sufit brązowy od fajek, wtedy chyba wyłazi. Edytowano 5 godzin temu przez Śliwka Jukońska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 342 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Np salon 40m2 wydajność czarnej 2,5l niby 35m2 a mi poszło 3 puszki w salonie i brakło jeszcze na listwe... mówię że więcej trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach