Ciuralla weź mego siuralla 4 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Panikuje bo mi dowalili urzedowom a termin na malowanie mi się kończy gdybym miał ile chce czasu to bez znaczenia złamie kij za tydzień se kupie w obi ale nie mam czasu A CO MOPS PRZYJDZIE SPRAWDZIĆ CZY MELINE UMALOWAŁEŚ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 22 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Ciuralla weź mego siuralla napisał: A CO MOPS PRZYJDZIE SPRAWDZIĆ CZY MELINE UMALOWAŁEŚ? Mam księgę wieczystą edytować w sądzie bo jestem właścicielem ziemi pod Warszawą teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 22 Napisano 2 godziny temu Jak nie zrobię do 3 stycznia to dostanę grzywne 500-10 000zł 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 581 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Mam księgę wieczystą edytować w sądzie bo jestem właścicielem ziemi pod Warszawą teraz Musisz malować mieszkanie bo będziesz dokonywał wpisu w księdze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1281 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Jak nie zrobię do 3 stycznia to dostanę grzywne 500-10 000zł To czemu tego najpierw nie zalatwisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciuralla weź mego siuralla 4 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Mam księgę wieczystą edytować w sądzie bo jestem właścicielem ziemi pod Warszawą teraz A co to ma wspólnego z malowaniem meliny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graaazka 5 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Raczej producent oszukuje to gowwno wgl nie kryje zresztą poczytaj komentarze ludzi na allegro niektórzy 4-5x malują białymi i dalej nie są zadowoleni Trzeba było więcej mydła dać żartuję. Zamiast kupić grunt w butelce teraz malujesz 10x. Więcej na farbę wydasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graaazka 5 Napisano 2 godziny temu Kupiłeś po kosztach farbę. Emulsję do malowania na zewnątrz tą tańszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach