Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dużo pochwy w pochwie 17.2

I pomalowane 11m2 sufitu 6x w sumie

Polecane posty

3 minuty temu, zazdrość kotleta napisał:

Badali ci iloraz inteligencji, bo szkoła specjalna. 

Bo staralem się o przydzial poza rejonem gdyż tam miałem już kolegów poszedłem do dyrektorki ona mi zrobiła serie pytan i była w szoku i chciała od razu 3 klase dać badania i powrót ja decydowałem, wybrałem kolegów debíli i normalny tok nauki 

Edytowano przez Dużo pochwy w pochwie 17.2
  • Haha 1

2 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał:

Bo staralem się o przydzial poza rejonem gdyż tam miałem już kolegów poszedłem do dyrektorki ona mi zrobiła serie pytan i była w szoku i chciała od razu 3 klase dać badania i powrót ja decydowałem, wybrałem kolegów debíli i normalny tok nauki 

Oczywiście, Iras. xD

1 minutę temu, zazdrość kotleta napisał:

Oczywiście, Iras. xD

No ja mając 5lat mialem dziewczynę, bujalem się sam do 4km od bloku, autobusami dalej nawet w niektórych miejscach poznałem kolegów, chodziłem z kosą, petardami, robiłem zakupy nawet fajki i piwo sis, byłem bardzo rozwinięty aż matke z pracy odbieralem zamiast ona mnie. 

• Haha 2

Uhuh ile negatywności w sumie jakie to ma znaczenie 

Ja umiałam płynnie czytać w wieku 5 lat i wolałam to od zabaw z siusiakami w przeczkolu (pod stolami na stołówce było naszczane, tyle pamiętam)

Edytowano przez buongiorno

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

Ja spadam do mnie na irc popisac z ludzmi z calego swiata i moze cos porobic na moim forum, pa xD

Miłych rozmów z pryszczatymi naziolami 🙂 

11 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał:

No ja mając 5lat mialem dziewczynę, bujalem się sam do 4km od bloku, autobusami dalej nawet w niektórych miejscach poznałem kolegów, chodziłem z kosą, petardami, robiłem zakupy nawet fajki i piwo sis, byłem bardzo rozwinięty aż matke z pracy odbieralem zamiast ona mnie. 

a mając 40 lat boisz sie wyjść z meliny mitomanie upośledzony

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

A nimfetka i katiuszka to kuurwy i daja wlasnie komu popadnie w Zakopane xD

one nie są tobą dzivvko peedalska

Fajne masz przyjaciolki pravik, katiuszka i nimfetka - dziivki ktore daja wszystkim tylko nie tobie xD

Edytowano przez KochamElcie<3

Wlasnie ze sa, bo ja duzo o wiem o Katiuszce, duzo wiecej niz ty i sa takie rzec,y o ktorych nigdy sie nie dowiesz od niej, ale ja ci moge wyznac

To koorwa ktora gardzi swoim zmarlym bf i rzyga na jego widok xD

Wiec zaczne od tego, ze wszystko sie zaczelo odkad zniszczylem komputer. Wyladowalem w ośrodku psychiatrycznym w styczniu, wyszedlem po 6 tygodniach. Kiedy wyszedlem, zaczalem mieć dola. Komputer mialem dostać i go nie dostalem. Mialem isc do lekarza, bo podobno bylem nerwowy, a przed moim wejsciem wepchnela sie moja babcia, ktora powiedziala, ze niszczylem wszystko wokól siebie, a to bylo, bo mnie rodzina denerwowala.

psychiatra zadecydowal, by wyslac mnie do osrodka, tam bylo fajnie. Poznalem ludzi, z ktorymi jednak teraz nie mam kontaktu, ale pasowalo mi towarzystwo z mojego pokoju.

wiec w ośrodku mialem wszystko czego potrzebowalem, babcia codziennie mnie odwiedzala, przywozila obiady, wyprane ubrania. Potem przyjechala moja mama z uk i tez bylo fajnie, mialem nowe ubrania i w ogóle.

potem byla decyzja, ze wyjadę do matki. Poltora miesiąca siedzialem, nic nie robilem, ciągle sie nudzilem. Teraz mam isc do roboty, rodzina mówi mi, ze to pomoże, ale ja czuje ze nic to nie da. Jestem uzależniony od matki, po tej wizycie u lekarza zupelnie nie wiem co mam robić, robie to co mi rodzina kaze, i to jest dla mnie przygnębiające. Jak mialem komputer, to robilem co chcialem. Wszystko co robie nie ma sensu, psychiatra mi tylko przypisuje rispolept i depakine, w ośrodku stwierdzili ze mam schizofrenie

• Haha 1

4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

Wlasnie ze sa, bo ja duzo o wiem o Katiuszce, duzo wiecej niz ty i sa takie rzec,y o ktorych nigdy sie nie dowiesz od niej, ale ja ci moge wyznac

Powinna przyjechać do ciebie i tak ci wpierrdolic az byś se kopytami nakrył za to co piszesz

Przed chwilą, Malchik Gay napisał:

Powinna przyjechać do ciebie i tak ci wpierrdolic az byś se kopytami nakrył za to co piszesz

nic nie zrobi bo się poieniądze z ruskiej farmy trolli skończyły, a jak nie ma na wódkę to nie siedzi przed kompem pedał. 

Oesu moon nie powinien cię molestować pasztetowa i sugerować stosunki z lezakiem bo to już pedo filia dziedzko

Sratiuszki i Sranastazje wymieniają się teraz tryplami, hivami i rzezaczkami a fetor ich dzyndzli przywołuje wszystkie hieny i sępy z okolicy 

1 minutę temu, buongiorno napisał:

Sratiuszki

to ruski chłop był z petersburga co studiował filologię polską i mu płacili żeby na polskich forach udawał babę i pisał praawiczkom że mają popierać putina to może coś ugrają. alkoholik, potrzebował na wódkę. 

Edytowano przez twój bóg i pan

nimfetka to koorwa z katowic ktora uwielbia obladzac 17.2cm lezaka a katiuszka to koorwiszcze ktore wzielo slub ze swoim bratem i uprawiaja razem SEX xD

8 minut temu, twój bóg i pan napisał:

to ruski chłop był z petersburga co studiował filologię polską i mu płacili żeby na polskich forach udawał babę i pisał praawiczkom że mają popierać putina to może coś ugrają. 

KRASNAL ŻYCZE CI TEGO ŻEBYŚ MIAŁ KIEDYŚ TAKĄ WSPANIAŁĄ PRZYJACIÓŁKĘ JAK ONA

• Haha 1

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

nimfetka to koorwa z katowic ktora uwielbia obladzac 17.2cm lezaka a katiuszka to koorwiszcze ktore wzielo slub ze swoim bratem i uprawiaja razem SEX xD

SAM JESTES KOORWA

SZYKUJ SIE NA TO ŻE CI ODWIESZĄ WYROK ZA KRADZIEŻ ALKOHOLU

• Haha 1

17 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

Masz jeszcze to wideo, które nagrała w jakimś sadzie? xD

Katiuszka to przyjaciolka pravika ktora jezdzila do niego na moto robic mu loda xD ssala mu ta gliste xD jak pojeebana 😄

gdzies pewno mam na dysku ten filmik, a co xD

jak mi pieerdolila tam o tym zebysmy rozwijali moje forum to wylaczylem bo mi sie nie chce nic robic xD

Edytowano przez KochamElcie<3

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się