Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dużo pochwy w pochwie 17.2

Dopiero skończyłem odcinac na czarno xd

Polecane posty

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

szybko sie skapnela ze jestem chory psychicznie, dopiero po paru miesiacach, bo tak to mnie codziennie kochala i pisala ze jestem cudowny i z Moskwy do mnie przyleciala zeby mnie zabrac do Polski xD

Myślała że se bekę robisz. A ja jej już 2 lata temu przez telefon mówiłem że Filip to schizofrenik ale nie wierzyła 

kupila mi w prezencie za przyjazd jakas koszulke balenciaga co kosztuje kilkaset funtow i wszyscy juz czekali na nas i miala byc impreza, i swojemu synowi mowila, ze przyjedzie z przyjacielem z UK do Polski xD

a ja akurat przycpalem z kumplem i tak mi muzyka zajeebiscie grala z wiezy ze pojechalem na calego i nie pojechalem nigdy xD

• Haha 1

no skoro jestem sobowtorem jej zmarlego BF to nie dziwie sie, ze chciala zebym z nia zamieszkal w Polsce xD

i codziennie bylem dla niej cudowny i mnie kocha xD

ja stad zniknalem ze srafe i pisalem sobie u mnie na forum z dziewczyna, ktora mi codziennie pisala ze jestem cudowny i mnie kocha, i nie bylo nic o zadnych schizofreniach ani chorobach psychicznych xD

Jakos w realu poznalem tyle angoli i rozmawialem z tyloma ludzmi i wszyscy gadaja ze jestem super madry gosc a nie ze chory xD

Uuu Srakiuszka ma głos jak przepity Janusz spożywający jabole pod blokiem, do tego pewnie jara jak smok ta Srakiuszka nonono ruska Karinka matrioszka nieładnie 

• Haha 2

1 minutę temu, buongiorno napisał:

Uuu Srakiuszka ma głos jak przepity Janusz spożywający jabole pod blokiem, do tego pewnie jara jak smok ta Srakiuszka nonono ruska Karinka matrioszka nieładnie 

Daria wiem że jesteś uposledzona ale przestań ją obrażać 

Fajek nie pali
A ja wtedy przycpalem odpalilem muzyke i zaczalem grac na padzie treningowym o trenowac perkusje i mi tak dobrze bylo ze 15 godzin bez przerwy trenowalem i pojechalem xD

Teraz chodze grac na perkusji w jazz klubie i wszyscy sie jaraja jak gram xDD

Fajek nie pali
A ja wtedy przycpalem odpalilem muzyke i zaczalem grac na padzie treningowym o trenowac perkusje i mi tak dobrze bylo ze 15 godzin bez przerwy trenowalem i pojechalem xD

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

wstawajzesrałeśsię.jpg 🙂 

Hahah xD
Codziennie albo cala noc czesto plakala.za swoim chlopakiem a ja bylem jej swiatelkiem w tunelu xD
A mi jej tak szkoda bylo bo ja nigdy taki nieszczesliwy jak ona nie bylem xD

8 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

Fajek nie pali

TO ALFONS CIĘ JEEEBAŁ W DUUPE PRZEZ 15 GODZIN

Przed chwilą, dsmfsdkfnk napisał:

TO ALFONS CIĘ JEEEBAŁ W DUUPE PRZEZ 15 GODZIN

5h to standard 

przecież jakby była ladna, mloda, niepijaca, niestuknieta itd to nie pisalaby ze swirami i nie umawiala sie z nimi. to chyba oczywiste albo to jakas baba jaga albo nerki sprzedaje i dlatego wyszukuje uposledzonych bez rodziny bo jak znikna nagle to rodzina pcozuje ulge i nawet szukac nie bedzie a nerki i inne organy drogie pewnie.

Ja jestem jej zmarlym chlopakiem i juz nigdy swojego zmarlego chlopaka nie zobaczy w tym zyciu, dopiero po smierci sie spotkaja xD

Byla w nim taka zakochana a nagle moje tu foto zobaczyla, i ze wygladam identycznie i kilka miesiecy pozniej juz z Moskwy przyleciala do mnie do UK do miasteczka mnie porwac na podroz xD

To nieetyczne taka baba to pedo filka albo potężny gej po opuszczeniu zakładu karnego 

7 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

Byla w nim taka zakochana a nagle moje tu foto zobaczyla, i ze wygladam identycznie i kilka miesiecy pozniej juz z Moskwy przyleciala do mnie do UK do miasteczka mnie porwac na podroz xD

tak było na pewno te jabłonie to wygladały wypisz wymaluj jak te na placu czerwonym w moskiwie 😄

a twoja byla niedoszla ma typowy rosyjcki dialekt charakterystyczny dla malopolski na syberii gdzie ludzie nie wymawiaja t i mowia zamiast trzy to czy itd juz nie pamietam co ona tam mowila ale wlasnie zjadala to "t" na pcozatku.

Hehe przecież ta katiuszka po głosie ma z 55 przynajmniej, a od 30 chleje 🤣🤣🤣

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się