dsmfsdkfnk 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: szybko sie skapnela ze jestem chory psychicznie, dopiero po paru miesiacach, bo tak to mnie codziennie kochala i pisala ze jestem cudowny i z Moskwy do mnie przyleciala zeby mnie zabrac do Polski xD Myślała że se bekę robisz. A ja jej już 2 lata temu przez telefon mówiłem że Filip to schizofrenik ale nie wierzyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 205 Napisano 2 godziny temu kupila mi w prezencie za przyjazd jakas koszulke balenciaga co kosztuje kilkaset funtow i wszyscy juz czekali na nas i miala byc impreza, i swojemu synowi mowila, ze przyjedzie z przyjacielem z UK do Polski xD a ja akurat przycpalem z kumplem i tak mi muzyka zajeebiscie grala z wiezy ze pojechalem na calego i nie pojechalem nigdy xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 205 Napisano 2 godziny temu no skoro jestem sobowtorem jej zmarlego BF to nie dziwie sie, ze chciala zebym z nia zamieszkal w Polsce xD i codziennie bylem dla niej cudowny i mnie kocha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 205 Napisano 2 godziny temu pisala mi, ze jest w szoku ze tacy fajni faceci jak ja w ogole w internecie siedza, haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 44 Napisano 2 godziny temu Szukam sobie prezentu pod choinkę może jakiś madturbator wibracie lody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 205 Napisano 2 godziny temu ja tam nie wiem jaki chce prezent, chyba nic nie chce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 205 Napisano 2 godziny temu ja stad zniknalem ze srafe i pisalem sobie u mnie na forum z dziewczyna, ktora mi codziennie pisala ze jestem cudowny i mnie kocha, i nie bylo nic o zadnych schizofreniach ani chorobach psychicznych xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 44 Napisano 2 godziny temu Patrzę coś erotyczego ewentualnie growego nvm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 44 Napisano 2 godziny temu To musi mi dać frajde a nie podkładka pod naprawę konsol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedorozwój 19 Napisano 2 godziny temu Ludzie żarty się skończyły sriatiuszka mi grozi na moim forum xD https://vocaroo.com/14l0NDCDhfIm 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 205 Napisano 2 godziny temu Jakos w realu poznalem tyle angoli i rozmawialem z tyloma ludzmi i wszyscy gadaja ze jestem super madry gosc a nie ze chory xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 13 Napisano 2 godziny temu Uuu Srakiuszka ma głos jak przepity Janusz spożywający jabole pod blokiem, do tego pewnie jara jak smok ta Srakiuszka nonono ruska Karinka matrioszka nieładnie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dsmfsdkfnk 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, buongiorno napisał: Uuu Srakiuszka ma głos jak przepity Janusz spożywający jabole pod blokiem, do tego pewnie jara jak smok ta Srakiuszka nonono ruska Karinka matrioszka nieładnie Daria wiem że jesteś uposledzona ale przestań ją obrażać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 205 Napisano 2 godziny temu Fajek nie pali A ja wtedy przycpalem odpalilem muzyke i zaczalem grac na padzie treningowym o trenowac perkusje i mi tak dobrze bylo ze 15 godzin bez przerwy trenowalem i pojechalem xD Teraz chodze grac na perkusji w jazz klubie i wszyscy sie jaraja jak gram xDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 205 Napisano 2 godziny temu Fajek nie pali A ja wtedy przycpalem odpalilem muzyke i zaczalem grac na padzie treningowym o trenowac perkusje i mi tak dobrze bylo ze 15 godzin bez przerwy trenowalem i pojechalem xD Teraz chodze grac na perkusji w jazz klubie i wszyscy sie jaraja jak gram xDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prоmyczek 11 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: Teraz chodze grac na perkusji w jazz klubie i wszyscy sie jaraja jak gram xDD wstawajzesrałeśsię.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 205 Napisano 2 godziny temu Hahah xD Codziennie albo cala noc czesto plakala.za swoim chlopakiem a ja bylem jej swiatelkiem w tunelu xD A mi jej tak szkoda bylo bo ja nigdy taki nieszczesliwy jak ona nie bylem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 205 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Double Edytowano 2 godziny temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 13 Napisano 2 godziny temu Cały klub robi sobie drums z pośladow Phila plask plask Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dsmfsdkfnk 3 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, KochamElcie<3 napisał: Fajek nie pali A ja wtedy przycpalem odpalilem muzyke i zaczalem grac na padzie treningowym o trenowac perkusje i mi tak dobrze bylo ze 15 godzin bez przerwy trenowalem i pojechalem xD Teraz chodze grac na perkusji w jazz klubie i wszyscy sie jaraja jak gram xDD TO ALFONS CIĘ JEEEBAŁ W DUUPE PRZEZ 15 GODZIN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 13 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, dsmfsdkfnk napisał: TO ALFONS CIĘ JEEEBAŁ W DUUPE PRZEZ 15 GODZIN 5h to standard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 201 Napisano 2 godziny temu przecież jakby była ladna, mloda, niepijaca, niestuknieta itd to nie pisalaby ze swirami i nie umawiala sie z nimi. to chyba oczywiste albo to jakas baba jaga albo nerki sprzedaje i dlatego wyszukuje uposledzonych bez rodziny bo jak znikna nagle to rodzina pcozuje ulge i nawet szukac nie bedzie a nerki i inne organy drogie pewnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 205 Napisano 2 godziny temu Ja jestem jej zmarlym chlopakiem i juz nigdy swojego zmarlego chlopaka nie zobaczy w tym zyciu, dopiero po smierci sie spotkaja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 205 Napisano 2 godziny temu Byla w nim taka zakochana a nagle moje tu foto zobaczyla, i ze wygladam identycznie i kilka miesiecy pozniej juz z Moskwy przyleciala do mnie do UK do miasteczka mnie porwac na podroz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 13 Napisano 2 godziny temu To nieetyczne taka baba to pedo filka albo potężny gej po opuszczeniu zakładu karnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 201 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, KochamElcie<3 napisał: Byla w nim taka zakochana a nagle moje tu foto zobaczyla, i ze wygladam identycznie i kilka miesiecy pozniej juz z Moskwy przyleciala do mnie do UK do miasteczka mnie porwac na podroz xD tak było na pewno te jabłonie to wygladały wypisz wymaluj jak te na placu czerwonym w moskiwie a twoja byla niedoszla ma typowy rosyjcki dialekt charakterystyczny dla malopolski na syberii gdzie ludzie nie wymawiaja t i mowia zamiast trzy to czy itd juz nie pamietam co ona tam mowila ale wlasnie zjadala to "t" na pcozatku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pszemek 21 Napisano 2 godziny temu Hehe przecież ta katiuszka po głosie ma z 55 przynajmniej, a od 30 chleje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pszemek 21 Napisano 1 godzinę temu Podczas tego filmiku zresztą też ewidentnie pociąga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 44 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, dsmfsdkfnk napisał: a co robiłeś Malowalem pokój na czarno jutro reszta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 205 Napisano 1 godzinę temu leo mnie olala i teraz jest prostytuutka i daje klientom 15 godzin dziennie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach