Dużo pochwy w pochwie 17.2 35 Napisano 17 godzin temu Teraz wygląda przynajmniej jak salon 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 17 godzin temu brawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 35 Napisano 17 godzin temu 8 minut temu, KochamElcie<3 napisał: brawo No jestem zadowolony wreszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 17 godzin temu ja tez xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 35 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: ja tez xD No wpakowalem 9l a w dużym 13l a dwa razy większy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 35 Napisano 17 godzin temu Swoją drogą to aż dziwne że 9kg jest na suficie rozplaszczone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 17 godzin temu bardzo dziwne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 349 Napisano 17 godzin temu pisz co to za chójowa farba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 35 Napisano 17 godzin temu 30 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: pisz co to za chójowa farba Dulux white 100/100 coś takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 17 godzin temu A gdzie kupiles? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 35 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: A gdzie kupiles? Allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 35 Napisano 17 godzin temu Do obi mam kawałek trzeba taxi jak ciężkie nie opłaca się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 349 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Dulux white 100/100 coś takiego czeba unikać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 17 godzin temu I co kurier ci farbe przywiozl? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARTYNA 11 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Do obi mam kawałek trzeba taxi jak ciężkie nie opłaca się Na podlasiu najbliższe obi pewnie z 50km od ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 17 godzin temu Ja chce ta konsole juz lezak, mysle ze w przyszlym tygodniu juz bedzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 35 Napisano 17 godzin temu 35 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: pisz co to za chójowa farba Hhttps://domal.pl/wp-content/uploads/2022/11/5904078196496-768x768.jpg 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 35 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: I co kurier ci farbe przywiozl? xD Do paczkomatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 35 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, MARTYNA napisał: Na podlasiu najbliższe obi pewnie z 50km od ciebie Se zobacz warszawa obi gdzie są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 17 godzin temu A do paczkomatu sie zmiescilo? Ja chce ta konsole moja juz ja prdl w tym tyg juz ba pewno bedzie i bede gral w gry i wyjeebane mam xD Nic mi sie nie chce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 35 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: czeba unikać Albo od razu brać 9l co 11m2 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 35 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: A do paczkomatu sie zmiescilo? Ja chce ta konsole moja juz ja prdl w tym tyg juz ba pewno bedzie i bede gral w gry i wyjeebane mam xD Nic mi sie nie chce xD No duże są dziury niektóre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 827 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: A do paczkomatu sie zmiescilo? Ja chce ta konsole moja juz ja prdl w tym tyg juz ba pewno bedzie i bede gral w gry i wyjeebane mam xD Nic mi sie nie chce xD Strasznie dlugo idzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 17 godzin temu No idzie dwa tygodnie juz xD Ale.juz w anglii jest do delivery xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 35 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Strasznie dlugo idzie. Przeróbka mig nintendo switch oled nieinwazyjna szła typowi 7 mcy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 827 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Se zobacz warszawa obi gdzie są Najblizej chyba do leroy merlin w arkadii po farby. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 16 godzin temu No ja na pre order zamowilem a dwa tygi idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 35 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Najblizej chyba do leroy merlin w arkadii po farby. I 2x drożej jak w obi vs allegro Edytowano 16 godzin temu przez Dużo pochwy w pochwie 17.2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 35 Napisano 16 godzin temu Nie opłaca się farb kupować na żywo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 199 Napisano 16 godzin temu Bede gral w gry na konsoli i obczajal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach