E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 832 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: To pravik szczerbaty psychol z lyszkowitz ktory niszczy dziewczynom zycie Ja bym powiedziała w skrócie że to najsłynniejsza osoba z tego forum. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Bo jego banuja.ciagle bo go moderacja nienawidzi Zniszczyl psychike agatce juz jak wrzucal tutaj na okraglo jej nagie foty i wagine gdy srun znalazl na necie Przez niego nimfetka.zachorowala.na.borelioze bo ja ugryzl pravik bo to on byl jest tym kleszczem Edytowano 5 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2037 Napisano 5 godzin temu Jeszcze raz ta sama muzyczna. : ) tym razem może przejdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2037 Napisano 5 godzin temu Dobra to idę spać .) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 5 godzin temu Najslynniejszy spieerdoleniec i owsik xD Kleszcz ktory dziabnal nimfette xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 5 godzin temu Dobranoc ja.chyba tez narka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 5 godzin temu A gdyby tylko tak mieszkać a ipadem srogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 5 godzin temu No ja jutube juz z wami niepoogladam rano bede mial konsole i bede napieerdalal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 4 godziny temu (edytowany) W ogole.to odchodze stad ze srafe znudzilo mi sie.juz to srorum narka Nigdy juz.tu nie napisze Pa Edytowano 4 godziny temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 832 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: No ja jutube juz z wami niepoogladam rano bede mial konsole i bede napieerdalal xD Ja nie wrzucam youtubów. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝗭𝗮𝗷𝗲𝗯𝗶𝘀𝘁𝘆 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: No ja jutube juz z wami niepoogladam rano bede mial konsole i bede napieerdalal xD Zajeebiscie by było jakby łysy schizolu cie nie było tu ale podejrzewam że konsola szybko się znudzi albo alfons ci ją na łysej pale rozjeebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 4 godziny temu Spoko elcia xD Odszedlbym stad ale na zlosc tej praviczej mendzie.nie.odejde xD On ugryzl kleszczetke.i zachorowala przez niego na borelioze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 4 godziny temu Nieladnie sie.odzywa ten lyszkowitzki psychopata xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 4 godziny temu Ano gdyby Katiuszka nie.okazala sie byc prostytuutka.to by mnie.tu nie bylo, bo bysmy byli na moim forum, podziekuj swej 'przyjaciolce' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ja nie wrzucam youtubów. xd Tą listę malowalem https://ibb.co/ZcnfqJq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 832 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Spoko elcia xD Odszedlbym stad ale na zlosc tej praviczej mendzie.nie.odejde xD On ugryzl kleszczetke.i zachorowala przez niego na borelioze xD Ciekawe ile postów uda Ci się nabić najwięcej, mój rekord to prawie 16 tysięcy i ban. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 4 godziny temu Nie wiem xD Ja ogolnie mam swoje forum, tam nikt mnie nie banuje, bo jestem adminem xD i moge.robic co chce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 832 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie 17,2 napisał: Tą listę malowalem A listwa przypodłogowa to nie lepiej by wyglądała jakby była taka sama jak podłoga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 4 godziny temu Kiedys tam z Katiuszka pisalismy codziennie, ale.prywatnie zeby nikt nie widzial w tym szczerbaty, ale potem upadla w hotelu i wyladowala w szpitalu i cos jej sie styki i zwoje pomieszaly we lbie i zaczela byc niemila i prosila mnie o kasacje.konta to skasowalem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 4 godziny temu 550zl czynsz.to duzo masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 4 godziny temu A czemu dostalas bana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: A listwa przypodłogowa to nie lepiej by wyglądała jakby była taka sama jak podłoga? Ona taka była ale odciac to byl problem trzeba by odkrecac żeby zrobić to dobrze w 2021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 4 godziny temu Dojeebany masz ten tv lezak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 4 godziny temu Więc dziura się zrobiła 2mm od malarskiej i postanowiłem wszystkie listwy na czarno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 4 godziny temu Ja mam.wlasnie bardzo duzo wlosow.teraz i fajna fryzure xD Zapuszczam wlosy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 4 godziny temu Także listwa zrobiona teraz trzeba jakiś dywanik szary wlos duży xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 832 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17,2 napisał: Ona taka była ale odciac to byl problem trzeba by odkrecac żeby zrobić to dobrze w 2021 No to można było albo odkręcić albo teraz wymienić na nową taką jak podłoga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 219 Napisano 4 godziny temu Jeszcze 7 godzin do konsoli aaa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,2 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: No to można było albo odkręcić albo teraz wymienić na nową taką jak podłoga. Oj tak wymień teraz jak ona leci za komodami No nie można było mi się nie chciało na hossie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 832 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: A czemu dostalas bana? Wtedy to kotarba się do mnie przyj#bał i zgłaszał wszystkie moje posty, nawet na priv mi pogróżki wysyłał. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach