Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
LordOrtalion96

To jest dopiero abstrakcja. Mam trzydzieści lat i nigdy nie ruch***ałem, a pracowałem tylko dorywczo. Jestem drugą wersją Przemka.

Polecane posty

przemek to pedał na wyparciu którego zgwałciła stara koleżanka matki z pracy. nie masz żadnych szans osiągnąć poziomu upadku tego pana spierrdolenia. to jest pedał urodzany na głębokiej konserwatywnej polskiej wsi. otwarcie gnębiony przez całę otoczenie, postrzgany jako słaby i nieudaczny. 

Dnia 16.12.2024 o 10:05, LordOrtalion96 napisał:

Chryste Panie. 

są tu starsi np. ja. mam 36 lat i też nigdy nic - ale mam to gdzieś, polecam taki styl.

a pracowałem dorywczo i na umowę też.

Edytowano przez kris888

nie łam się... nie dawałeś duupy geejom za dach nad głową, papierosy i jedzenie jak fifi... oraz nie smarowałeś ręki własnymi odchodami by "zabłysnąć" na wykopie jak pravol... także do ich poziomu jeszcze sporo brakuje 😉

Mam czesto tak, ze pojawiaja mi sie w glowie natretne mysli, Na ktore odpowiada mi umysl ze to chory, nie Bo to chory. Wiem, ze one Sa chore, ale mimo wszystko wystepuja, np. Gadalem kiedys z roznymi dziewczynami, i ich imiona i nazwiska mi sie pojawiaja przez twarza, najczesciej niezgodne z rzeczywistoscia, np jedno imie dziewczyny, dwa nazwiska, ich twarze, albo chore mysli mi przychodza do glowy, w roznych sytuacjach. Przez to np nie moge isc do pracy, Bo Te mysli uniemozliwiaja mi normalne zycie.

@Rym Cym + daj jakieś ostrzeżenie chociaż, tu ludzie jedzą 😄 Pora kolacji.

Edytowano przez kris888

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować