Bawidamek z Szczywilka 350 Napisano 14 Grudzień (edytowany) koleżance brak odpowiedzi kobiet będących w związku pół roku albo więcej https://psychocracow.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_9AAi2X6BOKfanWK Edytowano 14 Grudzień przez Bawidamek z Szczywilka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 14 Grudzień Nie mam czasu xD Jestem zajetym czlowiekiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 39 Napisano 14 Grudzień Zrobione. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graaazka 6 Napisano 14 Grudzień Ankietę robiła Leżakowa. Odpowiedzi mnie rozwalają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 350 Napisano 14 Grudzień 11 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Zrobione. dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 14 Grudzień A ile zajmuje wypelnienie ankiety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 350 Napisano 14 Grudzień Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: A ile zajmuje wypelnienie ankiety? to dla bab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 350 Napisano 14 Grudzień nwm czemu ale tak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 802 Napisano 14 Grudzień Wymiękłam przy pytaniach coś w stylu: mężczyzna przy kobiecie tworzy całość, czy jakoś tak i dobił mnie feminizm 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 233 Napisano 14 Grudzień Oki to nie wypelniam, dzienx xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 405 Napisano 14 Grudzień Tragiczne te pytania. To chyba najgorsza ankieta jaka kiedykolwiek wypełniałam, pełna generalizacji i stereotypów. To jakiś żart? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 802 Napisano 14 Grudzień 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: Tragiczne te pytania. To chyba najgorsza ankieta jaka kiedykolwiek wypełniałam, pełna generalizacji i stereotypów. To jakiś żart? Miałam podobne odczucia. I jakby to było pisane pod homofobów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 39 Napisano 14 Grudzień 10 minut temu, Qwerty88 napisał: Tragiczne te pytania. To chyba najgorsza ankieta jaka kiedykolwiek wypełniałam, pełna generalizacji i stereotypów. To jakiś żart? 6 minut temu, przewr(l)otna napisał: Miałam podobne odczucia. I jakby to było pisane pod homofobów A doszłyście do końcowego wyjaśnienia czy wymiękłyście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 350 Napisano 14 Grudzień widziałem te pytania xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 350 Napisano 14 Grudzień i mnie zdziwiło czemu są do kobiet skierowane ale nwm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 350 Napisano 14 Grudzień 3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: A doszłyście do końcowego wyjaśnienia czy wymiękłyście? wymiękłem a co napisała ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 802 Napisano 14 Grudzień 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: A doszłyście do końcowego wyjaśnienia czy wymiękłyście? Ja wymiękłam. Ankiety z zasady mają tendencyjne odpowiedzi, dlatego sporo kliknięć było od czapy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 405 Napisano 14 Grudzień 4 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: A doszłyście do końcowego wyjaśnienia czy wymiękłyście? Nie zagłębialam się, nie urzekła mnie ta historia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1307 Napisano 14 Grudzień Wypelnilam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 39 Napisano 14 Grudzień 2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: wymiękłem a co napisała ? To był taki bełkot, że nie jestem w stanie powtórzyć. Szkoda, że nie zescreenowałam. Widzicie jak wysokiej jakości mamy teraz badania psychologiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 350 Napisano 14 Grudzień Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: To był taki bełkot, że nie jestem w stanie powtórzyć. Szkoda, że nie zescreenowałam. Widzicie jak wysokiej jakości mamy teraz badania psychologiczne. sorki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 802 Napisano 14 Grudzień 3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: To był taki bełkot, że nie jestem w stanie powtórzyć. Szkoda, że nie zescreenowałam. Widzicie jak wysokiej jakości mamy teraz badania psychologiczne. Celem tego badania jest sprawdzenie związku pomiędzy ambiwalentnym seksizmem a satysfakcją ze związku u kobiet heteroseksualnych i homoseksualnych na polskiej próbie. Na ambiwalentny seksizm składa się seksizm wrogi, który odzwierciedla negatywne uczucia i niechęć do kobiet, wyrażającą się przekonaniem, że dążą one do kontroli nad mężczyznami za pośrednictwem manipulowania własną dostępnością seksualną lub poprzez realizowanie ideologii feministycznej oraz dobrotliwy, czyli idealizowanie kobiet jako istot czystych i dobrych, ale słabych i bezradnych, wymagających zatem męskiej opieki i ochrony. Oba rodzaje seksizmu służą usprawiedliwieniu strukturalnej władzy mężczyzn. Dodatkowo chciałam sprawdzić rolę tożsamości feministycznej jako potencjalnego czynnika ochronnego wobec seksizmu, czyli poznać odpowiedź na pytanie, czy wyższy poziom identyfikacji z tożsamością feministyczną będzie się wiązał z niższym poziomem seksizmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1307 Napisano 14 Grudzień Nie wiem co bada wiec trudno powiedziec czy pytania sa dobre czy zle, nie czytalam dlugich definicji, bo ogladam tez tv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 350 Napisano 14 Grudzień Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Celem tego badania jest sprawdzenie związku pomiędzy ambiwalentnym seksizmem a satysfakcją ze związku u kobiet heteroseksualnych i homoseksualnych na polskiej próbie. Na ambiwalentny seksizm składa się seksizm wrogi, który odzwierciedla negatywne uczucia i niechęć do kobiet, wyrażającą się przekonaniem, że dążą one do kontroli nad mężczyznami za pośrednictwem manipulowania własną dostępnością seksualną lub poprzez realizowanie ideologii feministycznej oraz dobrotliwy, czyli idealizowanie kobiet jako istot czystych i dobrych, ale słabych i bezradnych, wymagających zatem męskiej opieki i ochrony. Oba rodzaje seksizmu służą usprawiedliwieniu strukturalnej władzy mężczyzn. Dodatkowo chciałam sprawdzić rolę tożsamości feministycznej jako potencjalnego czynnika ochronnego wobec seksizmu, czyli poznać odpowiedź na pytanie, czy wyższy poziom identyfikacji z tożsamością feministyczną będzie się wiązał z niższym poziomem seksizmu. hahahah feministka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1307 Napisano 14 Grudzień Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Celem tego badania jest sprawdzenie związku pomiędzy ambiwalentnym seksizmem a satysfakcją ze związku u kobiet heteroseksualnych i homoseksualnych na polskiej próbie. Na ambiwalentny seksizm składa się seksizm wrogi, który odzwierciedla negatywne uczucia i niechęć do kobiet, wyrażającą się przekonaniem, że dążą one do kontroli nad mężczyznami za pośrednictwem manipulowania własną dostępnością seksualną lub poprzez realizowanie ideologii feministycznej oraz dobrotliwy, czyli idealizowanie kobiet jako istot czystych i dobrych, ale słabych i bezradnych, wymagających zatem męskiej opieki i ochrony. Oba rodzaje seksizmu służą usprawiedliwieniu strukturalnej władzy mężczyzn. Dodatkowo chciałam sprawdzić rolę tożsamości feministycznej jako potencjalnego czynnika ochronnego wobec seksizmu, czyli poznać odpowiedź na pytanie, czy wyższy poziom identyfikacji z tożsamością feministyczną będzie się wiązał z niższym poziomem seksizmu. Aha, to nawet tego nie przeczytalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1307 Napisano 14 Grudzień Ciekawe jakie będą wnioski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 350 Napisano 14 Grudzień ale że kobiety i seksizm ? a nie faceci ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 802 Napisano 14 Grudzień Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: hahahah feministka xD Od pierwszych pytań coś mi tam "śmierdziało" stąd tendencyjne odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 802 Napisano 14 Grudzień 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Aha, to nawet tego nie przeczytalam Ja tak, ale ni uja nie rozumiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1307 Napisano 14 Grudzień Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: ale że kobiety i seksizm ? a nie faceci ? Kobiety tez mogą byc seksistowskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach